ماریناد چیست طرز تهیه چگونه هست

ماریناد چیست طرز تهیه چگونه هست

ماریناد چیست طرز تهیه چگونه هست. ماربناد برای نرم و قابل پخت نمایی و همچنین طعم دهی به گوشت قرمز و سفید بکار میرود. اگر به دنبال راهی ارزان برای مرینیت کردن گوشت هستید. خودتان درست کنید.

مطمئناً، احتمالاً می دانید که آنزیم های موجود در مارینادها الیاف را می شکنند و گوشت را نرم می کنند. آنها همچنین طعم گوشت را افزایش می دهند.

اما این بدان معنا نیست که باید قیمت های بالایی را در فروشگاه های مواد غذایی برای مارینادها بپردازید. ماریناد خانگی شما این دو عملکرد را به خوبی انواع تجاری انجام می دهد و در هزینه صرفه جویی خواهید کرد.

در پایین روش تهیه ماریناد در منزل را برایتان توضیح میدهیم.

ماریناد چیست طرز تهیه چگونه هست

مواد لازم ماریناد چیست طرز تهیه چگونه هست

مواد زیر را جمع کنید
برای تهیه ماریناد به موارد زیر نیاز دارید:

اسیدی برای نرم کردن.: سرکه خوب عمل می کند، اما می توانید از آب لیمو، آب پرتقال  نیز استفاده کنید.
طعم دهنده:. هر چاشنی یا ادویه ای که در دست داشته باشید کافی است.
روغن مایع: همه چیز را با هم نگه می دارد و به گوشت رطوبت اضافه می کند.
نمک: این چاشنی اصلی گوشت را آبدارتر و خوش طعم تر می کند.

ماریناد چیست طرز تهیه چگونه هست

آماده سازی
برای تهیه ماریناد خود، این مراحل ساده را دنبال کنید:

به ازای هر یک قسمت اسید (سرکه , آبلیمو, آبغوره یا آب پرتقال) استفاده سه قسمت روغن مایع را مخلوط کنید.
طعم دلخواه و نمک را به سلیقه خود اضافه کنید.
این تمام چیزی است که در آن وجود دارد. ماریناد شما اکنون آماده استفاده است.

روغن مایع میتواند روغن آفتابگردان معولی باشد. یا زیتون و یا کلزا. اگر دنبال طعم عمیقتر هستید از روغن زیتون فرابکر استفاده کنید.

فواید

البته تهیه ماریناد برای خودتان هزینه کمتری نسبت به خرید یک برند تجاری در فروشگاه مواد غذایی دارد، اما مزایای دیگری نیز دارد. ماریناد خانگی:

بدون مواد نگهدارنده است.
به شما امکان می دهد میزان سدیم و قند را کنترل کنید.
قابل سفارشی سازی به سلیقه شما
راهی عالی برای استفاده/آزمایش با آن ادویه‌هایی که به ندرت در مجموعه شما استفاده می‌شوند، ارائه می‌کند.

مارینادهای جایگزین

فقط با استفاده از چند ماده دیگر، می‌توانید هر تعداد ماریناد شیک‌تری درست کنید که هزینه ساخت آن‌ها کمی بیشتر از ماریناد اولیه  در بالا خواهد بود – هرچند بسیار کمتر از محصولات تجاری – و طعم شدیدی به انواع ظروف می‌بخشد. فقط  تغییر در هر وعده برخی از گزینه ها عبارتند از:

ماریناد چیست طرز تهیه چگونه هست

نکات

همیشه در ظروف غیر واکنشی مانند شیشه، فولاد ضد زنگ یا پلاستیک مارینت کنید. ظروف آلومینیومی برای مارینینگ مناسب نیستند. و قبل از مرینیت کردن، گوشت را با چنگال سوراخ کنید تا ماریناد نفوذ کند.

از هیچ مارینادی که با گوشت خام تماس پیدا کرده است استفاده مجدد نکنید، مگر اینکه حداقل پنج دقیقه جوشانده شده باشد.
غذاها را در حین خواباندن در یخچال نگهداری کنید. ماهی را نباید بیش از 30 دقیقه مرینیت کرد زیرا اسید شروع به پختن آن می کند. برای نرم کردن گوشت ها، اجازه دهید تا 24 ساعت قبل از پخت در ماریناد خیس بخورند.

 

 

نوشتهٔ پیشین
درمان سرطان سینه با طب سنتی
نوشتهٔ بعدی
خواص آب زرشک طبیعی

محصولات پیشنهادی

جدیدترین مقالات