پودر پراگ چیست

پودر پراگ چیست

پودر پراگ چیست و چه کاربردی دارد را در این مقاله با شما بررسی میکنیم .

پودر پراگ شماره 1 مخلوطی است که در تهیه فرآورده های گوشتی که به ماندگاری کوتاه نیاز دارند .

استفاده می شود و  سپس پخته می شوند ، مانند سوسیس ، از جمله هات داگ ،

ماهی و گوشت گاو ذرت و کالباس .

آشنایی سریع با پودر پراگ

طرز تهیه: یک قاشق چایخوری پودر پراگ مخلوط با آب سرد حدود 5 پوند گوشت را نمک سود می کند .

نامهای دیگر: نمک پراگ ، Insta Cure #1 ، یا نمک پخت صورتی #1

ماندگاری: یک سال

پودر پراگ شماره 1 چیست؟

پودر پراگ شماره 1 مورد استفاده در فرآوری گوشت .

. این رنگ صورتی روی گوشت ایجاد می کند و عمر مفید آن را افزایش می دهد .

بیشتر از نمک ساخته شده است . نمک به عنوان یک نگهدارنده از طریق فرآیندی به نام اسمز عمل می کند .

جایی که آب درون سلول از طریق دیواره های سلولی خارج می شود . فساد غذایی و مسمومیت غذایی توسط

ارگانیسم های تک سلولی به نام باکتری ایجاد می شود .

نمک آب را از درون سلولهای باکتری بیرون می کشد و آنها را می کشد. شکر نیز همین کار را انجام می دهد ،

به همین دلیل غذاهایی با مقادیر زیاد نمک یا شکر از جمله غذاهایی هستند که اغلب نیازی به یخچال ندارند .

خاصیت پودر شماره 1 پراگ این است که از رشد باکتری های کشنده Clostridium botulinum که باعث بوتولیسم

می شود جلوگیری می کند .

ماده دوم اصلی ترکیب

ماده دوم آن ، سدیم نیتریت ، یک ترکیب طبیعی شایع در خاک است . و در سبزیجاتی مانند هویج و اسفناج

یافت می شود (نیتروژن 78 درصد از جو ما را تشکیل می دهد) .

شناخته شده است که نیتریت سدیم از رشد باکتری ها جلوگیری می کند. نمک ترکیبی مخلوط با نیتریت سدیم

یک نگهدارنده غذایی بسیار م formsثر ایجاد می کند . که دارای خواص ضد میکروبی نیز می باشد.

پودر پراگ از زمانی که فرآیند افزودن نیتریت سدیم به گوشت به منظور پخت آن در پراگ زمانی که بخشی از

امپراتوری هابسبورگ بود ، ایجاد شد ، نام خود را گرفت .

انواع

علاوه بر پودر پراگ شماره 1 ، پودر پراگ شماره 2 نیز وجود دارد. این از نیتریت سدیم ، نیترات سدیم و نمک سفره

معمولی تهیه می شود.

نیترات سدیم در پودر شماره 2 پراگ با گذشت زمان تجزیه می شود و به نیتریت سدیم تبدیل می شود . در نهایت ،

هیچ نیترات سدیم باقی نمی ماند و سوسیس پخته شده آماده خوردن است. پودر پراگ شماره 2 برای گوشت هایی

که مدت زمان بیشتری طول می کشد (چند هفته تا چند ماه) مانند سالامی سفت ، پپرونی ، پروشوتو و ژامبون محلی

بهتر است.

استفاده از پودر پراگ

رنگ صورتی به پودر شماره 1 پراگ اضافه می شود تا با نمک معمولی اشتباه گرفته نشود.

پودر پراگ چیزی است که رنگ گوشت ها را صورتی می کند . پودر پراگ با جزء پروتئین موجود در گوشت به نام هم ،

که بخشی از گلبول قرمز است که رنگ را به خون می دهد ، تعامل دارد.

طرز پخت با پودر پراگ

پودر شماره 1 پراگ فقط به منظور استفاده در مقادیر بسیار کم است.

افزودن تصادفی پودر شماره 1 پراگ به غذا به طور معمول باعث نمک شما می شود . برای یک تکه گوشت پنج کیلویی ،

از یک قاشق چایخوری پودر پراگ شماره 1 استفاده کنید .

پودر پراگ چیست .

مزه اش مثل چیه؟

پودر پراگ شماره 1 بسیار شور است و نباید آنطور که هست خورده شود. برای جلوگیری از اشتباه گرفتن آن با نمک ،

رنگ آن صورتی است. این نمک و طعم را به گوشت های پخته می افزاید ، فقط زمانی که آنها پخته شدند.

پودر پراگ شماره 1 جایگزین

اگر نمی توانید پودر پراگ شماره 1 را پیدا کنید ، جایگزین خوبی نمک است که نام دیگری برای نیترات پتاسیم است.

این کار با بیرون آوردن رطوبت از سلول های گوشت از طریق اسمز ، باکتری ها را از بین می برد و همان مزایای

نگهدارنده را مانند پخت نمک ارائه می دهد.

پودر پراگ دستور پخت شماره 1

یکی از این دستور العمل ها را برای گوشت پخته امتحان کنید:

بیکن آلمانی خانگی دودی و درمان شده
گوشت گاو ذرت خانگی
بیکن خانگی

از کجا بخریم

مانند تعدادی از مواد غذایی دیگر ، پودر شماره 1 پراگ را می توان با نام های مختلف یافت ، اما هدف و استفاده از آن

در دستور العمل ها یکسان است.

به عنوان درمان اینستا و درمان مدرن شناخته می شود . ، اما ممکن است آن را به عنوان مخلوط پودر رنگ آمیزی

، TCM ، درمان رنگی ، نمک پخت و نمک صورتی برچسب گذاری کنید .

شما می توانید پودر پراگ شماره 1 را از خرده فروشان آنلاین که گیاهان ، ادویه جات ترشی جات و چاشنی ها را

می فروشند .  در برخی از فروشگاه های لوازم شکار و ورزشی خریداری کنید . (پودر پراگ شماره 1 یک عنصر اصلی

در تهیه ترد است) ، و در خرده فروشان و خواربارفروشی های عمده ای که گیاهان را می فروشند .

و ادویه جات ترشی جات .

عطاری زعفرانچی تبریز بزودی با عرضه  پودر پراگ با کیقیت عالی در خدمت شما عزیزان خواهد بود.

ذخیره سازی

پودر پراگ شماره 1 را در محل خشک و خنک نگهداری کنید . رطوبت پودر را خراب می کند ، بنابراین اجازه ندهید

خیس شود.

برخی می گویند ماندگاری تا زمانی که خشک نگه داشته شود نامحدود است . در حالی که برخی دیگر عمر مفید

یک سال را توصیه می کنند.

پودر پراگ چیست

پودر پراگ چیست, پودر پراگ عطاری زعفرانچی تبریز, نمک صورتی
نوشتهٔ پیشین
طرز تهیه کالباس خانگی
نوشتهٔ بعدی
خواص زرشک قرمز

محصولات پیشنهادی

جدیدترین مقالات