اوکسیمل چیست و طرز تهیه چگونه است.

اوکسیمل چیست و طرز تهیه چگونه است.

اوکسیمل چیست و طرز تهیه چگونه است. در خود  این کلمه جادویی وجود دارد، ترکیبی از لاتین “اسید” و “عسل”. تضمین قدیمی آن وجود دارد: بقراط آن را تجویز کرده است.

پلینی بزرگتر از آن نوشت. ادعاهای خیره کننده زیادی برای سلامتی آن وجود دارد: در انگلستان قدیم، اکسیمل برای نقرس، بی خوابی، سرفه، احتقان، و گلو درد، گوش ها و کمر توصیه می شد. برای تسهیل هضم – همچنین روی مفاصل دردناک – با گیاهان دارویی ضماد می‌شد.

همچنین طعم آن به قدری خوب است، برخلاف “دارو”، که به یکی از مواد موجود در آشپزخانه ها و بارهای امروزی. تبدیل شده است.

اگر اوکسیمل را در نوشیدنی ها و ظروف در سراسر جهان ندیده اید، تنها شما نیستید. به جز Fire Cider، یک اکسیمل بسیار قوی که توسط رزماری گلادستار در دهه 1980 رایج شد، اوکسیمل ها هنوز در مدار گیاهپزشکی  بیشتر حضور دارند.

با این حال، امیلی هان، نویسنده نوشیدنی‌های وحشی و کوکتل‌ها، به من گفت که «احیای نوشیدنی‌های مبتنی بر سرکه، و همچنین علاقه روزافزون به نوشیدنی‌های سالم و بدون الکل، مطمئناً راه را برای اوکسیمل‌ها هموار می‌کند».

"اوکسیمل چیست و طرز تهیه چگونه است.

 

توضیح اوکسیمل چیست و طرز تهیه چگونه است.

در حالی که درختچه‌های میوه‌دار و سوئیچل‌های زنجبیلی را می‌توان با هر نوع شیرین‌کننده‌ای درست کرد، اکسیمل همیشه با عسل همراه با سرکه و گیاهان دارویی درست می‌شود. تا حد زیادی شیرین و ترش است، با طعم و مزه گیاهی خوش طعم.

 

اکسیمل نسبت  به اینکه چگونه آن را درست کنید طعمی شبیه سرکه عسلی یا عسل سرکه دار دارد. اکثر نسخه ها با عسل خام و سرکه سیب خام و مجموعه ای از گیاهان تازه یا خشک شروع می شوند.

هامبرتو مارکز، متصدی بار در کپنهاگ، برای Scarborough Fair خود با الهام از سیمون و گارفونکل، با جعفری، مریم گلی، رزماری و آویشن اکسیمل درست می کند.

جرالدین لاوین، کشاورز و تجویزگر فرمول‌ داروسازی Suntrap در فیلادلفیا، «زنجبیل و سیر را برای مقابله با سرماخوردگی، رزماری برای هضم و گردش خون، بابونه برای تسکین اعصاب، یا گزنه برای مقوی غنی از مواد معدنی پیشنهاد می‌کند». من از هر چیزی که ترد  است در ته یخچالم استفاده می کنم.

اوکسیمل چیست و طرز تهیه چگونه است.
اوکسی مل

طرز تهیه

شما می توانید برای تهیه  یک اکسیمل سریع, سرکه را بجوشانید، یا سرکه یا عسل را با گیاهان قبل از ترکیب دم کنید. اما روش تقریباً یک اندازه برای همه، دم کرده سرد خواهد بود.

  • نصف یا یک چهارم شیشه را با گیاهان پر کنید.
  • عسل و سرکه سیب تازه گرم را به نسبت 1:1 یا 2:1 اضافه کنید.
  • سرکه گرم به شروع دمنوش کمک می کند، اما اگر می خواهید خواص مفید سرکه را حفظ کنید. از جوشاندن خودداری کنید.
  • قسمت بالایی را پیچ کنید، تکان دهید و بگذارید 2 تا 6 هفته روی پیشخوان شما آویزان شود.
  • (اگر از درب فلزی استفاده می کنید، برای جلوگیری از خوردگی، بین مایع و درب پلاستیکی بچسبانید.)
  • اکسیمل را صاف کنید، سپس آن را برای همیشه در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. باشه مثل یک سال

سپس، مانند سرکه شیرین یا آب نمک ترشی، با آن بپزید. اجازه دهید سس سالاد، فرنی مرزه یا ماریناد را بیدار کند (سلام، escabeche).

یا از سکنجبین، یک اکسیمل محبوب نعناع ایرانی، سرنخ بگیرید و از آن به عنوان چاشنی کاهو یا در نوشیدنی بسیار احیاکننده با خیار رنده شده، لیمو و مقداری آب استفاده کنید.

 

اوکسیمل چیست و طرز تهیه چگونه است.

آن را مستقیماً با قاشق غذاخوری. یا رقیق شده در آب گازدار، ساکن یا گرم بنوشید.

یک قاشق به چای گیاهی یا اسموتی اضافه کنید.

. آیا اکسیمل همه بیماری های من را درمان می کند؟ مطمئن نیستم، اما تا زمانی که بفهمم. به نوشیدن آن  ادامه خواهم داد.

 

نوشتهٔ پیشین
گیاه دارویی برای سرفه
نوشتهٔ بعدی
خواص تمر هندی در طب سنتی

محصولات پیشنهادی

جدیدترین مقالات