آموزش انواع غذا با آرد ذرت

آموزش انواع غذا با آرد ذرت دستور العمل های آرد ذرت
21 مورد

از آرد ذرت در سس هایی مانند کاستارد و سس یا در کیک و کتلت استفاده کنید. این آرد خوب به عنوان یک عامل غلیظ کننده عالی عمل می کند.

برای خرید آنلاین آرد ذرت با کیفیت عالی کلیک کنید.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

1-کاسترد خانگی

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 10 دقیقه
پخت: 15 دقیقه
آسان

 

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

مواد لازم
200 میلی لیتر خامه دوبل
700 میلی لیتر شیر کامل
4 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
100 گرم شکر قهوه ای
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

مرحله 1
خامه و شیر را در یک تابه بزرگ بریزید و به آرامی تا زیر نقطه جوش قرار دهید. در همین حین، در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ، آرد ذرت، شکر و وانیل را با همزن بزنید.

مخلوط شیر داغ را به تدریج روی مخلوط شکر بریزید و مدام هم بزنید.

گام 2
قابلمه را پاک کنید و مخلوط را دوباره داخل آن بریزید. به آرامی حرارت دهید و با یک قاشق چوبی هم بزنید (برای نکات هم زدن به مراحل 1 و 2 مراجعه کنید).

تا زمانی که کاستارد غلیظ شود، اما قبل از اینکه گلوله ای تشکیل شود. گرم یا سرد بخورید.

2-پای مرنگ لیمویی

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 1 ساعت و 30 دقیقه
پخت: 1 ساعت و 45 دقیقه
یا اگر شیرینی را یک روز قبل بپزید 40 تا 50 دقیقه
آسان

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

سرویس 6 – 8
شما این دستور پخت را نباید با یک پای مرنگ لیمویی کلاسیک اشتباه بگیرید، و این دستور العمل آسان به ویژه و جدید است.

تغذیه: در هر وعده

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

عناصر
برای شیرینی
175 گرم آرد ساده
100 گرم کره سرد، به قطعات کوچک خرد ریز
شکر پودری 1 قاشق غذاخوری
1 عدد زرده تخم مرغ
برای پر کردن
2 سطح قاشق غذاخوری آرد ذرت
100 گرم شکر

2 عدد لیمو درشت، رنده شده
125 میلی لیتر آب لیموی تازه (از 2 تا 3 لیمو)
۱ عدد پرتقال کوچک، آب گرفته
85 گرم کره، به قطعات برشی
3 زرده تخم مرغ و 1 تخم مرغ کامل
برای مرنگ
4 عدد سفیده تخم مرغ،
200 گرم شکر طلایی
2 ق غ آرد ذرت

روش

مرحله 1
برای شیرینی، آرد قنادی، کره، پودر قند، زرده تخم مرغ (سفیده را برای مرنگ صرف کنید) و 1 قاشق غذاخوری آب سرد را در غذاساز بریزید.

هم بزنید تا مخلوط شروع به چسبیدن کند – مطمئن شوید که مخلوط بیش از حد سفت نشود.

گام 2

خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده بچینید، آن را جمع کنید تا یکدست شود. سپس پهن کنید و یک قالب فلن دار با ته شل 23 در 2.5 سانتی متری بپوشانید. لبه ها را کوتاه و مرتب کنید.

شیرینی را به فلوت فشار دهید. شیرینی کاملاً غنی است، بنابراین اگر ترک خورد نگران نباشید، فقط آن را به هم فشار دهید.

پایه را با یک چنگال سوراخ کنید، با فویل خط بکشید، سمت براق را به سمت پایین بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت (یا یک شبه) خنک کنید.

مرحله 3
یک ورق پخت را در فر قرار دهید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد / 180 درجه سانتیگراد فن / گاز 6 گرم کنید.  شیرینی را به مدت 15 دقیقه “کور” بپزید.

سپس فویل را بردارید و 5 تا 8 دقیقه دیگر بپزید تا شیرینی طلایی کم رنگ و پخته است. کنار بگذارید. می توان یک روز جلوتر انجام داد. فر را روی 180/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 پایین بیاورید.

مرحله 4
در حین پختن شیرینی، فیلینگ را آماده کنید. آرد ذرت، شکر طلایی و پوست لیمو را در یک قابلمه متوسط ​​مخلوط کنید.

آب لیمو را صاف کنید و به تدریج هم بزنید. آب پرتقال را تا 200 میلی لیتر با آب درست کنید و در تابه صاف کنید. با حرارت متوسط، مدام هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.

مرحله 5
وقتی مخلوط حباب زد، از روی حرارت بردارید و کره را با همزن بزنید تا ذوب شود. زرده های تخم مرغ (به استثنای سفیده مرنگ) و کل تخم مرغ را با هم همزنید و داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

به مدت چند دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ شود و از قاشق بیرون بیاید. (حباب می‌زند، اما دلمه نمی‌شود.) حرارت را بردارید و کنار بگذارید تا مرنگ را درست کنید.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

مرحله 6

سفیده ها را در یک کاسه بزرگ بریزید. با همزن بزنید تا در حد نرمی باشد، سپس 100 گرم شکر قهوه ای را هر بار یک قاشق به آن اضافه کنید و بین هر افزودنی بدون ضرب کردن زیاد هم بزنید.

آرد ذرت را با همزن بزنید سپس 100 گرم شکر باقی مانده را مانند قبل اضافه کنید تا یکدست و غلیظ شود.

مرحله 7
سریع دوباره فیلینگ را گرم کنید و داخل ظرف شیرینی بریزید.

فوراً قاشق‌های مرنگ را در اطراف لبه فیلینگ قرار دهید (اگر از وسط شروع کنید، مرنگ ممکن است فرو برود)، سپس آن را پهن کنید تا فقط به شیرینی دست بزند. (این کار باعث چسبندگی آن می‌شود و به جلوگیری از سر خوردن آن کمک می‌کند).

بقیه را در وسط انباشته کنید، طوری پخش کنید که سطح مواد داغ را لمس کند (و شروع به پختن کند)، سپس همه آن را بچرخانید.

مرحله 8

به مدت 18 تا 20 دقیقه به فر برگردانید تا مرنگ ترد و کمی رنگی شود. اجازه دهید پای به مدت 30 دقیقه در قالب بماند، سپس آن را بردارید و قبل از برش دادن حداقل 30 دقیقه تا 1 ساعت دیگر بگذارید. همون روز بخورید.

 

3-پودینگ نان و کره موز

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 10 دقیقه
آسان

آموزش انواع غذا با آرد ذرت
پود مایکروویو که باعث می شود خانواده فکر کنند ساعت ها در حال پخت و پز هستید

تغذیه: در هر وعده

  • عناصر
    4 برش ضخیم نان سفید
  • 50 گرم کره، نرم
  • 1 موز بزرگ، پوست بکنید و ورق برش دهید
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 85 گرم شکر قهوه ای روشن و نرم به اضافه 1 قاشق غذاخوری اضافه
  • دارچین درشت
  • شیر 450 میلی لیتر
  • 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

روش
مرحله 1
نان را برشته کنید، با کره بمالید و هر برش را به 6 قسمت مساوی برش دهید. کره را به سمت بالا با موز در یک ظرف مایکروویو (عرض حدود 23 سانتی متر در عمق 5 سانتی متر) بچینید.

گام 2
تخم مرغ، شکر، دارچین و شیر را در یک پارچ با همزن بزنید. در یک کاسه کوچک، آرد ذرت را با کمی شیر اضافه کنید، مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس در ظرف را هم بزنید.

روی نان و موز بریزید و سپس شکر اضافی بپاشید. بدون درب در مایکروویو با حرارت بالا به مدت 8-10 دقیقه بپزید. 5 دقیقه قبل از سرو بمانید.

4-چیزکیک چرخشی گیلاس

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 40 دقیقه
پخت: 45 دقیقه

کیک چرخشی گیلاسی با آرد ذرت عطاری زعفرانچی
چرخش گیلاس تضمین می کند که این چیزکیک عالی طعم تابستانی دارد و برای یک مهمانی شام غروب آفتاب در بیرون مناسب است.

مناسب برای رژیم گیاه خواری
تغذیه: در هر وعده

مواد لازم برای کیک چرخشی گیلاسی با آرد ذرت عطاری زعفرانچی

برای پایه
50 گرم کره، به اضافه روغن اضافی
140 گرم بیسکویت نان کوتاه
شربت طلایی 1 قاشق غذاخوری
برای پر کردن
350 گرم آلبالو، 200 گرم از آنها هسته دار شده است
شکر 225 گرم
500 گرم پنیر نرم با چربی متوسط
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
پوست 1 پرتقال
کرم وان 200 میلی لیتری
پودر قند، برای گردگیری

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

روش

مرحله 1
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد/فن 140 درجه سانتیگراد/گاز گرم کنید. 3. یک قالب کیک با پایه شل 20 سانتی‌متری را کره بمالید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

بیسکویت ها را خرد کنید، سپس در غذاساز به خرده های ریز بریزید. کره را با شربت ذوب کنید، سپس آن را درون خرده های بیسکویت هم بزنید تا به طور یکنواخت مرطوب شوند.

داخل قالب آماده شده بریزید و با پشت قاشق دسر صاف کنید. 10 دقیقه بپزید، سپس بگذارید خنک شود. دمای فر را به 150 درجه سانتیگراد کاهش دهید / فن 130 درجه سانتیگراد / گاز 2.

گام 2

آلبالوهای هسته دار را با 85 گرم شکر داخل غذاساز آبکش شده بریزید. مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس در یک تابه کوچک بریزید و بگذارید بجوشد. 5-6 دقیقه بجوشانید و هم بزنید تا شربت غلیظی در بیاید. بگذارید تا سرد شود.

مرحله 3
غذاساز را دوباره بشویید، سپس پنیر، آرد ذرت، تخم مرغ، باقیمانده شکر، وانیل، پرتقال و نیمی از کرم را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود.

نصف مخلوط را با قاشق داخل قالب بریزید، سپس نیمی از پوره آلبالو را به طور مساوی روی آن بریزید. با قاشق بقیه مخلوط چیزکیک را روی آن بریزید.

مخلوط را به آرامی با یک سیخ ریز هم بزنید تا پوره آلبالو در آن بچرخد. به مدت 45 دقیقه بپزید و سپس فر را خاموش کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند.

مرحله 4
باقیمانده کرم فریش را روی فیلینگ بمالید، سپس با قاشق باقیمانده پوره آلبالو را در مرکز آن بریزید.

با استفاده از یک سیخ خوب، پوره گیلاس را از داخل کرم فریشه بکشید تا یک الگوی ستاره ای ایجاد کنید و هر بار سیخ را پاک کنید.

آلبالوهایی که نگهداشتید  را دور لبه چیزکیک بچینید، سپس با پودر شکر بپاشید. خنک کنید تا آماده سرو شوید.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

5- چیزکیک نیویورکی

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 25 دقیقه
پخت: 45 دقیقه
به علاوه 3 ساعت و نیم خنک کنی و خنک نمایی یک شبه
آسان
تغذیه: در هر وعده

چیز کیک نیویورکی با آرد ذرت عطاری زعفرانچی

مواد لازم
برای پایه
کره 35 گرم
85 گرم بیسکویت گوارشی کم چرب، ریز خرد کنید
برای پر کنی
2 عدد وان 300 گرم/11 اونس پنیر نرم سبک، ما از پنیر فیلادلفیا، در دمای اتاق استفاده کردیم
شکر قهوه ای 175 گرم
3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
½ قاشق چایخوری پوست لیموی ریز رنده شده، ترجیحاً از رنده Microplane استفاده کنید
یک قاشق چایخوری آب لیمو
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
3 عدد تخم مرغ، دمای اتاق، هم بزنید
150 گرم فریس فروماژ
برای رویه
شکر طلایی 25 گرم
225 گرم زغال اخته
½ قاشق چایخوری پوست لیموترش ریز رنده شده
100 گرم فوماژ فریس

روش

مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. یک قالب ته شل یا فنری 20 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی یک ورقه پخت قرار دهید.

کره را ذوب کنید و خرده های بیسکویت را هم بزنید. مخلوط را به کف قالب فشار دهید، سپس به مدت 10 دقیقه بپزید. از فر خارج کنید و دما را به 240 درجه سانتیگراد / فن 220 درجه سانتیگراد / گاز 9 برسانید.

گام 2
برای فیلینگ، پنیر نرم را با همزن دستی برقی با سرعت کم، آنقدر بزنید تا یکدست شود. شکر را نیز با سرعت کم به تدریج اضافه کنید سپس آرد ذرت را بدون اینکه زیاد بزنید.

کناره های کاسه را بتراشید. به آرامی پوست و آب لیمو، وانیل و سپس تخم مرغ را با همزن بزنید. کناره های کاسه را بخراشید، سپس در نهایت کاسه را با همزن بزنید. مخلوط باید صاف و کاملاً روان باشد.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

مرحله 3

فیلینگ را روی پایه خرده نان بریزید. تکان دهید تا مخلوط یکدست شود و حباب های سطح را با پشت قاشق چایخوری له کنید.

به مدت 10 دقیقه بپزید، سپس حرارت را روی 110 درجه سانتیگراد/فن 90 درجه سانتیگراد/گاز ¼ کم کنید. 25 دقیقه دیگر بپزید و اگر از فر برقی استفاده می کنید، 3 دقیقه اول در فر را کمی باز بگذارید.

بعد از 25 دقیقه، قالب را تکان دهید و باید در مرکز فیلینگ تکان بخورد. اگر تا زمانی که سفت تر باقی بماند، احتمال ترک خوردن بعدا بیشتر است.

فر را خاموش کنید، درب آن را بسته نگه دارید و کیک را به مدت 2 ساعت بگذارید. در را باز کنید، لبه های بالای کیک را با یک چاقوی تیغه ای گرد باز کنید، سپس به مدت 1-1 و نیم ساعت دیگر در فر بگذارید تا به آرامی خنک شود.

مرحله 4

در همین حین، شکر را برای رویه در یک تابه کوچک با 3 قاشق غذاخوری آب بریزید. روی حرارت ملایم قرار دهید، هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس اجازه دهید 1 تا 2 دقیقه حباب بزند تا شربت رقیق درست شود. زغال اخته ها را داخل آن بریزید، به آرامی هم بزنید و حدود 1 دقیقه بپزید تا میوه ها کمی بترکند و آب بنفش آن خارج شود. پوست لیموترش را هم بزنید، سپس بگذارید خنک شود.

مرحله 5
فریس فروم را روی چیزکیک خنک شده پخش کنید. با فویل بپوشانید و به مدت حداقل 4 ساعت (یا یک شبه) خنک کنید.

۱ ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید، کناره های چیزکیک را کاملا شل کنید، از قالب خارج کنید، سپس روی بشقاب بکشید، همانطور که می خواهید کاغذ را جدا کنید.

با یک چاقوی تیز برش دهید و هر قاچ را با یک قاشق زغال اخته شربتی سرو کنید.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

6-سس سالم

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 5 دقیقه
پخت: 25 دقیقه
آسان

سس سالم با آرد ذرت عطاری زعفرانچی
این سس سالم و کم چرب را با ناهار جمعه، کباب کوبیده و پوره یا حتی با ماهی در شب چهرشنبه سوری سرو کنید. اگر می خواهید آن را از قبل درست کنید، می توان آن را نیز منجمد کرد.

قابل انجماد
سالم
گیاه خواری
تغذیه: در هر وعده

کیلو کالری
53
کم
چربی
1 گرم
اشباع می کند
0.1 گرم
کربوهیدرات ها
9 گرم
قندها
6 گرم
فیبر
2 گرم
پروتئین
1 گرم
نمک
0.4 گرم

مواد لازم

1 قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
1 پیاز بزرگ، خرد کنید
3 عدد هویج بزرگ، خرد کنید
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ
یک مشت قارچ پورسینی خشک
3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
1 لیتر آب سبزیجات کم نمک یا آب مرغ اگر گیاهی نیست
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت

روش

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

مرحله 1
روغن را در یک قابلمه گرم کنید سپس سبزیجات را اضافه کنید و آنها را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند – اگر در لبه ها بسوزند، بهتر است.

سس کچاپ و قارچ های خشک را با هم مخلوط کنید و با هم تفت دهید تا همه چیز چسبناک شود. سپس سرکه را داخل آن بپاشید.

در صورت تمایل، مایه را هم بزنید و با کمی نمک مزه دار کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس به آرامی به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

گام 2
با استفاده از یک مخلوط کن دستی، آن را مخلوط کنید تا یک قوام رقیق مانند سوپ ایجاد شود، سپس از صافی در قابلمه دیگری عبور دهید و بگذارید بجوشد.

آرد ذرت را با مقداری آب تفت دهید، سپس داخل مایع بریزید و به پخت ادامه دهید تا غلیظ شود. بلافاصله سرو کنید، سرد کنید، یا در فریزر قرار دهید تا در تاریخ بعدی دوباره گرم شود. می توان تا سه ماه در ظرف دربسته منجمد کرد.

7-استیک بوقلمون با سس مرکبات و زنجبیل

زمان آماده سازی و پخت
زمان کل 40 دقیقه
30-40 دقیقه طول می کشد
آسان

استیک بوقلمون با سس مرکبات و زنجبیل با ارد ذرت عطاری زعفرانچی

از استیک های بوقلمون سریع پخت برای این دستور استفاده کنید زیرا در عرض چند دقیقه می پزند.

سالم
تغذیه: در هر وعده

کیلو کالری
310
چربی
7 گرم
اشباع می کند
1 گرم
کربوهیدرات ها
25 گرم
قندها
1.9 گرم
فیبر
3 گرم
پروتئین
39 گرم
کم
نمک
0.22 گرم

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

مواد لازم

  • 2 ق غ آرد ذرت
  • 4 عدد استیک سینه بوقلمون سریع پز با وزن حدود 300 گرم در هر 10 اونس
  • 1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
  • 3 عدد پرتقال، آب 2 عدد و یک عدد پرتقال پوست بگیرید و به قطعات برش دهید.
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری عسل شفاف
  • 1 گریپ فروت صورتی، پوست بگیرید و به قطعات تقسیم کنید.
  • 1 قاشق غذاخوری پیازچه تازه خرد کنید یا جعفری خردکنید
  • برنج وحشی یا دانه بلند و کلم بروکلی بخارپز، برای سرو

روش

مرحله 1
یک قاشق چای خوری آرد ذرت را روی یک بشقاب بپاشید، سپس استیک های بوقلمون را داخل آرد ذرت فشار دهید تا کمی گرد و غبار آن ها بپاشد.

روغن را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب گرم کنید تا کاملا داغ شود. بوقلمون را اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید، یک بار بچرخانید تا هر دو طرف طلایی شود – در صورت نیاز به صورت دسته ای بپزید.

به بشقاب منتقل کنید.

گام 2
آب پرتقال، زنجبیل و عسل را به تابه اضافه کنید. به آرامی به جوش بیاورید. باقی مانده آرد ذرت را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کرده و داخل سس هم بزنید.

به هم زدن روی حرارت ملایم ادامه دهید تا غلیظ و مانند سس ترش و شیرین شود. فصل.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

مرحله 3
بوقلمون را به تابه برگردانید. قسمت های پرتقال و گریپ فروت را اضافه کنید و به آرامی حرارت دهید. روی پیازچه یا جعفری بپاشید و بلافاصله با برنج و کلم بروکلی سرو کنید.

8-تارت مرنگ انگور فرنگی

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 15 دقیقه
پخت: 35 دقیقه

 

تارت مرنگ انگور فرنگی با آرد ذرت عطاری ذرت

د رتفکرید که با انگور فرنگی چه باید کرد؟ به یک دسر لیموی کلاسیک فکر کنید و به سادگی لیمو را عوض کنید

گیاه خواری
تغذیه: در هر وعده
کیلو کالری
769
چربی
40 گرم
اشباع می کند
16 گرم
کربوهیدرات ها
102 گرم
قندها
6 گرم
فیبر
5 گرم
پروتئین
8 گرم
کم
نمک
0.79 گرم

مواد لازم
شیرینی خرد شده بسته 375 گرمی (ترجیحاً شیرینی دسر)
کره 50 گرم
شکر قهوه ای روشن 100 گرم
انگور فرنگی 500 گرم
2 عدد سفیده تخم مرغ
100 گرم شکر
1 قاشق چایخوری آرد ذرت

روش

مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. شیرینی را روی سطحی که کمی آردپاشی نمودید باز کنید، سپس از آن برای تارت با ته 23 سانتی متری شل استفاده کنید.

کاغذ روغنی نچسب را بپوشانید، سپس به مدت 15 دقیقه بپزید. لوبیاها را بردارید، سپس 10 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شوند.

از فر خارج کرده سپس حرارت را روی 140 درجه سانتی گراد/فن 120 درجه سانتی گراد/گاز 1 کاهش دهید.

گام 2
در حالی که کیس در حال پخت است، کره و شکر قهوه ای را در یک تابه کم عمق گرم کنید. وقتی شکر کاملا حل شد، انگور فرنگی را داخل آن بریزید و کارامل را داخل آن بریزید.

چند دقیقه بپزید تا شروع به شکافت کنند، اما قبل از اینکه کاملاً ترکیده شوند. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. پس از خنک شدن، آنها را هم بزنید، سپس آنها را در قالب شیرینی پزی بریزید.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

مرحله 3
برای رویه مرنگ، سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا نرم شود. شکر را یک قاشق با هم مخلوط کنید و سپس آرد ذرت را هم بزنید.

مرنگ را با احتیاط روی انگور فرنگی بمالید و به آرامی پخش کنید تا بپوشاند. حدود 40 دقیقه بپزید تا مرنگ پخته و کمی قهوه ای شود.

9-کیک مرنگ پرالین با توت فرنگی

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 30 دقیقه
پخت: 1 ساعت
1 ساعت و 30 دقیقه + 1 ساعت خنک شدن آماده می شود
آسان

 

کیک مرنگ مرلین با توت فرنگی با آرد ذرت عطاری زعفرانچی
12 خدمت می کند
مرنگ پرالین با طعم کارامل که برای یک روز تابستانی عالی است

قابل انجماد (فقط مرنگ)
تغذیه: در هر وعده
کیلو کالری
533
چربی
35 گرم
اشباع می کند
35 گرم
کربوهیدرات ها
51 گرم
قندها
50 گرم
فیبر
2 گرم
پروتئین
7 گرم
کم
نمک
0.16 گرم

عناصر
برای مرنگ
175 گرم بادام کامل، برشته شده
شکر طلایی 225 گرم
225 گرم شکر موسکووادو سبک
6 عدد سفیده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
2 قاشق چایخوری سرکه سیب
برای طعم دهی
توت فرنگی 1 کیلوگرم پوست بگیرید و نصف کنید یا در صورت بزرگی یک چهارم خرد نمایید
شکر پودری 586 میلی‌لیتر، به علاوه برای تزئین
خامه دوتایی قابلمه ای 586 گرمی

روش

مرحله 1
فر را با دمای 140 درجه سانتیگراد/فن 120 درجه سانتیگراد/گاز 1 گرم کنید و دو ورقه صاف را با کاغذ روغنی بپوشانید.

حدود دو سوم بادام برشته شده را در غذاساز هم بزنید تا خرد شود. اجازه ندهید چرب به نظر برسند یا روی هم جمع شوند – آنها همچنان باید تکه تکه شوند تا آسیاب شوند. یک سوم باقیمانده را با چاقو تقریباً خرد کنید.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

گام 2
شکرها را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی، سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بزنید تا سفت شود. سپس شکر را در سه نوبت اضافه کنید. و بعد از هر بار اضافه نمایی، مخلوط را دوباره بزنید تا سفت شود.

آرد ذرت و سرکه را اضافه کنید و آنقدر ادامه دهید تا مخلوط مرنگ براق و سفت شود. که همزن ها در هنگام هم زدن احساس سنگینی کنند – این می تواند تا 5 دقیقه طول بکشد.

مرحله 3
تمام آجیل های ریز خرد شده و بیشتر آجیل های درشت خرد شده را به سرعت با کفگیر بریزید. سپس مخلوط را بین دو ورقه پخت تقسیم کنید.

هر دو را در دایره‌های 20 سانتی‌متری پهن کنید، سپس بقیه آجیل‌های خرد شده را روی آن بپاشید. به مدت 1 ساعت بپزید و سپس فر را خاموش کنید و مرنگ ها را حداقل 1 ساعت داخل آن بگذارید تا خنک شوند.

در فر را بسته بگذارید (این کار به جلوگیری از ترک خوردن آنها کمک می کند). یک شب در ظرف دربسته یا در یخ بسته بندی شده  تا 1 ماه نگهداری می شود.

مرحله 4 کیک مرنگ مرالین

برای سس توت فرنگی، 600 گرم توت فرنگی را در غذاساز یا مخلوط کن پوره کنید. از صافی فشار دهید تا دانه ها گرفته شود، سپس با 2 قاشق غذاخوری پودر شکر شیرین کنید.

تا 1 روز قبل قابل تهیه است. پودر قند باقیمانده را داخل خامه دوبل الک کنید، آنقدر هم بزنید تا شکل خود را حفظ کند، سپس دو سوم سس را با دقت بچرخانید.

مرحله 5
برای سرو، یکی از مرنگ ها را از روی کاغذ پخت آن روی بشقاب سرو بکشید، سپس روی نیمی از خامه بمالید. مرنگ دوم را روی آن قرار دهید، روی بقیه خامه بریزید و توت فرنگی های باقی مانده را روی آن قرار دهید.

در صورت تمایل با کمی پودر قند بپاشید و سس توت فرنگی باقی مانده را در کنار آن سرو کنید.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

تارت تمشک، لیمو و فرانژیپان

زمان آماده سازی و پخت
پخت: 1 ساعت و 30 دقیقه – 2 ساعت
یک چالش
10 برش سخاوتمندانه
خیره کننده ترین دسر تابستانی تا کنون؛ تارت تمشک، لیمو و فرانژیپان

 

تغذیه: در هر برش
کیلو کالری
579
چربی
35 گرم
اشباع می کند
18 گرم
کربوهیدرات ها
59 گرم
قندها
35 گرم
فیبر
3 گرم
پروتئین
8 گرم
کم
نمک
0.11 گرم

مواد لازم برای تارت تمشک، لیمو و فرانژیپان

برای شیرینی
200 گرم آرد قنادی
140 گرم کره بدون نمک، به قطعات کوچک خرد کنید
100 گرم شکر طلایی
پوست رنده شده 1 لیمو
زرده تخم مرغ 1 عدد
چند قطره عصاره وانیل
برای شیرینی پزی کرم لیمو
3 عدد زرده تخم مرغ
100 گرم شکر سفید
1 قاشق غذاخوری آرد ساده
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
شیر 250 میلی لیتر
پوست ریز رنده شده و آب 1 لیمو
کره بدون نمک 50 گرم

برای فرنژیپن

85 گرم کره بدون نمک، دمای اتاق
شکر طلایی 85 گرم
85 گرم بادام پودر
پوست رنده شده 1 لیمو
1 عدد تخم مرغ
برای رویه
100 میلی لیتر خامه فرم گرفته
5 × 125 گرم تمشک تازه
5 قاشق غذاخوری مربای تمشک بدون هسته
2 قاشق غذاخوری کیرش یا کوینترو

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

روش

مرحله 1
برای درست کردن شیرینی، آرد و کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و با نوک انگشت به هم بمالید تا مخلوط شبیه پودر سوخاری درشت شود.

شکر، پوست لیمو و کمی نمک را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. حالا زرده تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

خمیر را به شکل گلوله درآورید، در فیلم بپیچید و به مدت حداقل 1 ساعت (یا حداکثر 2 روز) خنک کنید.

گام 2
در حالی که شیرینی در حال سرد شدن است، کرم لیمو پاتیسیر (کاستارد لیمو) را درست کنید. زرده تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بریزید و با همزن به مدت 1 تا 2 دقیقه با همزن بزنید تا مخلوط رنگ پریده شود.

آرد و آرد ذرت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. شیر و پوست لیمو را در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد. شیر در حال جوش را روی مخلوط داخل کاسه بریزید و مدام هم بزنید تا همه چیز یکدست شود.

مرحله 3
کاسترد را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و به مدت 2 دقیقه بجوشانید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و آب لیمو و کره را با آن مخلوط کنید. کاسترد را در یک کاسه تمیز بریزید و سطح آن را با فیلم چسبناک بپوشانید تا پوست شکل نگیرد.

بگذارید خنک شود سپس در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. (کاستارد تا 2 روز در یخچال نگهداری می شود.)

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

مرحله 4

برای تهیه فرنژیپان (کرم بادام)، همه مواد را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. (فرنجیپن تا 4 روز در یخچال نگهداری می شود.)

مرحله 5
روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر خنک شده را به ضخامت یک سکه 1 پوندی باز کنید، سپس یک قالب تارت 25 سانتی متری ته شل را بپوشانید.

شیرینی را با یک چاقوی کوچک برش دهید اما یک لبه را روی لبه آن آویزان کنید. کیسه تارت را حداقل به مدت 1 ساعت سرد کنید – اگر فضایی برای گذاشتن آن در فریزر دارید، ایده آل خواهد بود.

مرحله 6
سینی فر را در فر قرار دهید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / 200 درجه سانتیگراد / گاز 6 گرم کنید. با استفاده از یک کاردک، کرم پاتیسیر را هم بزنید تا یکدست شود، سپس سه چهارم آن را روی پایه تارت بمالید.

مرحله 7

فرنژیپان را با قاشق در یک کیسه لوله کشی مجهز به نازل کوچک (حدود 1 سانتی متر) بریزید. اگر کیسه لوله کشی ندارید، مخلوط را با قاشق در یک کیسه پلاستیکی سفت بریزید.

آن را تا انتهای آن فشار دهید، سپس نوک آن را ببرید. خطوط لوله فرنژیپان را به طور مساوی روی کاستارد بریزید. نگران شکاف ها نباشید، زیرا فرنژیپان در حین پخت و پز پخش می شود.

مرحله 8
قالب تارت را روی سینی فر داغ گذاشته و به مدت 30 الی 40 دقیقه در فر قرار دهید تا فرنجیپان طلایی و شیرینی قهوه ای بیسکویتی شود. فرنژیپان در طول پخت پف می کند.

شیرینی های آویزان را با یک چاقوی کوچک جدا کنید تا ظاهری حرفه ای داشته باشید. تارت و پایه را از قالب بردارید و روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.

مرحله 9
برای تهیه رویه، خامه را در ظرفی بریزید و کمی هم بزنید تا پف کند. با استفاده از یک کاردک، باقیمانده خامه پاتیسیر را به آرامی داخل خامه بریزید، سپس مخلوط را به طور یکنواخت روی فرنژیپن پخش کنید.

مرحله 10
تمشک ها را در بالا بچینید و آنها را به صورت وارونه در دایره های متحدالمرکز تا حد امکان نزدیک کنید. مربا و کرش را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا کمی پشت قاشق را بپوشاند.

با استفاده از برس شیرینی پزی، تمشک ها را به آرامی با لعاب بمالید. کمی خنک کنید، سپس با استفاده از یک چاقوی پالت، تارت را از روی پایه روی بشقاب سرو بریزید.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

11-سس سرکه قرمز آسان

زمان آماده سازی و پخت
زمان کل 10 دقیقه
10 دقیقه دیگه آماده میشه
آسان

 

سس سرکه قرمز آسان با سرکه قرمز
میز بدون یک سس کامل و طعم‌دار روی میز یکسان نخواهد بود

به راحتی نصف می شود
تغذیه:
HighlightNutrientUnit
کیلو کالری
35
چربی
0 گرم
اشباع می کند
0 گرم
کربوهیدرات ها
7 گرم
قندها
3 گرم
فیبر
0 گرم
پروتئین
0 گرم
کم
نمک
0.42 گرم

مواد لازم
200 میلی لیتر سرکه قرمز
3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
600 میلی لیتر آب بوقلمون یا مرغ،
2 قاشق غذاخوری ژله توت قرمز
200ml/7fl اونس آب بوقلمون، بدون چربی کامل (اگر به اندازه کافی نداشتید با آب آماده کنید)

روش آماده سازی سس سرکه قرمز آسان

مرحله 1
3 قاشق غذاخوری سرکه قرمز را با آرد ذرت مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس تمام سرکه را با آن مخلوط کنید.

آب را در تابه داغ کنید، سپس مخلوط سرکه قرمز و ژله توت قرمز را در آن بریزید و هم بزنید تا غلیظ شود. سطح را با فوم چسبناک بپوشانید تا از تشکیل پوست جلوگیری شود.

تا 2 روز سرد کنید. برای سرو، در تابه را دوباره گرم کنید تا حباب بزند، سپس آب بوقلمون را هم بزنید و به یک قاشق آب خوری گرم منتقل کنید.

12-کاسترد وانیلی

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 10 دقیقه
پخت: 15 دقیقه
آسان

کاسترد وانیلی با آرد ذرت عطاری زعفرانچی

کاستارد ساده وانیلی  یک افزودنی جذاب برای هر پودینگ است

تغذیه: در هر وعده
HighlightNutrientUnit
کیلو کالری
228
چربی
9 گرم
اشباع می کند
3 گرم
کربوهیدرات ها
31 گرم
قندها
24 گرم
فیبر
0 گرم
پروتئین
8 گرم
کم
نمک
0.17 گرم

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

مواد لازم

شیر 1 لیتر
8 عدد زرده تخم مرغ
شکر وانیلی 140 گرم
3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
3 قاشق غذاخوری آرد ساده

روش تهیه کاسترد وانیلی

مرحله 1
شیر را در قابلمه حرارت دهید تا زمانی که به جوش بیاید، سپس بلافاصله حرارت را بردارید. در ظرفی زرده تخم مرغ، شکر وانیل و آرد را با همزن بزنید.

شیر را به آرامی روی مخلوط تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید.

گام 2
مخلوط را به تابه برگردانید و روی حرارت ملایم قرار دهید و 8 تا 10 دقیقه هم بزنید تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند. آن را بردارید و با کوفته ها سرو کنید.

13-خرخر هلو و زغال اخته

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 35 دقیقه
پخت: 20 دقیقه – 25 دقیقه
آسان

خرخر هلو و زغال اخته با آرد ذرت عطاری زعفرانچی

یک غذای مورد علاقه آمریکایی های پینه دوز – این غرغر مقداری شکر و ادویه پنهان دارد و بسیار بسیار خوب است!

تغذیه: در هر وعده
HighlightNutrientUnit
کیلو کالری
352
چربی
10 گرم
اشباع می کند
6 گرم
کربوهیدرات ها
65 گرم
قندها
38 گرم
فیبر
4 گرم
پروتئین
5 گرم
کم
نمک
0.47 گرم

مواد لازم

1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
آب 2 پرتقال و پوست از ½
شکر 2 قاشق غذاخوری
6 عدد هلو رسیده
250 گرم زغال اخته
برای خرخر
200 گرم آرد خودبه خود
50 گرم کره، به قطعات کوچک خرد شده، به اضافه 15 گرم در ½ اونس، ذوب شده
100 گرم شکر موسکووادو سبک
1 قاشق چایخوری دارچین پودر
شیر 5-6 قاشق غذاخوری

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

روش

مرحله 1
فر را روی 190/170 درجه سانتیگراد فن/گاز گرم کنید. آرد ذرت را با پوست پرتقال و آب پرتقال مخلوط کنید و با شکر در تابه بزرگی بریزید.

هلوها را نصف کنید، سنگ و خلال کنید و به تابه اضافه کنید. به آرامی به جوش بیاورید، به آرامی هم بزنید تا سس براق و غلیظ شود، حدود 3-4 دقیقه.

از روی حرارت بردارید، زغال اخته ها را هم بزنید و در ظرف آماده شده بریزید.

گام 2
آرد را در یک کاسه بریزید و 50 گرم کره را اضافه کنید. کره را به آرد بمالید تا شبیه آرد سوخاری شود، سپس نصف شکر را به آن اضافه کنید. شکر باقیمانده را با دارچین مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله 3
شیر را به مواد خشک اضافه کنید و به خمیر نرمی تبدیل کنید. روی سطح کمی آردپاشی شده بچرخانید و کمی ورز دهید.

به شکل مستطیلی تقریباً 16 در 24 سانتی متر باز کنید. با قلم مو کره آب شده بمالید و به طور مساوی با شکر تند بپاشید. از یک طرف بلند حلقه کنید و به 12 برش بزنید. روی ظرف را بچینید و مرکز آن را باز بگذارید.

مرحله 4
به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا رویه ترد و طلایی شود. گرم سرو کنید.

14-مرغ لیمویی با رشته فرنگی سبزیجات بهاری

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 5 دقیقه
پخت: 15 دقیقه
آسان

 

مرغ لیمویی با رشته فرنگی سبزیجات بهاری با آرد ذرت عطاری زعفرانچی

این غذای آماده را فراموش کنید، این غذای انباری یک شام بعد از کار را سریع می سازد

به راحتی نصف می شود
تغذیه: در هر وعده
HighlightNutrientUnit
کیلو کالری
553
چربی
12 گرم
اشباع می کند
2 گرم
کربوهیدرات ها
69 گرم
قندها
12 گرم
فیبر
6 گرم
پروتئین
47 گرم
کم
نمک
1.1 گرم

مواد لازم برای مرغ لیمویی با رشته فرنگی سبزیجات بهاری

1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
2 عدد سینه مرغ بدون پوست، به صورت نوار ببرید
پوست و آب 1 عدد لیمو
شکر کاستر 1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری زنجبیل ریشه تازه رنده شده
2 ق غ آرد ذرت
بسته 125 گرمی یا نودل تخم مرغ خشک 2 ورق متوسط
200 گرم مخلوط نخود و لوبیا منجمد
4 عدد پیاز بهاری، خلالی کنید
1 قاشق غذاخوری بادام هندی بوداده

روش
مرحله 1
روغن را در یک تابه نچسب گرم کنید، سپس مرغ را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا تقریبا یپزد. روی بشقاب بگذارید 250 میلی لیتر آب را با پوست و آب لیمو، شکر و زنجبیل داخل تابه بریزید.

در یک کاسه آرد ذرت را با کمی آب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس در تابه را با همزن بزنید. به جوش بیاورید، هم بزنید، سپس مرغ را به سس اضافه کنید. حرارت را کم کنید. چند دقیقه حباب بزنید تا مرغ پخته و سس غلیظ شود.

گام 2
در همین حین، رشته و سبزی را با هم در آب جوش به مدت 4 دقیقه بپزید، سپس آبکش کنید. مرغ، رشته فرنگی، سبزیجات و پیازچه را با هم مخلوط کنید. به صورت پراکنده با آجیل سرو کنید.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

15-تارت مرنگ آلبالو دوریس

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 25 دقیقه
پخت: 25 دقیقه تا 30 دقیقه

 

تارت مرنگ آلبالو دوریس

یک دسر قابل توجه برای یک دسر مهمانی شام

تغذیه: در هر وعده
HighlightNutrientUnit
کیلو کالری
438
چربی
17 گرم
اشباع می کند
6 گرم
کربوهیدرات ها
68 گرم
قندها
48 گرم
فیبر
2 گرم
پروتئین
5 گرم
کم
نمک
0.28 گرم

مواد لازم

250 گرم شیرینی شور خانگی
بادام پودر 3 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری شکر، به اضافه 100 گرم در 4 اونس
2 قوطی 350-400 گرمی یا شیشه گیلاس
2 ق غ آرد ذرت
3 قاشق غذاخوری کرم دکاسیس، کرم د موره یا کیرش
2 عدد سفیده تخم مرغ

طریق تهیه تارت مرنگ آلبالو دوریس

مرحله 1
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد/فن 170 درجه سانتیگراد/گاز 5 گرم کنید. شیرینی را با رول باز کنید و قالب 23 سانتی متری را بپوشانید.

خمیر را به گوشه های آن فشار دهید و با چاقوی تیز شیرینی اضافی را جدا کنید. بادام پودری را با 3 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و روی پایه شیرینی بپاشید.

گام 2
آلبالوها را خوب آبکش کنید سپس با کاغذ آشپزخانه خیلی خشک کنید. 200 میلی لیتر از آب میوه را رزرو کنید. آلبالوها را روی ظرف شیرینی پزی بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی طلایی و ترد شود.

مرحله سوم

آب میوه را در یک تابه کوچک بریزید و به مدت 3 دقیقه بجوشانید تا کمی کم شود. آرد ذرت را با کمی آب سرد مخلوط کنید و به صورت خمیر در بیاورید و در تابه را هم بزنید و بپزید تا غلیظ و یکدست شود.

لیکور را هم بزنید و در ظرف تارت بریزید و در حین تهیه  مرنگ بگذارید خنک شود.

مرحله 4
سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفت شود سپس 100 گرم شکر را با همزن بزنید تا غلیظ شود. روی فیلینگ پخش کنید و مطمئن شوید که بین فیلینگ و کیسه تارت فاصله ای وجود ندارد.

دوباره به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا مرنگ سرخ شود و سپس گرم یا سرد سرو کنید.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

16-کیک های پری جذاب

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 15 دقیقه
پخت: 15 دقیقه
به علاوه زمان خنک شدن

 

کیک های پری جذاب آرد ذرت عطاری زعفرانچی

تلاش بیشتر
24 کیک درست می کند
تمورد علاقه دوران کودکی – یاد بگیرید که چگونه کیک های پری درست کنید و سپس برای هر مناسبتی تزئین کنید

قابل انجماد (انجماد بدون یخ)
تغذیه: در هر کیک
HighlightNutrientUnit
کیلو کالری
193
چربی
6 گرم
اشباع می کند
3 گرم
کربوهیدرات ها
36 گرم
قندها
31 گرم
فیبر
0 گرم
پروتئین
2 گرم
کم
نمک
0.2 گرم

روش تهیه کیک های پری جذاب

مرحله 1
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد/فن 170 درجه سانتیگراد/گاز 5 گرم کنید. جعبه های کاغذی را در قالب های نان بچینید.

تمام مواد کیک را در یک کاسه بزرگ بریزید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط را بین کیس ها تقسیم کنید تا نیمه پر شوند و به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا ور بیایند و طلایی شوند. روی یک توری سیمی خنک کنید.

گام 2

پودر شکر و آب را هم بزنید تا یکدست شود و یک سوم را روی هشت عدد از کیک ها استفاده کنید. بقیه را به نصف تقسیم کنید و یک نیمه را سبز کم رنگ و نصف دیگر را صورتی کم رنگ کنید.

سفیدها را با بنفشه متبلور، صورتی را با گل رز و سبز را با گل ویفری تزئین کنید. بگذارید تا تنظیم شود. تا 2 تا 3 روز در ظرف در بسته در جای خنک نگهداری می شود.

17-کیک اسفنجی میوه ای

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 10 دقیقه
پخت: 20 دقیقه
آسان

کیک اسفنجی میوه ای

قابل انجماد (اسفنج قابل انجماد است)
تغذیه: در هر وعده
HighlightNutrientUnit
کیلو کالری
214
کم
چربی
4 گرم
اشباع می کند
1 گرم
کربوهیدرات ها
40 گرم
قندها
30 گرم
فیبر
0 گرم
پروتئین
7 گرم
کم
نمک
0.34 گرم

مواد لازم
کره یا روغن، برای چرب نمایی
50 گرم آرد ساده
3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
4 عدد تخم مرغ
شکر کپسول 175 گرم
برای پر کردن
بخش نارنگی قوطی 295 گرم
وان 200 گرمی کم چرب Fromage frais
پودر قند، برای تزیین

طرز تهیه

مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. سپس کف و کناره های 2 قالب ساندویچ 20 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. آردها و بکینگ پودر را با هم الک کنید.

گام 2
سفیده ها را با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود و سپس شکر را با همزن بزنید. زرده های تخم مرغ را سریع بزنید سپس سفیده ها را با همزن بزنید.

مواد خشک را با قاشق بزرگ فلزی بریزید سپس مخلوط را با قاشق داخل قالب ها بریزید و رویه ها را صاف کنید. به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید تا ور بیاید، طلایی روشن شود و یک سیخ که وسط آن فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. در قالب ها را به مدت 10 دقیقه خنک کنید، سپس به آرامی بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.

مرحله 3
ماندارین ها و فریس را با هم مخلوط کنید. کاغذ روغنی را جدا کنید، کیک ها را با مخلوط نارنگی ساندویچ کنید، سپس با پودر شکر بپاشید و سرو کنید. بهترین خوردنی در روزی که درست می شود.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

18-مرغ را در 4 مرحله ساده سرخ کنید

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 15 دقیقه
پخت: 20 دقیقه
به علاوه 15 دقیقه مارینینگ
آسان

مرغ را در چهار مرحله با آرد ذرت سرخ کنید عطاری زعفرانچی

آشپزی آسیایی می تواند سبک، سالم و آنقدر سریع باشد که قبل از همیشه دو بار فکر کنید
دوباره سفارش غذای آماده!

به راحتی نصف می شود
تغذیه: در هر وعده
HighlightNutrientUnit
کیلو کالری
501
چربی
5 گرم
اشباع می کند
1 گرم
کربوهیدرات ها
76 گرم
قندها
3 گرم
فیبر
2 گرم
پروتئین
42 گرم
کم
نمک
1.02 گرم

مواد لازم
4 عدد فیله سینه مرغ بدون استخوان
سفیده تخم مرغ 1 عدد
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت به اضافه 1 قاشق غذاخوری اضافه
350 گرم برنج تایلندی معطر
 ریشه زنجبیل به اندازه انگشت شست
فلفل قرمز 1 عدد
یک عدد موسیر
و 1 حبه سیر
فلفل قرمز (اختیاری)
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک فاشق غذاخوری سس ماهی
آبلیمو 1 عدد
یک مشت برگ ریحان

شروع کنید

مرحله 1
مخمل کردن مرغ: مرغ را به قطعات لقمه ای برش دهید. سفیده تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت را در ظرفی با همزن بزنید.

مرغ را به آن اضافه کنید و با مخلوط بپوشانید (به دانش، بالا سمت راست مراجعه کنید). به مدت 15 تا 30 دقیقه مارینات کنید (در یخچال قرار ندهید وگرنه مخلوط سفت می شود). حالا برنج را در صافی زیر شیر آب سرد بشویید تا آب آن صاف شود.

گام 2
درست کردن برنج عالی: برنج را آبکش کنید، در یک تابه درب دار بریزید و روی 600 میلی لیتر آب و کمی نمک بریزید.

آب را به جوش بیاورید، سپس برنج را بدون درپوش به مدت 10 دقیقه یا بیشتر بپزید تا آب تقریباً بجوشد و حباب های کوچک ظاهر شود. درب ظرف را بپوشانید و حرارت را کم کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید.

مرحله 3

آماده نمایی مواد: پوست زنجبیل را با یک قاشق چایخوری جدا کنید و ریز خرد کنید تا 1 قاشق غذاخوری به دست آید.

فلفل را نصف کنید و ساقه، هسته داخلی و دانه ها را جدا کنید. به قطعات لقمه ای برش دهید. موسیر و حبه سیر را پوست بگیرید، سپس نازک برش دهید.

در صورت استفاده، انتهای فلفل را برش دهید، اگر ملایم تر دوست دارید دانه ها را بردارید و به ورقه های نازک برش دهید. مرغ را از ماریناد تخم مرغ خارج کرده و با کاغذ آشپزخانه خشک کنید.

مرحله 4
سرخ کنی بدون اشتباه: یک تابه را گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید. مرغ را به مدت 7-10 دقیقه بپزید و هم بزنید تا تازه بپزد. کنار بگذارید.

در صورت نیاز مقداری روغن دیگر بریزید. فلفل را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید، سپس زنجبیل، موسیر و سیر را 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

سس ماهی، آب لیموترش، 50 میلی لیتر آب و 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت را با هم ترکیب کنید. در تابه بریزید، سپس مرغ را اضافه کنید. 1 دقیقه بپزید، ریحان را هم بزنید، سپس با برنج سرو کنید.

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

19-سوفله شکلات داغ

زمان آماده سازی و پخت
آمادگی: 1 ساعت
پخت: 15 دقیقه – 17 دقیقه

 

سوفله شکلات داغ با آرد ذرت

 

گیاه خواری
تغذیه: در هر وعده
HighlightNutrientUnit
کیلو کالری
433
چربی
25 گرم
اشباع می کند
14 گرم
کربوهیدرات ها
45 گرم
قندها
38 گرم
فیبر
1 گرم
پروتئین
10 گرم
کم
نمک
0.4 گرم

مواد لازم برای شوقله شکلات داغ

برای ظروف
25 گرم کره بدون نمک، برای چرب کردن
شکلات ریز رنده شده
برای شیرینی پزی خامه ای
2 قاشق غذاخوری آرد ساده
2 قاشق چایخوری شکر کاستور
½ قاشق چایخوری آرد ذرت
1 عدد زرده تخم مرغ متوسط
1 عدد تخم مرغ کامل متوسط
شیر 4 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری خامه دوبل
25 گرم شکلات تلخ با کیفیت خوب ترجیحاً 70 درصد جامد کاکائو، تکه تکه شده
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای سفیده تخم مرغ
6 عدد سفیده تخم مرغ متوسط
شکر 85 گرم
یک خامه یا بستنی، برای سرو
برای گاناش
4 قاشق غذاخوری خامه دوبل
50 گرم شکلات تلخ با کیفیت خوب ترجیحاً 70 درصد مواد جامد کاکائو، خرد کنید
1 قاشق غذاخوری کاکائو

طریقه تهیه سوفله شکلات داغ

مرحله 1
چهار سوفله 200 میلی لیتری را بردارید و آنها را کاملا با کره نرم شده بمالید. ظروف را به مدت 5 دقیقه سرد کنید، سپس به عنوان بیمه نامه برای اینکه سوفله به ظرف نچسبد، لایه دوم را مانند قبل بمالید.

در هر ظرف کمی شکلات رنده شده بریزید، ظرف را در حین کج کردن دور آن بغلتانید تا دور آن به طور یکنواخت قرار گیرد.

گام 2
برای شیرینی پزی، آرد، شکر و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید. زرده تخم مرغ و تخم مرغ کامل را در ظرفی بریزید، هم بزنید.

سپس نیمی از مخلوط آرد را با همزن بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید. بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 3
شیر و خامه را در تابه ای بریزید و بگذارید فقط بجوشد. از روی حرارت بردارید. شکلات را اضافه کنید و با همزن بزنید تا آب شود و بدون گلوله یکدست شود.

مرحله 4
مخلوط شکلات داغ را به تدریج هم بزنید تا خمیر شود. به تابه برگردید. به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا خمیری یکدست و غلیظ به دست آید.

از روی حرارت بردارید. بگذارید تا سرد شود، گاهی اوقات با همزن سیمی هم بزنید.

مرحله 5 تهیه سوفله شکلات داغ

گاناش را درست کنید: خامه را به آرامی در تابه گرم کنید. درست قبل از اینکه بجوشد، حرارت را بردارید و شکلات را اضافه کنید. مدام هم بزنید تا بافت مخملی پیدا کند و در حین حل شدن کاکائو را به تدریج در آن بپاشید. اجازه دهید خنک شود.

مرحله 6
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد/فن 170 درجه سانتیگراد/گاز گرم کنید. در حین هم زنی شکر را در آن بپاشید. به هم زنی ادامه دهید تا سوفله ها سفت و سفت شوند.

مرحله 7
کرم شیرینی پزی و گاناش را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. 2 قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ را هم بزنید. یک سوم بقیه را با دقت بریزید و مخلوط را برش دهید.

یک سوم دیگر را تا کنید (مراقب باشید حجم از دست نرود). بقیه را تا کنید

مرحله 8

مخلوط را با قاشق داخل ظروف بریزید تا سه چهارم آن ها پر شود، سپس یک قاشق را به آرامی فشار دهید تا مطمئن شوید که تمام شکاف ها را پر کند. ظروف را تا بالا با مخلوط پر کنید، سپس هر ظرف را روی سطح بکوبید تا مخلوط کناره ها را پر کند.

مرحله 9
یک چاقوی پالت بردارید و آن را روی هر ظرف بکشید تا مخلوط کاملاً صاف شود. کمی زمان بگذارید تا هرگونه پاشیدگی سطح بیرونی هر ظرف را پاک کنید، در غیر این صورت هنگام پخت می سوزند.

مرحله 10
بنابراین مخلوط به بالای قالب نمی‌چسبد و برای اینکه ظاهری صاف داشته باشد، با انگشت خود لبه بالایی مخلوط را دور بزنید. در مرکز آن کمی شکلات رنده شده بپاشید. سپس سوفله ها را به مدت 15-17 دقیقه بپزید.

مرحله 11
سوفله ها باید حدود دو سوم ارتفاع اولیه خود را بالا می بردند و هنگام جابجایی تکان می خوردند، اما در بالا قرار می گرفتند.

برای سرو، با قاشق در وسط هر کدام یک دیپ کوچک بزنید، سپس خامه تکی بریزید یا یک قاشق بستنی اضافه کنید.

20-پاولوا شکلاتی گیلاس

آماده سازی: 20 دقیقه
پخت: 1 ساعت و 30 دقیقه
به علاوه خنک کننده
تلاش بیشتر

 

پاولوا شکلاتی گیلاسی با آرد ذرت عطاری زعفرانچی

وعده غذایی خود را با این دسر چشمگیر، با خامه جوشان و میوه های تازه تابستانی به پایان برسانید

تغذیه:
HighlightNutrientUnit
کیلو کالری
317
چربی
15 گرم
اشباع می کند
8 گرم
کربوهیدرات ها
47 گرم
قندها
45 گرم
فیبر
0 گرم
پروتئین
3 گرم
کم
نمک
0.1 گرم

آموزش انواع غذا با آرد ذرت

مواد لازم

6 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
شکر کپسول 300 گرم
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
2 قاشق چایخوری سرکه سیب
پودر کاکائو 25 گرم
50 گرم شکلات تلخ ریز خرد کنید
خامه دوتایی قابلمه ای 284 میلی لیتری
شکر پودری 3 قاشق غذاخوری
½ 600 گرم کمپوت گیلاس هسته دار
گیلاس تازه، برای سرو

 تهیه پاولوا شکلاتی گیلاس

مرحله 1
فر را با فن/گاز 140/120 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا قله‌های سفت شکل بگیرد.

شکر را به تدریج، هر بار چند قاشق غذاخوری اضافه کنید، مطمئن شوید که بین هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید.

وقتی تمام شکر اضافه شد، چند دقیقه به هم زنی ادامه دهید تا مخلوط واقعا غلیظ و براق شود و کمی شبیه کف اصلاح شود. آرد ذرت، سرکه، پودر کاکائو و شکلات را با یک قاشق بزرگ فلزی با احتیاط هم بزنید تا جا بیفتند.

گام 2
یک ورقه روغن پخت را جدا کنید. و برای پوشاندن ورقه پخت استفاده کنید. یک دایره 25 سانتی متری روی کاغذ علامت بزنید.

با قاشق روی مخلوط مرنگ بریزید، به شکل دایره بچرخانید، کناره ها را کمی افزایش دهید، آماده نگه داشتن مواد داخل آن است. به مدت 1 و نیم ساعت بپزید. بگذارید خنک شود.

مرحله 3
پس از آمادگی برای سرو، خامه دوبل و پودر قند را در یک کاسه بزرگ با هم بزنید تا قله های نرم تشکیل شود. کمپوت گیلاس را با قاشق روی مرنگ بریزید، روی خامه را با گیلاس بریزید، سپس آن را بچرخانید. چند تا از آلبالوهای تازه را روی آن بچینید تا تمام شود.

21- بستنی وانیلی

زمان آماده سازی و پخت
آماده سازی: 10 دقیقه
پخت: 10 دقیقه
به علاوه کوبیدن، و سرما و انجماد در طول شب
آسان

 

پاولوا شکلاتی گیلاسی با آرد ذرت عطاری زعفرانچی

برای 8 اسکوپ کافی است
قابل انجماد
گیاه خواری
تغذیه: در هر وعده
HighlightNutrientUnit
کیلو کالری
148
چربی
8 گرم
اشباع می کند
4 گرم
کربوهیدرات ها
17 گرم
قندها
15 گرم
فیبر
0 گرم
پروتئین
4 گرم
کم
نمک
0.11 گرم

مواد لازم

شکر گرانول طلایی یا پودر 85 گرم
پودر کاسترد 1 ½ قاشق چایخوری
1 ½ قاشق چایخوری آرد ذرت
500 میلی لیتر شیر پر چرب
2 عدد زرده تخم مرغ
1 غلاف وانیل، از طول به دو نیم تقسیم بکنبد
200 میلی لیتر کارتن خامه کم چرب
تمشک یا توت فرنگی کمی له شده برای سرو

مراحل تهیه بستنی وانیلی

مرحله 1
یک روز قبل از تهیه بستنی قوطی را از دستگاه بستنی فریز کنید (اگر دستگاه شما نیاز دارد). روز بعد شکر، پودر کاسترد و آرد ذرت را با 2 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید تا خمیری رقیق به دست آید.

زرده تخم مرغ را بزنید. بقیه شیر را در تابه بریزید، دانه های وانیل را بتراشید، غلاف را اضافه کنید، سپس بگذارید تا بجوشد.

این را به آرامی روی مخلوط آرد ذرت بریزید و در حین انجام این کار همیشه هم بزنید. تابه را تمیز کنید، سپس مخلوط شیر و غلاف وانیل را دوباره داخل آن بریزید.

روی حرارت ملایم بپزید و مدام هم بزنید تا بجوشد و به اندازه ای غلیظ شود که پشت قاشق را بپوشاند.

گام 2

آن را از روی حرارت بردارید، کرم فریش را هم بزنید، سپس در ظرفی بریزید. یک تکه کاغذ روغنی روی سطح آن قرار دهید تا از تشکیل پوست جلوگیری شود، سپس بگذارید خنک شود.

حداقل 4-5 ساعت (ترجیحا یک شب) در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

مرحله 3
کاغذ و غلاف وانیل را از کاستارد خارج کنید، سپس کاستارد را داخل یک پارچ بریزید. بستنی ساز را روشن کنید، سپس کم کم کاسترد را داخل آن بریزید.

به مدت 10-30 دقیقه (بسته به دستگاه شما) بگذارید تا بپزد. وقتی متوقف شد، قاشق را در یک ظرف پلاستیکی بریزید، با فیلم و درب بپوشانید، سپس حداقل 3-4 ساعت در فریز قرار دهید.

(حداکثر 1 ماه نگه می دارد. دوباره فریز نکنید.) برای طعم بهتر، آن را از فریزر خارج کرده و قبل از سرو به مدت 1 الی 1 و نیم ساعت در یخچال قرار دهید. با میوه تازه سرو کنید.

 

نوشتهٔ پیشین
آرد جواری چیست؟
نوشتهٔ بعدی
گل نماد زندگی چیست

محصولات پیشنهادی

جدیدترین مقالات