مشخصات کالا

روغن مورینگا

168,000تومان

روغن مورینگای اصل 100 میل

روغن درخت معجزه

ضد پیری پوست

جوان کننده پوست و ضدچروک صورت

کمک به رشد مو

ضخیم کننده تارهای مو

رفع موخوره

اشتراک گذاری

توضیحات

پیش گفتار

آیا می دانید روغن مورینگا ، Moringa Oleifera (درخت مورینگا) می تواند

از حداقل سیصد بیماری شناخته شده

در جهان جلوگیری کند؟

هر قسمت از درخت مورینگا ، شامل ساقه ، بذر ، غلاف ، میوه ، پوست و ریشه ،

دارای ارزش دارویی گرانبهایی است. بنابراین ، جای تعجب نیست که

به مورینگا درخت “درخت معجزه” گفته می شود.

هر قسمت از درخت مورینگا فواید زیادی برای سلامتی دارد.

به عنوان مثال ، برگهای مورینگا خشک و پودر می شوند تا پودر مورینگای بسیار مغذی تهیه شود ،

که یک غذای فوق العاده است ،

در حالی که میوه حاصل از درخت (معروف به چوب طبل)

مستقیماً در آماده سازی مواد غذایی استفاده می شود.

مهمترین بخش مورینگا

با این حال ، این روغن مورینگا است که از دانه های درخت مورینگا استخراج می شود

و در لیست مفیدترین چیزهای به دست آمده از درخت قرار دارد.

این روغن به دلیل ویژگی های سبک ، خشک ، مایع و تیز بودن ،

توانایی مرموز و منحصر به فرد نفوذ به پوست و سم زدایی از آن را دارد.

آیا این باعث تحریک شما می شود که درباره روغن مورینگا بیشتر بدانید و یاد بگیرید

که چگونه از آن برای سم زدایی و بهبود پوست استفاده کنید؟

اگر جوابتان مثبت است ، بیایید  این روغن را با جزئیات بیشتری بررسی کنیم.

خواص روغن

روغن مورینگا که از دانه های مغذی ترین درخت کره زمین استخراج شده ،

پمنبع غنی از آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها و مواد معدنی قدرتمند است که

تمام نیازهای پوست شما را برآورده می کند.

در زمان های امروز ، هنگامی که محافظت از پوست و بهبود آن

در برابر اثرات مضر آلودگی محیط زیست یک نگرانی بزرگ برای همه است ،

روغن مورینگا یک هدیه طبیعی برای پوست شما است.

این روغن به دلیل اثرات ضد پیری ، ترمیم و زیبایی بیشترین روغن را در صنعت زیبایی دارد.

مورینگا در طب هندی

 

در Bhava Prakash ، کتاب درسی تاریخی آیورودا ،

روغن مورینگا به دلیل توانایی نفوذ سریع و عمیق در بافتها ،

حتی تا عمق مغز استخوان برای پاکسازی عمیق ، Sigur (به صورت یک پیکان حرکت می کند) نامیده می شود.

روغن مورینگا همچنین مقاومت زیادی در برابر پوسیدگی دارد و می تواند برای سالهای زیادی تازه بماند.

این ماده ماده مهمی در احیای شامپوها ، کرم های ضد پیری و بسیاری از محصولات زیبایی و سلامتی است.

مورینگا در تاریخ

زایای بهبود و زیبایی روغن مورینگا هزاران سال پیش ثبت شده است.

رومی ها و یونانیان از این روغن خوراکی استخراج شده از دانه ها.

برای لوسیون های پوستی ، پمادها و عطرها استفاده می کردند.

در مصر ، از روغن مورینگا برای محافظت از پوست در برابر آفتاب ،

شن و گرد و غبار در طول سفرهای طولانی در صحرا استفاده می شد.

شاید به همین دلیل است که مردم در این کشورها به دلیل داشتن پوستی درخشان

و ظاهری جوان تحسین می شوند.

روغن مورینگا به پاکسازی ، تغذیه و پرورش طبیعی پوست شما کمک می کند.

این ماده اغلب با روغنهای دیگر مانند روغن زیتون و روغن آرگان مقایسه می شود.

با این حال ، روغن مورینگا به دلیل ترکیب منحصر به فرد خود برجسته است.

روغن مورینگا برای مو

روغن مراقبت از مو مورینگا اِمو علاوه بر رطوبت‌رسانی، افزایش درخشندگی و ضخامت موها،

سبب محافظت و تقویت آن‌ها و پیشگیری از ایجاد موخوره می‌شود.

این محصول از ریزش مو و آسیب‌های ناشی از اشعه فرابنفش جلوگیری کرده و

موجب ترمیم آسیب‌های ناشی از حالت‌دهنده‌های حرارتی میگردد.

این روغن علاوه بر ابرو و مژه .روی پوست سر نیز قابل استفاده است.

 

علت مورد علاقه بودن این روغن در صنایع آرایشی

از مهمترین مزایای روغن مورینگا ، که آن را به عنوان ماده موردعلاقه

در صنایع آرایشی و بهداشتی تبدیل می کند ،

غنی بودن از سیتوکینین ها و مهمتر از آن ، زئاتین (قوی ترین هورمون گیاهی) است.

زئاتین با تغذیه و حمایت از بافت های پوست به رشد سلولی و به تأخیر انداختن روند پیری کمک می کند.

این روغن همچنین سرشار از اسیدهای چرب است ،

مانند اسید اولئیک ، که برای بازگرداندن مانع طبیعی پوست در برابر آلودگی بسیار مفید است.

اسید اولئیک همچنین به حفظ رطوبت پوست کمک می کند.

خاصیت ضد میکربی و آنتی باکتریال

روغن مورینگا دارای خواص ضد میکروبی ، ضد باکتریایی ، آنتی اکسیدانی ،

ضد قارچی و ضد پیری است. این موارد به کمک به مشکلات پوستی بی نظیر ،

از جمله اثرات پیری مانند چین و چروک ، پوستی مات و بی روح کمک می کنند.

در زیر ، ما به طور مفصل در مورد مزایای روغن مورینگا برای پوست صحبت خواهیم کرد.

خاصیت برای پوست

1. مانع محافظتی برای پوست شما ایجاد می کند

روغن مورینگا ترکیبی منحصر به فرد از اسیدهای چرب است که

در تشکیل و نگهداری غشای سلولی درون لایه شاخی

(لایه ای از پوست که مانعی برای محیط ایجاد می کند و نفوذ پذیری را تنظیم می کند) اساسی هستند.

علاوه بر این ، این اسیدهای چرب همچنین دارای خاصیت نرم کنندگی ،

روان کننده و ضد التهاب هستند که به شما در بازیابی روغن های طبیعی پوست

و محافظت از پوست در برابر آسیب های محیطی کمک می کند.

2. پوست را از آسیب های ناشی از آلودگی ترمیم می کند

صرف نظر از محل اقامت شما ، طیف وسیعی از آلاینده ها در محیط شما وجود دارد.

این آلاینده ها به لایه های عمیق اپیدرم نفوذ کرده و بر تعادل در یکپارچگی ساختاری پوست تأثیر می گذارند.

بنابراین ، با قرار گرفتن در معرض آلودگی ، ظرفیت دفاعی پوست مختل می شود.

آلاینده ها و ذرات ریزگرد به تدریج پوست آنتی اکسیدان ها را تخلیه کرده

و احساس خشکی در پوست ایجاد می کند.

این ذرات همچنین عملکرد مانع سطحی را مختل کرده و آبرسانی به پوست را به خطر می اندازند.

مشخصات فیتوشیمیایی Moringa نشان می دهد که این ماده غنی از اسیدهای چرب

(به طور عمده اسید اولئیک) و آنتی اکسیدان است که سد پوست را بازیابی و محافظت می کند.

محتوای غنی از اسید اولئیک همچنین تضمین می کند که پوست حتی اگر در معرض آلودگی باشد ،

پوست مرطوب است.

3. به عنوان یک روغن ضد پیری کار می کند

شاید تاکنون بدانید که این روغن مورینگا بهترین خاصیت ضد پیری را دارد.

این روغن غنی از مواد مغذی و مملو از آنتی اکسیدان است که به مهار فعالیت رادیکال های آزاد کمک می کند ، بنابراین روند پیری را کند می کند.

همچنین به از بین بردن چین و چروک و جلوگیری از افتادگی پوست صورت کمک می کند.

غنی بودن روغن در ویتامین C به تثبیت کلاژن کمک می کند ،

که به نوبه خود به کاهش خطوط ریز و ترمیم سلول های آسیب دیده پوست کمک می کند.

4- باعث درخشش طبیعی پوست شما می شود

روغن مورینگا به مبارزه با مشکلات پوستی مانند خستگی کمک می کند

و ترشح چربی را تنظیم می کند ،

در نتیجه اثرات نامساعد آلودگی بر روی پوست شما را جعل می کند.

این روغن ویژه با تصفیه پوست به آشکار شدن درخشش طبیعی خود کمک می کند.

پوست خود را به آرامی با دو تا سه قطره روغن مورینگا مخلوط شده با چند قطره روغن زیتون ماساژ دهید.

پهمچنین می توانید برای کاهش مشکلات پوستی ،

چند قطره از این روغن را به کرم یا لوسیون مراقبت از پوست روزانه خود اضافه کنید.

5. با آکنه مبارزه می کند ، به از بین بردن لکه های تیره کمک می کند:

روغن مورینگا همچنین به دلیل خاصیت ضد عفونی کنندگی و ضد میکروبی

بسیار خوبی که می تواند آکنه را درمان کند ، شناخته شده است.

این محصول تولید سبوم اضافی را تنظیم می کند و از مسدود شدن آلودگی و باکتری در منافذ جلوگیری می کند.

اگر پوست بی عیب و نقص شماست ،

سه قطره روغن مورینگا را با مقدار کمی روغن نارگیل مخلوط کرده و مخلوط را روی آکنه ،

جوش های سرسیاه ، خراش و زخم برای بهبود سریع.بزنید.

6. پوست شما را تمیز و جوان می کند:

روغن مورینگا به لطف میزان اسید اولئیک غیرمعمول 72 درصدی ،

یک پاک کننده خارق العاده پوست عمیق است که دارای دو اثر پاک کنندگی و سم زدایی است.

این روغن همچنین حاوی گوگرد است که به ساخت کراتین طبیعی در پوست کمک می کند

و به پوست شما یک استحکام جوانی می بخشد.

7. پوست خشک را تغذیه می کند

روغن مورینگا به نرم شدن پوست خشک و حفظ رطوبت پوست کمک می کند.

با مواردی مانند درماتیت ، اگزما و پسوریازیس مبارزه می کند.

روغن مورینگا همچنین برای تهویه لبهای خشک و منقبض مناسب است.

مطالعه منتشر شده در مجله بین المللی داروسازی و علوم دارویی نشان داد که

روغن مورینگا می تواند به محافظت در برابر آفتاب کمک کند.

محققان دریافتند که این روغن حاوی SPF است که می تواند به فعالیت موثر ضد آفتاب کمک کند.

این مطالعه نشان می دهد که مورینگا می تواند یک ماده ضد آفتاب فعال باشد

یا همچنین می تواند برای تقویت قدرت به فرمولاسیون ضد آفتاب دیگر نیز اضافه شود.

پیشنهاد نمی شود روغن مورینگا را مستقیماً روی پوست خود بمالید و در آفتاب بپزید ،

اما می تواند یک افزودنی عالی برای ضد آفتاب های طبیعی باشد.

8. این باعث تسکین درد می شود و به آرامش کمک می کند

همچنین می توانید دو قطره روغن مورینگا به آب گرم حمام خود اضافه کنید.

استحمام با این آب استرس را از بین می برد ، بدن شما را تمیز می کند ،

به شما آرامش روانی می دهد و خستگی را از بین می برد.

ماساژ بدن فقط با چهار قطره روغن مورینگا مخلوط با روغن بادام می تواند در کاهش درد روماتیسمی ،

کاهش التهاب با خواص ضد التهابی ، از بین بردن مایعات اضافی بدن از طریق ادرار ،

محافظت از بدن در برابر عفونت های مضر و تقویت ایمنی بدن سیستم.

موثر باشد.

اطلاعات بیشتر در مورد درخت مورینگا

مورینگا اولیفرا که در بین مردم جهان به عنوان درخت طبل ، درخت شفاف کننده و ترب شناخته می شود ،

هم اکنون در بیش از 82 کشور جهان در حال کشت است.

این درخت  که در کشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری منجمد شده است ،

می تواند در برابر هر نوع شرایط محیطی سخت مقاومت کند

و حتی خشکسالی های شدید را تحمل کند.

این درخت جاودانه بومی شمال هند است و روغنی که از مغزهای آن استخراج می شود

به روغن مورینگا معروف است.

مورینگا هر دو گل و میوه می دهد (شروع آن از ماه مارس تا آوریل در هند است).

میوه های حاصل از درخت بذرهایی را که استخراج می شوند ،

خشک و خرد می کنند تا روغن حاصل شود.

روغن درخت مورینگا حاوی 90 نوع ماده مغذی مختلف ، 36 عامل ضد التهاب و 46 پروتئین آنتی اکسیدان است.

برای به دست آوردن تمام مزایای روغن مورینگا ،

توصیه می شود از روغن مورینگا تولید شده به صورت ارگانیک استفاده کنید.

روغن مورنگای تقدیمی در عطاری زعفرانچی تبریز .کاملا ارگانیک بوده

و توسط این عطاری از میوه تازه درخت استخراج شده و تقدیم شما عزیزان میگردد.

چگونه روغن مورینگا درست کنیم؟

ما در بخش کارشناسی محصولات گیاهی عطاری زعفرانچی تبریز ،

استخراج روغن مورینگا از دانه های مورینگا را به دقت مطالعه کرده ایم.

اگرچه روغن مورینگا در خانه قابل تهیه است ،

ما توصیه می کنیم روغن ارگانیک مورینگا را بخرید همانطور که روغن و روغن خالص مورینگا در خانه تهیه می کند.

برای تهیه روغن ارگانیک مورینگا ، میوه های خشک و رسیده از مزارع کشت ارگانیک جمع آوری شده و

دانه های آن جدا می شود.

سپس ، بذرها فرایندی به نام دكورتیكاسیون را طی می كنند كه در آن لایه بیرونی بذر قرار می گیرد.

هسته های بدست آمده از فرآیند خشک می شوند و سپس در ماشین چرخشی پرس سرد خرد می شوند

تا روغن مورینگا بدست آید.

سپس این روغن فیلتر شده و بسته بندی می شود تا آماده استفاده شده و تقدیم شما عزیزان شود.

احساس عالی از مصرف  روغن مورینگا را روی پوست

شما می توانید روغن ارگانیک مورینگا محصول عطاری زعفرانچی تبریز را خریداری کنید.

روغن را به مقدار مناسب در دست گرفته و به آرامی آن را در پوست ماساژ دهید.

قبل از شستشو به آن اجازه دهید 30 دقیقه اثرگذاری نماید.

این یک روغن مرطوب کننده عمیق است ، که از پوست در برابر آلودگی

و سایر متجاوزان محیطی محافظت می کند تا پوستی سالم را که همیشه می خواستید به شما بدهد!