حراج!

روغن بادام شیرین

850,000ریال

  • روغن بادام شیرین خالص
  • حجم روغن 30 میل
  • ضد جوش و اکنه
  • روشن کننده پوست
  • کمک به بهبود زخم های سطحی
  • تقویت مو و ضد ریزش مو
  • تولید در مجموعه عطاری زعفرانچی
  • کاملا ارگانیک

 

50 در انبار

توضیحات

روغن بادام شیرین :

روغن بادام شیرین  سرشار از چربی های مفید فیبر و مواد معدنی است که

برای پوست و موی شما بسیار مفید میباشد.

بادام شیرین فقط برای میان وعده یا در آشپزی نیست.  روغن بادام شیرین همچنین میتواند به طرق

مختلف برای پوست شما مفید باشد.

روشهای باستانی چینی و آیورودا برای قرن ها از روغن بادام برای کمک به تسکین و نرم شدن پوست

و درمان زخم ها و بریدگی های جزئی استفاده کرده اند.

امروزه استفاده از  روغن بادام شیرین در طیف گسترده ای از محصولات آرایشی و زیبایی بسیار رایج میباشد.

در این مقاله ، ما با خواص روغن بادام شیرین  و روش های استفاده از آن برای پوست آشنا می شویم.

روغن بادام شیرین چه مواد مغذی دارد:

دو نوع روغن بادام وجود دارد:

شیرین و تلخ. روغن بادام شیرین نوعی است که برای پوست شما مناسب تر است. حاوی مواد مغذی زیر است:

ویتامین A:

رتینول موجود در ویتامین A توانایی تحریک تولید سلول های جدید پوست و صاف شدن خطوط ریز را دارد.

ویتامین E:

این ماده مغذی دارای خواص آنتی اکسیدانی است که ممکن است به جلوگیری از آسیب سلولی و کاهش آسیب ماوراء بنفش (UV) به پوست کمک کند.

 

روغن بادام شیرین

 

اسیدهای چرب امگا 3:

این مواد مغذی میتواند به جلوگیری از پیری زودرس و محافظت در برابر آسیب های ناشی از نور خورشید

کمک کنند.

روی:

این ماده مغذی ضروری برای درمان آکنه یا سایر زخم های صورت است. با این حال ، شایان ذکر است

که روی برای این منظور در صورت مصرف خوراکی موثرتر است.

فواید   برای پوست:

پف و حلقه های زیر چشم را کاهش می دهد:

از آنجا که روغن بادام شیرین  منبع ضدالتهابی است ، ممکن است به کاهش تورم پوست کمک کند.

رنگ و رنگ پوست را بهبود می بخشد:

روغن بادام به دلیل خاصیت نرم کنندگی که دارد ، می تواند رنگ و رنگ پوست را بهبود بخشد.

خشکی پوست را درمان می کند.

روغن بادام برای قرن ها برای درمان بیماری های خشک پوست از جمله اگزما و پسوریازیس

استفاده شده است.

روغن بادام  آکنه را بهبود می بخشد.

محتوای اسید چرب روغن ممکن است به حل شدن چربی اضافی روی پوست کمک کند ،

در حالی که رتینوئیدهای موجود در روغن ممکن است ظاهر آکنه را کاهش داده و گردش سلول ها

را بهبود بخشد.

جلوگیری از آسیب های ناشی از نور خورشید :

منابع معتبر نشان داده اند که ویتامین E ، یکی از مواد مغذی موجود در روغن بادام شیرین  ، ممکن است

به کاهش آسیب ناشی از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش به پوست کمک کند.

ظاهر زخم ها را کاهش می دهد.

در طب قدیم چین و آیورودا ، از روغن بادام برای کاهش جای زخم استفاده می شد.

محتوای ویتامین E ممکن است به صاف شدن پوست کمک کند.

افزایش خاصیت الاستیک پوست را افزایش میدهد

بر اساس یک مطالعه در سال 2016 ، روغن بادام شیرین برای خاصیت الاستیک پوست بسیار مفید است

فواید  برای موها:

پوست شما تنها چیزی نیست که می تواند از روغن بادام سود ببرد.

روغن بادام شیرین  می تواند موهای شما را نرم و قوی کند. سرشار از ویتامین B-7 یا بیوتین است ،

بنابراین روغن بادام به تقویت موها و ناخن ها کمک شایانی میکند.

همچنین می تواند با SPF 5 طبیعی از موهای شما در برابر آسیب های ناشی از اشعه آفتاب محافظت کند.

می توانید از روغن بادام به عنوان درمانریزش موهای سر  استفاده کنید.

خواص ضد باکتریایی و قارچ کش آن باعث می شود که در

تعادل مخمر ایجاد کننده شوره مو مثر باشد. به راحتی به پوست نفوذ می کند ، بنابراین روغن بادام به خوبی در

آبرسانی به پوست سر و پاکسازی فولیکول های مو عمل می کند.

همچنین می توانید موهای آسیب دیده را صاف کرده و موهای آسیب دیده را با روغن بادام درمان کنید. قبل از خشک

شدن مقدار کمی یا کمتر از آن را به انتهای موهای خود بمالید تا موها را آبرسانی کرده و موها را کاهش دهید.

روغن بادام شیرین

فواید آشپزی  :

قلب شما از شما بخاطر خوردن روغن بادام تشکر خواهد کرد. روغن بادام شیرین  مملو از اسیدهای چرب غیر اشباع میباشد.

روغن بادام به دلیل سطح بالای آنتی اکسیدان ها ، توانایی آن در کاهش التهاب در بدن و تأثیر آن بر کلسترول می تواند

به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

هنگام پخت و پز با روغن بادام ، به یاد داشته باشید که روغن های تصفیه نشده یا بکر را

روی حرارت کم نگه دارید تاروغن نسوزدو  ارزش غذایی آن حفظ شود.

روغن بادام بهتر است برای سس سالاد ، پخت با حرارت کم یا به عنوان روغن روی ظرف برای افزودن طعم و تغذیه بیشتر استفاده شود.

عطر و طعم ملایم آن را برای  در ظروف مناسب می کند.

از روغن تصفیه شده می توان برای بو دادن یا سرخ کردن استفاده کرد زیرا فرآوری شده است

تا حرارت بسیار بیشتری را تا 420 درجه فارنهایت (215 درجه سانتی گراد) تحمل کند.

توضیحات تکمیلی

brand

زعفرانجی

×