آش آبغوره تبریز طرز تهیه

آش آبغوره تبریز طرز تهیه خاصی دارد که در این مقاله به شما آموزش میدهیم. تا از طعم بی نظیر ان لذت ببرید و از مزایای سلامتی آن بهرمند شوید.

توجه دااشته باشید که افزودن مقدار کمی از یک سبزی چه خشک چه تازه, یا حبوبات و حتی ادویه به میزان اندک, طعم خوراک و آش شما را کلا عوض میکند. و طعم اصیل آنرا از بین میبرد.

اطفا حتی یک ذره ماده اضافه و سلیقه ای غیر از همانها که در پایین هست به آش اضافه نکنید. چون طعم آنرا نابود میکنید و اصالتش را از بین میبرید.

من در برخی سایتها دیدم که روی آش ابغوره را مثل آش کشک یا اش رشته با نعناع داغ تزیین کردند  که این واقعا فاجعه هست و اسف بار. رخ اصیل آش آبغوره تبریز باید ترکیب موزون رنگ سفید برنج و بلغور, رنگ سرخ تکه های گوجه فرنگی ساطوری و رنگ سبز تره و جعفری باشد.

پس تا الان هر فرمولی راجع به آموزش پخت آش آبغوره تبریز خواندید یا شنیدید را فراموش کنید. و با نسخه ی آموزشی پایین یک آش اصیل تبریزی را بپزید و از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید.

آش آبغوره تبریز طرز تهیه

آش آبغوره تبریز طرز تهیه و مواد لازم

مقدار زیر برای چهار نفر است.

  • یک عدد پیاز بزرگ
  • یک فنجان بلغور
  • یک فنجان برنج معطر ایرانی نیمدانه یا کامل
  • یک فنجان عدس
  • تره 100 گرم – (تره خشک 40 گرم)
  • جعفری 100 گرم- (جعفری خشک 40 گرم)
  • گوجه فرنگی 6 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز مقداری
  • نمک به میزان لازم
  • روغن دو قاشق غذاخوری

آش آبغوره تبریز طرز تهیه

طرز تهیه.

در یک قابلمه دیگر عدس را بپزید. و بگذارید بماند .

ابتدا برنج و بلغور را پاک نمایید و داخل قابلمه با پنج لیوان آب بخیسانید. و بگذارید سه ساعت در همان حال بماند.

پوست پیاز را بگیرید و با استفاده از چاقو در اندازه ی ریز ساطوری کنید. پیاز ساطوری را داخل روغن کاملا تفت دهید تا نرم و قهوه ای رنگ شود.

اکنون که حداقل سه ساعت از زمانیکه برنج و بلغور را خیساندید, میگذرد. پیاز را که تفت دادید به قابلمه برنج و بلغور منتقل کنید و زیر آنرا روشن کنید تا شروع به پخت کند. زمان پخت 20 دقیقه الی نیم ساعت طول میکشد.علامت پخت آن غلظت و به اصطلاح حلیم شدن آن است.

وقتی از پخت برنج و یلغور مطمئن شدید, سبزی یعنی تره و جعفری را بیفزایید. این مرحله پخت 10 دقیقه طول میکشد با همان درجه حرارت و جوش ملایم.

آش آبغوره تبریز طرز تهیه

آش آبغوره تبریز طرز تهیه

سبزیها هم بعد از ده دقیقه با تغییر رنگ ملایم نشانه های پختگی از خود نشان میدهند.االان زمان آنست که گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید. رنده کنید . و به آش بیفزایید. همزمان هم یک قاشق رب گوجه فرنگی بریزید.

همینطور عدس را که قبلا پختید به آش بیفزایید و نمک و فلفل قرمز بمقدار کم و نسبت به سلیقه تون بیفزایید. اجازه دهید ترکیب چهار پنج دقیقه بصورت ملایم جوش بخورد و جابیفتد.

اکنون زمان معجزه است.یک قاشق آبغوره سنتی بدون نمک به آش بریزید. و با ملاقه هم بزنید و زیر آنرا خاموش نمایید. آش آبغوره را سر سفره بیاورید و داغ سرو کنید.

توجه داشته باشید که موقع میل نمودن آش. تنها مجاز به تنظیم  طعم آش آبغوره تبریز با افزودن آبغوره و نمک میباشید.

خرید آبغوره خانگی و طبیعی با عالیترین طعم و بی نظیرترین کیفیت.

 

 

 

آش آبغوره تبریز طرز تهیه

 

 

×