طرز تهیه پیتزا پپرونی در منزل
طرز تهیه پیتزا پپرونی خانگی
این پیتزای پپرونی خانگی همه چیزهایی را که شما می خواهید دارد – یک پوسته عالی، پنیر خوش طعم و
هزاران پپرونی. راز طعم عالی پپرونی؟ اضافی زیر پنیر پنهان کنید! چه کسی به سفارش از بیرون نیاز دارد؟
با طرز تهیه این پیتزا با عطاری زعفرانچی تبریز همراه باشید.
این یک دستور پخت عالی پپرونی از زبان یک کدبانوی ایتالیایی میباشد .
مطمئنا که بلد هستید پیتزا درست کنید و بارها هم اینکار را انجام داده اید. ولی با خواندن این مطلب و
رعایت نکات ریز ان . پیتزایتان را لذیذ و با عطر و طعمی بی نظیر درست کنید .
طرز تهیه پیتزای پپرونی
بچه های من پیتزا را دوست دارند، بنابراین پیتزا پپرونی معمولاً یک برنده مطمئن برای شام است.
اما اگر صادق باشم، به ندرت برای بچه هایم پیتزا درست می کنم. من پیتزا را برای خودم یک شب تقلب می کنم .
از بیرون سفارش میدهم و تحویل می گیرم.
بنابراین وقتی تصمیم گرفتم در خانه پیتزا درست کنم، می دانستم که باید بهتر از میانگین پپرونی بیرون باشد.
به تکه های بیشمار پپرونی، یک پوسته خوب، طعم عالی، و شاید حتی یک یا دو سورپرایز نیاز داشت تا آن را
بالاتر و خوشمزه تر از پپرونی بیرون قرار دهد.
بهترین خمیر برای پیتزا
اول روی خمیر: غرق نشوید! اگر اولین بار است که در خانه پیتزا درست می کنید، خمیر را بخرید.
معمولاً میتوانید خمیر پیتزا را در فروشگاههای مواد غذایی پیدا کنید، یا برخی از مکانهای پیتزا یک توپ خمیر
یک پوندی را به قیمت چند دلار به شما میفروشند.
اگر می خواهید خمیر پیتزای خانگی را امتحان کنید، با یک نسخه بدون ورز شروع کنید.
ساخت آن بسیار آسان است و عملاً بی خطر است.
دو گزینه برای یک پوسته ترد
من فکر نمیکنم این پیتزا بهعنوان یک غذای عمیق، پیتزای سبک شیکاگو، به خوبی کار کند، اما هنوز دو گزینه
برای پخت وجود دارد که من پیشنهاد میکنم. (بیشتر وجود دارد، اما اجازه دهید آن را ساده نگه داریم!)
از سنگ پیتزا استفاده کنید: این روش مورد علاقه من برای به دست آوردن یک پوسته عالی است،
اما به تجهیزاتی نیاز دارد. شما به یک سنگ پیتزا و یک پوست پیتزا (چیزی که برای کشیدن پیتزا روی سنگ استفاده
می کنید) نیاز دارید.
اگر این دو چیز را دارید، می توانید یک پیتزا را در آشپزخانه خود باز کنید! این یک روش قابل اعتماد و کم استرس است .
که به محض اینکه از آن استفاده کنید.
در نهایت پیتزا کمی آزادتر می شود و می توانید پوسته آن را زیبا و نازک درست کنید که من دوست دارم.
یک پیتزا بزرگ در 12-14 دقیقه روی یک سنگ داغ پخته می شود.
از یک تابه چدنی استفاده کنید:
اگر سنگ پیتزا ندارید، خمیر خود را در یک تابه چدنی بزرگ بریزید و آن را کمی به سمت بیرون و کناره ها فشار دهید.
پوسته کمی ضخیم تر از سنگ پیتزا خواهید داشت، اما نه ضخامت ظرف عمیق.
ماهیتابه را روی اجاق گاز خود به مدت دو دقیقه روی حرارت قرار دهید (این کار به تشکیل پوسته ترد کمک می کند)،
سپس آن را به فر منتقل کنید تا پخت تمام شود.
طرز تهیه پیتزا پپرونی
نکته دیگری برای یک پوسته عالی: یک اجاق فوق العاده داغ!
وقتی یک پیتزای واقعاً خوب را از یک پیتزافروشی در فر آجری تهیه میکنید، اجاقها داغ هستند –
بسیار داغتر از آن چیزی که واقعاً میتوانید از یک اجاق خانگی بگیرید. اما این قانون همچنان پابرجاست که
هرچه فر شما داغتر باشد، پیتزا ترد تر و لذیذتر خواهد بود.
بنابراین، فر خود را تا 500 درجه فارنهایت یا حتی 550 درجه فارنهایت، اگر فر شما توانایی تحمل آن را دارد،
افزایش دهید. اگر از سنگ پیتزا استفاده می کنید، اجازه دهید این سنگ به مدت 20 دقیقه گرم شود تا خوب و
داغ شود.
طرز تهیه پیتزا پپرونی
راز بهترین طعم فلفلی
این روزها انواع مختلف پپرونی در فروشگاه وجود دارد و شما می توانید از هر کدام از این گزینه ها برای پیتزا استفاده
کنید.
با این حال، برای پولم، پپرونی های کوچک و نازک برش خورده را ترجیح می دهم تا زغال خوبی روی آن ها داشته
باشند. اگر از برش های فلفلی ضخیم تر استفاده کنید، بافت جویدنی تری خواهید داشت. این ترجیح شخصی است!
من همیشه وقتی پیتزای پپرونی می گیرم که مثلاً پنج تکه فلفلی روی آن باشد، آن را لنگ می بینم.
اما اگر یک تن پپرونی را روی هم انباشته کنید، در نهایت با یک آشغال چرب مواجه خواهید شد.
پس چه باید کرد؟ نیمی از پپرونی را خرد کرده و به همراه سس زیر پنیر اضافه کنید.
این به پیتزا طعم پپرونی شگفت انگیزی می دهد. من آن را لایه “پپرونی پاداش” می نامم!
طرز تهیه پیتزا پپرونی
بهترین راه برای گرم کردن مجدد پیتزای باقی مانده
لطفا، لطفا – پیتزا را در مایکروویو نپزید! قبل از اینکه در مایکروویو قرار دهید آن را سرد بخورید. اگر آن را در مایکروویو
قرار دهید، پوسته به یک آشغال خیس تبدیل می شود.
بهترین راه برای گرم کردن پیتزا در تابه، چدن یا موارد مشابه است. مقداری روغن روی حرارت متوسط اضافه کنید
و سپس پیتزا را اضافه کنید.
سپس روی ماهیتابه را بپوشانید و پیتزا را بپزید تا زمانی که پنیر آب شود و پوسته آن دوباره ترد شود، حدود سه
تا چهار دقیقه.
طرز تهیه پیتزا پپرونی
کارت گزارش کودک
من همیشه میتوانم روی بچههایم برای خوردن پیتزا حساب کنم، اما از آنجایی که آنها معمولاً غذای تحویلی
میخورند، خوب بود به آنها نشان دادم که میتوان پیتزا را در خانه هم درست کرد.
و معلوم شد بابا پیتزای خوبی درست می کند! من از ترفند پنهان کردن پپرونی زیر پنیر استفاده کردم تا به بچه هایم
بگویم پپرونی جایزه روی پیتزا وجود دارد، و آیا آنها می توانند آن را پیدا کنند؟! (بله، بله می توانستند.)
وقتی این را برای بچههایم ارائه کردم، تا حدودی امیدوار بودم که آنها به دلایلی آن را رد کنند تا من یک انحنا
برای کارنامه داشته باشم، اما خیر. پیتزا پیتزا است. همیشه یک برنده است.
مواد لازم
خمیر پیتزا 16 اونس، خریداری شده در فروشگاه یا خانگی (من این نسخه بدون ورز را دوست دارم،
البته توجه داشته باشید که این دستور خمیر به اندازه کافی برای 2 پیتزا درست می کند)
1/2 فنجان سس پیتزا (به زیر مراجعه کنید)
سوسیس فلفلی 18 تا 20 برش
12 اونس پنیر موزارلا، رنده شده
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
1 قاشق چایخوری آویشن تازه، اختیاری
آرد برای غلتاندن و فرم دادن به خمیر
برای سس پیتزا سریع:
1/2 فنجان سس گوجه فرنگی (بدون نمک)
1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
1/2 قاشق چایخوری سیر گرانول شده
1/2 قاشق چایخوری پیاز گرانول شده
1/4 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
برای کره عسل (بابا اضافه کنید):
1/4 فنجان کره نرم شده
2 قاشق غذاخوری عسل
روش تهیه
فر را از قبل گرم کنید:
فر را با دمای 500 درجه فارنهایت گرم کنید. اگر از سنگ پیتزا استفاده می کنید، آن را در فر از قبل به مدت
حداقل 20 دقیقه گرم کنید تا خوب و داغ باشد.
سس را درست کنید:
اگر از دستور سس من استفاده می کنید، مواد را با هم مخلوط کنید. دستور سس برای یک پیتزا بزرگ کافی است.
اگر بیش از یک پیتزا درست می کنید، می توانید آن را به راحتی دو برابر کنید.
خمیر را پهن کنید:
خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده باز کنید. اگر پیچاندن آن سخت است، بگذارید 5 دقیقه استراحت کند
تا به دمای اتاق برسد. برای یک پیتزا بزرگ، من دوست دارم خمیرم را به شکل دایره ای به قطر 14 اینچ بچرخانم.
مواد رویه را اضافه کنید:
خمیر را روی پوست پیتزا که کمی گرد و غبار گرفته شده است، منتقل کنید. از طرف دیگر، آن را در یک چدن بزرگ
قرار دهید.
سس را در یک لایه سبک در سراسر پیتزا اضافه کنید و حدود 1/4 اینچ پوسته در اطراف لبه ها باقی بگذارید.
نیمی از پپرونی را خرد کرده و روی سس بپاشید. روی پیتزا را با پنیر رنده شده و بقیه پپرونی تزیین کنید.
با فلفل سیاه مزه دار کنید.
پیتزا را بپزید:
اگر از سنگ پیتزا استفاده می کنید، پیتزا را با احتیاط به وسط سنگ پیتزا که از قبل گرم شده قرار دهید. 6 دقیقه بپزید،
سپس پیتزا را تا نیمه بچرخانید تا یکنواخت بپزد. 6-8 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی و به صورت لکه
هایی زغالی شود، بپزید.
اگر از ماهیتابه استفاده می کنید، خمیر را در یک تابه چدنی فشار دهید و رویه ها را اضافه کنید.
ماهیتابه را به مدت 2 دقیقه روی یک شعله با حرارت زیاد قرار دهید تا از قبل گرم شود و بلافاصله پوسته پخته شود.
سپس به فر 500 درجه فارنهایت منتقل کنید و به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی شود
بپزید.
برش بزنید و سرو کنید:
از پوسته پیتزا برای کشیدن پیتزا روی تخته برش استفاده کنید. اجازه دهید پیتزا یک دقیقه استراحت کند و
تکه تکه کنید. با آویشن تازه (اختیاری) مزه دار کنید. در حالی که گرم است با سالاد جانبی سرو کنید.
کره عسل را درست کنید (اختیاری):
کره نرم شده و عسل را با هم مخلوط کنید، سپس در کنار پیتزا برای آغشته به پوسته سرو کنید.
باقی مانده پیتزا را تا سه روز در یخچال نگهداری کنید. پیتزا را در یک تابه محکم روی حرارت متوسط با کمی روغن
گرم کنید. ماهیتابه را با درب بپوشانید و بپزید تا پنیر آب شود و پوسته آن ترد شود.