طرز تهیه ادویه گراماسالا

طرز تهیه ادویه گراماسالا بروش ساده را در این مقاله به شما آموزش میدهیم. گرام ماسالا یا به تعبیری، گرم مصالح، یک ادویه خاص هست که احتمالا به مذاق ما ایرانیها زیاد خوشایند نیست.

ترکیب این ادویه هندی تقریبا نزدیک به ادویه آبگوشت ما هست، با این تفاوت که اجزای این ادویه را قبل از آسیاب، روی حرارت تفت میدهند و سپس پودر میکنند.

با اینکه گرام ماسالا یک روش خاص برای استحصال ادویه هست، ولی به عقیده من این روش استحصال، طعم خاص اجزای ادویه را از بین میبرد. با این توصیفات اگر مایل به تجربه این طعم از ادویه خاص هستید، تا پایان مقاله ما را همراهی کنید.

طرز تهیه ادویه گراماسالا

در این مقاله ما به شما یک طرز تهیه خاص را آموزش میدهیم که خیلی آسان است و با زحمت خیلی کم میتوانید گراماسالا را در منزل تهیه کنید.

و مهمتر اینکه چون این ادویه حداکثر یک ماه ماندگاری دارد، روش خاص ما به شما این امکان را میدهد که قادر باشید به مقدار خیلی کم حتی برای مصرف یکبار این ادویه را تهیه کنید.

و بتوانید همیشه از طعم ادویه تازه، لذت ببرید.

ایتدا بپردازیم به مواد تشکیل دهنده گرام ماسالا.

چنانچه در سطور بالا ذکر شد، مواد اولیه این ادویه، تقریبا ترکیبات همان ادویه آبگوشتی سنتی خودمان هست. که عبارتست از.

  • زردچوبه
  • جوزبوبا
  • هل
  • دارچین
  • بادیان ختایی یا ستاره
  • زیره سیاه
  • زنجبیل
  • تخم کشنیز
  • فلفل سیاه
  • فلفل قرمز
  • برگ بو
  • میخک
  • گل محمدی
  • ریشه هل
  • ریشه جوز

روش خاص تهیه گرام ماسالا در منزل

انگشت شمارند افرادی که مواد اولیه برای تهیه ادویه گراماسالا را بصورت جدا در منزل داشته باشند.ماهم این انتظار را از شما نداریم. چون توصیه ما به شما تهیه این ادویه بصورت آسان در منزل است.

ولی احتمال زیاد ادویه آبگوشت یا خورشتی در کابینت آشپزخانه شما موجود است.یا حتی ادویه پلو.

اکنون آنچه لازم دارید، فویل آلومینیوم هست.

ادویه آبگوشت تبریز شامل همه مواد ادویه بالاست. میتوانید این ادویه خاص را از فروشگاه عطاری زعفرانچی بصورت آنلاین خرید نمایید و سراسر کشور با هزینه بسیار مناسب درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید.

خرید انلاین ادویه آبگوشت تبریز 

  • فویل آلومینیوم را باز کنید.
  • یک لایه از ادویه آبگوشتی را وسط آن بریزید و سپس شکل سوسیس فویل را بپیچید.
  • مدت چند دقیقه داخل فر قرار دهید.
  • یا حتی روی شعله گاز با استفاده از شعله پخش کن.
  • وقتی رایحه ادویه برشته به مشام رسید از داخل فر یا از روی شعله بردارید.
  • فویل را باز کنید و ادویه را داخل یک بشقاب چینی بریزید تا خنک شود.
  • پس از 15 دقیقه ادویه گراماسالا ی شما آماده مصرف میباشد.

نسبت به ذائقه خودتان میتوانید قبل از برشته کردن ادویه، به میزان دلخواه از ادویه ها مثلا پلویی یا کاری را با ادویه ابگوشتی ترکیب کنید. یا حتی به تنهایی هر کدام را به روش بالا آماده و مصرف نمایید.

یا مقداری تره خشک عطر دار اضافه نمایید. مثل مرزه ، ترخون یا رزماری و هر گیاه عطرداری که دوست دارید.

خط پایانی

هندیها دارای یکی از بدترین رژیم های غذایی دنیا میباشند. کافیست فقط یکبار به غذاهای خیابانی آنها در فضای مجازی نگاه کنید. ترکیبات غذاهایشان را ببینید و به  بهداشت ظروف و آشپزها دقیق شوید.

شاید اصلی ترین دلیل این رژیم نامطلوب، فقر بیش از اندازه هست. و دیگری هم عقاید مخصوصشان در مورد گاو و دیگرحیوانات که گوشت را از رژیم غذایی آنها حذف میکند.

اگر بخواهیم واقع بین باشیم، هیچ طعمی در دنیا به اندازه گوشت کبابی خوشمزه نیست. و ادویه ها برای هر چه بیشتر خوش طعم کردن آن استفاده میشوند.

پس هر چقدر هم که ادویه را با فلفل قرمز تند کنیم، یا تفت دهیم و هر بلایی سر ادویه بیاوریم، طعم سیب زمینی آبپز را محال هست که مثل گوشت خوش طعم نماییم.

ولی شاید بد نباشد که یکبار طعم ادویه گراماسالا را تجربه کنید.

البته نظر من همان است که در ابتدای مقاله عرض شد. تفت دهی به ادویه ها، طعم خالص و اصیل آنرا تا حد زیادی نابود میکند.

 

 

نوشتهٔ پیشین
دفع پشه آئدس با روغن گیاهی
نوشتهٔ بعدی
گیاهان دارویی بیابانی ایران

محصولات پیشنهادی

جدیدترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید