آرد جواری چیست؟ همان آرد ذرت است. جوار یکی از نامهای ذرت در زبان عربی می باشد.
آرد ذرت پودری ریز است که از آسیاب دانه های ذرت خشک (ذرت) به دست می آید. آرد ذرت به طور طبیعی بدون گلوتن است.
به این معنی که محصولات حاوی آرد ذرت به اندازه آرد گندم, گلوتن تولید نمی کنند، اما لطیف و پر از طعم ذرت خواهند بود.
طرز تهیه آرد جواری چیست؟
آرد ذرت چگونه تهیه می شود؟
آرد ذرت از دانه های ریز ذرت که آسیاب میشوند, تهیه می شود. بیشتر آرد ذرت از ذرت زرد خشک تهیه می شود که نوعی فرورفتگی کوچک در بالای هسته دارد.
آسیابها پوسته بیرونی سخت و جوانه مغذی را از دانههای کامل ذرت جدا میکنند، سپس از غلتکهای فلزی برای آسیاب نمایی دانهها به صورت پودر ریز استفاده میکنند.
آرد ذرت سبوس دار نادرتر است. حاوی مواد مغذی و فیبر بیشتری است، اما ماندگاری کمتری دارد.
4 کاربرد در آشپزی
در اینجا برخی از محبوب ترین روش های استفاده از آرد ذرت را بیان میکنیم.
- 1. پخت بدون گلوتن: به عنوان یک آرد بدون گلوتن، آرد ذرت یک انتخاب محبوب برای محصولات بدون گندم، از نان گرفته تا وافل است.
- 2. پخت نان: در جنوب ایالات متحده، آرد ذرت از دیرباز برای پوشش غذاهای سرخ شدنی مانند میگو استفاده می شود. طعم دلپذیر ذرت و ترد ترد را به آن اضافه می کند—بدون ریزش آرد ذرت.
- 3. پای شطرنج: این پای کلاسیک جنوبی حتی بهتر است وقتی آرد ذرت را در کاستارد با آرد ذرت عوض کنید.
- 4. کیک: مخلوطی از آرد همه منظوره و آرد ذرت را در یک کیک میوه هسته دار امتحان کنید.
آرد ذرت در مقابل ماسا هارینا: تفاوت چیست؟
تفاوت بین آرد ذرت و ماسا هارینا به فرآیندی به نام nixtamalization برمی گردد.
مردم بومی در آمریکای مرکزی و شمالی دریافتند که خیس نمایی دانه های ذرت در آب قلیایی به حذف پوست بیرونی سخت کمک می کند.
این فرآیند که به عنوان nixtamalization شناخته می شود، دسترسی به پروتئین و ویتامین ها را در ذرت نیز افزایش می دهد.
این اولین قدم در تهیه ماسا (خمیر ذرت) برای تورتیلاهای ذرت، تامالس و غیره است. اگرچه بهترین ماسا تازه است، اما ماسا هارینا (آرد ماسا) یک نوع خشک است که در صورت عدم دسترسی به ماسای تازه به خوبی جواب می دهد.
آرد ذرت به سادگی آسیاب می شود، دانه های کامل ذرت. هنگامی که اروپایی ها برای اولین بار ذرت را از قاره آمریکا به خانه آوردند، از وارد کردن تکنیک nixtamalization غفلت کردند.
این بدان معنی است که کمتر مغذی است و برای دستور العمل های سنتی مکزیکی کار نمی کند.
آرد ذرت در مقابل بلغور ذرت: تفاوت چیست؟
به عبارت ساده تر، آرد ذرت ریزتر از بلغور ذرت آسیاب می شود. هر محصول ذرت آسیاب شده با قطر ذرات بیشتر از 0.2 میلی متر را می توان آرد ذرت در نظر گرفت.
آرد ذرت برای تهیه پولنتا و نان ذرت استفاده می شود. بلغور نوعی آرد ذرت درشت آسیاب شده (قطر 0.6 تا 0.12 میلی متر) است که برای تهیه فرنی صبحانه محبوب در جنوب ایالات متحده استفاده می شود.
آرد ذرت در مقابل نشاسته ذرت: تفاوت چیست؟
آرد ذرت نوعی آرد است که از آسیاب دانه های ذرت تهیه می شود، در حالی که نشاسته ذرت یک ماده غذایی است که از استخراج نشاسته خالص از ذرت تهیه می شود.
نشاسته ذرت با خیس نمایی دانه های کامل ذرت و سپس آسیاب کردن جوانه نرم شده و آندوسپرم به طور جداگانه تولید می شود.
نشاسته از مایع خیساندن، جوانه و آندوسپرم با استفاده از نیروی گریز از مرکز استخراج می شود. سپس نشاسته به عنوان یک عامل غلیظ کننده در خورش ها و سس ها مفید است.
به عنوان یک غلیظ کننده، نشاسته ذرت معمولاً قبل از افزودن به مایع داغ با مایع مخلوط می شود تا دوغابی تشکیل شود. در بریتانیا، اصطلاح “آرد ذرت” در واقع به نشاسته ذرت اشاره دارد.