طرز پخت قارچ به روش ساده

طرز پخت قارچ به روش ساده را اگر می خواهید مانند یک سرآشپز یاد بگیرید، یا نمی‌دانید چگونه آن‌ها را درست بپزید، تا آخر مقاله ما را همراهی کنید.

بیشتر مردم هنگام پخت قارچ دچار مشکل می‌شوند و علت این مشکلات، کارهای ساده ولی اشتباهی هست که انجام می‌دهند. متداول‌ترین این اشتباهات انجام کارهای زیر است.

  • شستن قارچ ها
  • نمک زدن زود هنگام
  • و اضافه کردن مواد به ترتیب اشتباه

ما به شما یک روش ضد شکست را برای پخت انواع قارچ با نتایج عالی در هر بار آشپزی را به شما نشان خواهیم داد.

آموزش طرز پخت قارچ به روش ساده

قارچ ها متشکل از 80 تا 90 درصد آب هستند و وجود این حجم از آب در بافت قارچ، نیاز به روغن در مراحل اولیه پخت را مرتفع می‌کند. قارچ ها  را در یک تابه خشک بریزید و بگذارید آرام بپزند. حتی تا آخرین مرحله نیازی به روغن، کره یا نمک نیست.

علت اینکه این قارچ ها را دوست خواهید داشت، اینست که پخت قارچ در تابه خشک زیباترین نتیجه، بافت و رنگ را به شما می‌دهد.

  • قارچ ها ابتدا در یک فرآیند خوب و قهوه ای طلایی می‌شوند.
  • سپس تمام آب خود را آزاد می‌کنند.
  • و سپس آب به طور کامل تبخیر می‌شود.
  • در آخر آنها را با کره ، نمک و ادویه های معطر دلخواه ، طعم دار می‌کنیم.

 

روش صحیح آشپزی با قارچ‌ها

در طرز پخت قارچ ابزارهای آشپزی خود را جمع آوری کنید:

مطمئن شوید که یک ماهیتابه بزرگ 12 اینچی برای جلوگیری از ازدحام بیش از حد دارید.

قارچ ها را تمیز کنید: از یک حوله کاغذی مرطوب استفاده کنید تا هرگونه کثیفی را از قارچ  پاک کنید.

تابه را گرم کنید: ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید.

تفت دهید و تبخیر کنید: قارچ ها را اضافه کنید و بگذارید برای مدت کوتاهی سرخ شوند. آنها رطوبت را آزاد می کنند. اجازه دهید تا کاملا تبخیر شود.

رسیدن به نقطه کمال با رنگ طلایی: به پختن و هم زدن قارچ ها ادامه دهید تا قهوه ای طلایی شوند و حرارت را در صورت نیاز تنظیم کنید.

کره و معطر را اضافه کنید: حرارت را کم کنید یا از روی حرارت بردارید، سپس 1 قاشق غذاخوری کره و آویشن تازه یا معطرهای دلخواه را اضافه کنید. در صورت استفاده از کره بدون نمک، کمی نمک به آن اضافه کنید.

تعویض ها و تغییرات

  • قارچ های خود را مطابق با سلیقه، نیازهای غذایی و دید آشپزی خود انتخاب کنید.
  • انواع قارچ: از هر نوع قارچی که دوست دارید استفاده کنید.
  • معطرها: با گیاهانی مانند رزماری یا مریم گلی آزمایش کنید.
  • جایگزین های غذایی: از کره گیاهی استفاده کنید یا از آن برای بدون لبنیات صرف نظر کنید. در صورت نیاز نمک را کم کنید.
  • سبزی ها : سبزی های تازه یا اسفناج  را اضافه کنید.
  • چربی پخت و پز: روغن زیتون، روغن نارگیل یا مخلوط را امتحان کنید.
  • ادویه های اختیاری: در صورت تمایل با موادی مانند سیر خرد یا تکه های چیلی سفارشی کنید.

 

نکات ریز در طرز پخت قارچ به روش ساده

  • نکته: می توانید به تعداد دلخواه قارچ درست کنید اما باید به صورت دسته ای پخت شوند. مهم است که مطمئن شوید که آنها در یک لایه پخت می شوند، نه اینکه تابه را بیش از حد شلوغ کنند. از یک ماهیتابه بزرگ 12 اینچی استفاده کنید.
  • اگر روی قارچ‌ها کثیفی وجود دارد، آن‌ها را آبکشی نکنید. در عوض، یک حوله کاغذی مرطوب بردارید و آنها را به خوبی پاک کنید. سپس آنها را برش دهید (اگر از قبل برش داده نشده باشند).
  • در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، قارچ ها را اضافه کنید و مطمئن شوید که روی هم قرار نگیرند یا بیش از حد ظرف را شلوغ نکنند.
  • ابتدا کمی قهوه ای رنگ آنها را می‌بینید و سپس شروع به ترشح آب زیادی می‌کنند. باید اجازه دهید این فرآیند را طی کنند و اجازه دهید آب کاملاً تبخیر شود تا ظرف خشک شود.
  • در صورت تمایل می توانید آنها را به آرامی هم بزنید و در حین پخت آنها را جابجا کنید.

طرز پخت قارچ به روش ساده

ادویه معطر اضافه کنید
  • هنگامی که آب به طور کامل تبخیر شد، آنها دوباره شروع می‌کنند تا که قهوه ای شوند. اینکه چقدر رنگ را دوست دارید کاملاً به شما بستگی دارد، بنابراین مراقب آنها باشید و آنها را به اطراف حرکت دهید تا از همه طرف طلایی شوند.
  • بهتر ایت بعد از اینکه به رنگ قهوه ای طلایی خوب رسیدند حرارت را کم کنید یا حتی از روی حرارت بردارید تا کره هنگامی که اضافه می کنید، نسوزد.
  • کره و آویشن تازه یا هر ماده معطری که دوست دارید را اضافه کنید. اگر از کره بدون نمک استفاده کردید، می توانید کمی نمک روی حرارت بریزید.
  • در صورت تمایل می‌توانید موادی مانند سیر ریز، فلفل چیلی و غیره را نیز با کره اضافه کنید.
نوشتهٔ پیشین
داروی گیاهی سنگ صفرا
نوشتهٔ بعدی
گیاه دارویی گوتاکولا چیست؟

محصولات پیشنهادی

جدیدترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید