طرز تهیه زولبیا بامیه ماه رمضان
طرز تهیه زولبیا بامیه ماه رمضان در منزل را به زبان ساده در این مقاله آموزش میدهیم. اعتقاد براین است که اصل این دسر مربوط به کشور هند است. و سپس به ایران و سایر کشورها نیز آمده است.
منشا آن هر کجا که باشد, اکنون یکی از سمبلهای ماه رمضان در ایران میباشد.
که کنار سفره افطاری حضور دارد.
مواد لازم و آموزش طرز تهیه زولبیا بامیه ماه رمضان
3 پیمانه آرد سفید قنادی
ماست چکیده 2 پیمانه
1/2 فنجان روغن حیوانی
شکر 3 پیمانه
زعفران 5 رشته
1/2 قاشق چایخوری هل سبز پودر
1/2 فنجان نشاسته ذرت
1 1/2 پیمانه پکینک پودر
2 فنجان روغن آفتابگردان
3 لیوان آب
4 قطره اسانس گل رز
1/2 قاشق چایخوری رنگ خوراکی
مرحله 1 خمیر زولبیا را آماده کنید و بگذارید یک شب تخمیر شود
- برای تهیه این دستور زولبیا آسان، آرد سفید، نشاسته ذرت و پکینگ پودر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
- حالا کره و رنگ خوراکی را به مخلوط بالا اضافه کنید و مخلوط کنید.
- برای تهیه خمیر غلیظ ماست چکیده و آب را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا غلیظ شود اما کمی قوام روان داشته باشد.
- آن را به مدت 8-10 ساعت کنار بگذارید تا تخمیر شود.
- این مرحله برای دهی طعم منحصر به فرد «خطا» به زولبیا بامیه مهم است.
- برای تهیه شربت شکر، آب را در تابه ای روی شعله متوسط گرم کنید.
- شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
- شربت را بجوشانید تا به غلظت یک رشته برسد.
- زعفران، پودر هل و گلاب را اضافه کنید.
- خوب هم بزنید تا شربت شکر نهایی آماده شود. این برای خیس کردن زولبیا بامیه ها و شیرینی خاص آنها استفاده می شود.
مرحله 2 رولبیا ها را سرخ کنید
حالا روغن را در تابه ای روی شعله متوسط گرم کنید تا سرخ شود. خمیر زولبیا بامیه را در قیف مخصوص بریزید. اگر قیف ندارید خمیر را در پارچه ای پر کنید و سوراخ کوچکی در پارچه ایجاد کنید.
حتی می توانید از یک بطری فشاری (بطری های سس کچاپ با یک نازل کوچک در بالا) برای تهیه زولبیا بامیه استفاده کنید.
حالا فقط پارچه موسلین را فشار دهید تا دایره های متحدالمرکز ایجاد شود. از داخل به خارج حرکت کنید تا دایره های کامل بسازید. زولبیاها را از دو طرف سرخ کنید تا ترد و طلایی رنگ شوند.
مرحله 3 زولبیا بامیه ها را در شربت شکر خیس کنید و سرو کنید
زولبیا ها را به مدت 3-4 دقیقه در شربت شکر گرم خیس کنید. اطمینان حاصل کنید که شربت شکر گرم است و خیلی داغ نیست، زیرا باعث شل شدگی زولبیا می شود.
اگر میخواهید تردی آنها را حفظ کنید، زولبیا بامیه ها را برای مدت طولانی خیس نکنید. حالا ان ها را از شربت خارج کنید. و روی سینی پوشانده شده با کاغذ کره یا فویل قرار دهید.
با فویل نقره (اختیاری) تزیین کنید و زولبیا ها را گرم، گرم یا در دمای اتاق با رابری خامه ای سرو کنید.
نکات مهم
نکته: برای خوشمزه تر شدن جلبی، کمی گلاب به خمیر اضافه کنید، این عطر عالی به زولبیا شما می دهد. برای جلبی ترد، فراموش نکنید که خمیر را یک شب تخمیر کنید.
مهم ترین قسمت تهیه زولبیا در خانه این است که خمیر شما قوام مناسبی داشته باشد. نباید خیلی نازک یا ضخیم باشد. مطمئن شوید که خمیر شما از ترکیب روان است…
به طور سنتی، خمیر زوالبیا بامیه به مدت 10-12 ساعت در گرما تخمیر می شود. اما، اگر در یک مکان سرد زندگی می کنید، باید آن را به مدت 24 ساعت تخمیر کنید.
در حین سرخ کنی زولبیا ها دقت کنید که شعله کم باشد. حرارت زیاد آن را از داخل خام می گذارد. این همچنین به شما زمان کافی می دهد تا به زولبیای خود بهترین شکل را بدهید.
برای زولبیا بامیه های فوری، آرد سفید قنادی، نشاسته ذرت و کمی زردچوبه را با هم مخلوط کنید. سپس ماست و آب را به آن اضافه کنید و در یک جهت خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.