طرز تهیه

طرز تهیه کوکی گردویی عطاری زعفرانچی تبریز حلوای گردویی یک دسر عالی

این یک دستورالعمل دقیق همراه با عکس . یک دستور حلوا یا بارفی با طعم آسان و

جالب که با گردوی پودر شده ،شکر و شیر تهیه می شود.

این بسیار شبیه به سایر دستورهای کلوچه و کیک است ،

اما فقط با مخلوط گردو درست می شود. این یک دستورالعمل شیرین هندی ایده آل و

ابتکاری است که می تواند برای هر موقعیتی درست شود و

به عنوان یک دستورالعمل یا شیرینی دسر با عزیزان به اشتراک گذاشته شود.

طرز تهیه کوکی گردویی عطاری زعفرانچی

 

دستور حلوا گردو

دستور پخت  حلوا akhrot همراه با دستورالعمل عکس  گام به گام.

دستور حلوا یا بارفی به طور کلی در بسیاری از خانواده های هند معمول است.

این دستور پخت  برای اکثر حلواها استفاده  می شود و می تواند با طیف وسیعی

از مواد سازگار شود تا با ذائقه های مختلف چشایی مطابقت داشته باشد.

یکی از این دستور العمل های حلوا یا بارفی ساده ، دستور حلوا گردو است

که به دلیل ترد بودن ،طعم و مزه آن شناخته میشود.

اعتقاد سرآشپز

طرز تهیه کوکی گردویی عطاری زعفرانچی تبریز حلوای گردویی یک دسر عالی

خوب ، صادقانه بگویم ، من معتقدم بسیاری از افراد با این حلوا یا بارفی آشنا نخواهند شد

زیرا برای بسیاری از مردم گردو انتخاب محبوبی برای کلوچه  نیست

شاید بعلت گرانقیمت بودن گردو.

اما من می خواهم بر نتیجه این دستور العمل تأکید کنم.

گردو برخلاف سایر میوه های خشک ، طعم و مزه بی نظیری دارد.

در اصل گردو به طور کلی طعم ملایمی دارد. با این حال ، وقتی با شکر و شیر مخلوط می شود ،

طعم مطبوعی به دست می آورد.

من طعم خامه ای این دستور را دوست دارم که فقط در دهان ذوب می شود.

علاوه بر این ترکیب شکر و شیر ترکیب کاملی برای هر دستور العمل شیرینی است.

هر میوه خشک را مخلوط کنید در نتیجه یک شیرینی ایده آل حاصل می شود و

این دستور العمل از این قاعده مستثنی نیست.

پیشنهاد سرآشپز

به هر حال ، می خواهم نکات ، پیشنهادات و تغییرات دیگری را به دستور حلوا

حلوا گردو اضافه کنم.

اول اینکه ، من می خواهم بیشتر در انتخاب گردو وسواس بگذارم.

با تجربه من ، من دیده ام که برخی از گردوها هستند که ممکن است

طعم بد و تلخی داشته باشند.

به طور معمول مغز گردوی  کهنه طعم بدی دارد و بنابراین باید

در انتخاب آن مراقب باشید.

ثانیا ، در این دستورالعمل من فقط از گردو استفاده کرده ام ،

اما این به راحتی می تواند سایر تغییرات خشکبار را آزمایش کند.

بخصوص می توانید از پسته ، بادام هندی و بادام استفاده کنید.

در آخر اینکه ، به دلیل استفاده از شیر در این دستورالعمل ،

ماندگاری آن بسیار کم است.

ممکن است لازم باشد ظرف 2 تا 3 روز از آماده سازی آن را به پایان برسانید.

 

طرز تهیه حلوا گردو با عکس گام به گام:

اول ، در یک تابه  خشک 1 فنجان گردو را  با شعله کم تفت بدهید.

کوکی گردویی

تفت دهید تا مغزها ترد شوند و کمی تغییر رنگ دهند.

 

کوکی گردویی

سپس بگذارید تا گردوها کاملا خنک شوند.و در مخلوط کن یا آسیاب آنها را آسیاب کنید.

البته کاملا پودر نشوند و مخلوطی با دانه های درشت شوند مثل شکل زیر.

کوکی گردویی

مخلوط را با پودر درشت مخلوط کنید

کوکی گردویی

اکنون در یک ماهیتابه ی بزرگ  یک و نیم فنجان کره  غنی شده یا روغن نباتی ریخته  و پودر گردو را  اضافه کنید.

کوکی گردویی

با شعله ملایم تفت دهید تا کره  کاملاً جذب گردوها  شود.

کوکی گردویی

اکنون ¾ فنجان شیر ، ½ فنجان شکر و چند نخ زعفران اضافه کنید

کوکی گردویی

به طور مداوم مخلوط کنید تا همه چیز به خوبی باهم  ترکیب شود.

کوکی گردویی

همچنان مخلوط کنید تا بافت صاف ابریشمی پیدا کند.

کوکی گردویی

بعد از 15 دقیقه ، مخلوط غلیظ می شود.

کوکی گردویی

و مخلوط شروع به جدا کردن تشتی می کند که از گلخانه خارج می شود.

کوکی گردویی

حالا نصف قاشق چایخوری پودر هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه کوکی گردویی عطاری زعفرانچی

بپزید تا مخلوط شروع به نگه داشتن شکل کند و سفت شود

طرز تهیه کوکی گردویی عطاری زعفرانچی

مخلوط را به جعبه ای که با کاغذ روغنی پوشانده شده منتقل کنید.

طرز تهیه کوکی گردویی عطاری زعفرانچی

آن را مرتب کرده و سپس رویش را  با گردوی خرد شده بپوشانید.

طرز تهیه کوکی گردویی عطاری زعفرانچی

آن را با گردوی خرد شده یا هر میوه خشک خرد شده دلخواه پر کنید.

طرز تهیه کوکی گردویی عطاری زعفرانچی

به آرامی فشار دهید و به مدت 30 دقیقه  تا زمانی که حلوا خودش را بگیرد  استراحت کنید.

 

طرز تهیه کوکی گردویی عطاری زعفرانچی

به شکل های دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه کوکی گردویی عطاری زعفرانچی

در پایان، حلوای گردو را به مدت یک هفته در یک ظرف هوای بسته نگهداری کنید

طرز تهیه کوکی گردویی عطاری زعفرانچی

 

 

 

×