طرز تهیه کوکی گردویی تبریز که یک دسر عالی برای بعد از شام و ناهار، و حتی صبحانه شماست را در این مقاله آموزش میدهیم. در پایین یک دستورالعمل دقیق همراه با عکس و توضیحات کامل برای تهیه تقدیم شما عزیزان میشود.
نکته جذاب این دسر طرز تهیه آسان با مواد اولیه دم دست میباشد.یعنی پودر گردو ،شکر و شیر.
این دستود پخت، بسیار شبیه به سایر دستورهای کلوچه و کیک است، با این تفاوت که با مخلوط گردو درست می شود. این یک دستورالعمل شیرین ایده آل و ابتکاری است که می تواند برای هر موقعیتی تهیه شود .
به عنوان یک دستورالعمل یا شیرینی دسر با عزیزان خود به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه کوکی گردویی تبریز
دستور پخت این کوکی همراه با دستورالعمل عکس گام به گام برای سهولت تهیه شما ذکر میگردد. این دستور پخت برای اکثر حلواها استفاده می شود و می تواند با طیف وسیعی از ادویه و طعم دهنده ها سازگار شود .
و به شما این امکان را میدهد که طعم باب میل خودتان را به کوکی گردویی بدهید.
این کوکی بسیار ترد هست و با طعم غلیظ گردو، مورد پسند اکثر افراد میباشد.
اعتقاد سرآشپز
شاید قیمت تقریبا گران گردو باعث شود که بعضی ها از خیر تهیه این کوکی بگذرند. و شانس خودشان را با مواد دیگری نظیر پودر نارگیل یا بادام زمینی امتحان بکنند.
اینجا من بعنوان سرآشپز به شما قول میدهم که اگر بروش زیر کوکی گردویی را تهیه کنید و سر پودر گردو گدابازی درنیارید و همان وزن مشخص پایین را بیفزایید، قطعا پشیمان نخواهید شد.
من طعم خامه ای این دستور را دوست دارم چون باعث میشود کوکی همچون نبات در دهان ذوب شود.
علاوه بر این ترکیب شکر و شیر ترکیب کاملی برای هر دستور العمل شیرینی است.
میتوانید به مواد اولیه هر میوه خشک را که دوست دارید، مخلوط کنید در نتیجه یک شیرینی ایده آل حاصل می شود .
پیشنهاد سرآشپز
به هر حال ، می خواهم نکات ، پیشنهادات و تغییرات دیگری را به دستور حلوا
حلوا گردو اضافه کنم.
- اول اینکه ، من می خواهم بیشتر در انتخاب گردو وسواس بگذارم.
- با تجربه من ، من دیده ام که برخی از گردوها هستند که ممکن است طعم بد و تلخی داشته باشند.
- به طور معمول مغز گردوی کهنه طعم بدی دارد و بنابراین باید در انتخاب آن مراقب باشید.
- ثانیا ، در این دستورالعمل من فقط از گردو استفاده کرده ام ،اما میتوانید مغزهای دیگر را نیز به همین روش تهیه کنید.
- بخصوص می توانید از پسته ، بادام هندی و بادام درختی استفاده کنید.
- در آخر اینکه ، به دلیل استفاده از شیر در این دستورالعمل ،ماندگاری آن بسیار کم است.
- ممکن است لازم باشد ظرف 2 تا 3 روز از آماده سازی آن را میل کنید و تمام نمایید.
طرز تهیه حلوا گردو با عکس گام به گام:
اول ، در یک تابه خشک 1 فنجان گردو را با شعله کم تفت بدهید.
تفت دهید تا مغزها ترد شوند و کمی تغییر رنگ دهند.
سپس بگذارید تا گردوها کاملا خنک شوند.و در مخلوط کن یا آسیاب آنها را آسیاب کنید.
البته کاملا پودر نشوند و مخلوطی با دانه های درشت شوند مثل شکل زیر.
مخلوط را با پودر درشت مخلوط کنید
طرز تهیه کوکی گردویی تبریز
اکنون در یک ماهیتابه ی بزرگ یک و نیم فنجان کره غنی شده یا روغن نباتی ریخته و پودر گردو را اضافه کنید.
با شعله ملایم تفت دهید تا کره کاملاً جذب گردوها شود.
اکنون ¾ فنجان شیر ، ½ فنجان شکر و چند نخ زعفران اضافه کنید
به طور مداوم مخلوط کنید تا همه چیز به خوبی باهم ترکیب شود.
همچنان مخلوط کنید تا بافت صاف ابریشمی پیدا کند.
بعد از 15 دقیقه ، مخلوط غلیظ می شود.
و مخلوط شروع به جدا کردن تشتی می کند که از گلخانه خارج می شود.
حالا نصف قاشق چایخوری پودر هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بپزید تا مخلوط شروع به نگه داشتن شکل کند و سفت شود
مخلوط را به جعبه ای که با کاغذ روغنی پوشانده شده منتقل کنید.
طرز تهیه کوکی گردویی تبریز
آن را مرتب کرده و سپس رویش را با گردوی خرد شده بپوشانید.
آن را با گردوی خرد شده یا هر میوه خشک خرد شده دلخواه پر کنید.
به آرامی فشار دهید و به مدت 30 دقیقه تا زمانی که حلوا خودش را بگیرد استراحت کنید.
به شکل های دلخواه برش بزنید.
در پایان، حلوای گردو را به مدت یک هفته در یک ظرف هوای بسته نگهداری کنید
طرز تهیه کوکی گردویی تبریز