ساخت شمع در منزل

ساخت شمع در منزل

ساخت شمع در منزل هم یک سرگرمی مناسب میباشد و همچنین یک کار هنری محسوب میشود. حتی میتوانید با اینکار کسب درآمد نمایید. با چند روش ساده در پایین طرز ساخت شمع در منزل را به شما می آموزیم.

در این مقاله ساخت شمع از پارافین و موم را برای شما بیان میکنیم. همچنین یا ساخت شمع معطر نیز آشنا میشوید.

برای خرید آنلاین و تحویل سراسر ایران درب منزل یا محل کار کلیک کنید. خرید پارافین جامد

مراحل ساخت شمع در منزل

ذوب موم | ریختن موم | ساخت شمع های سفارشی
شمع ها روشی عالی برای تراوش نور و عطر به اتاق هستند. و ساخت آنها توسط خودتان یک پروژه کاردستی و سرگرمی  است. برای شروع، تنها چیزی که نیاز دارید موم، قالب شمع، فتیله و هر عطر یا رنگی است که می خواهید شمع شما داشته باشد.

سپس، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه موم خود را ذوب کنید و بریزید، و شمع های خود را مطابق میل خود سفارشی کنید.

هنگامی که شمع های خود را درست کردید، از شمع های خانگی خود برای تزئین خانه خود استفاده کنید یا آنها را به دوستان و خانواده خود هدیه دهید!

چیزهایی که باید بدانید

  • تکه های موم را در یک دیگ دوبل حرارت دهید تا موم کاملا ذوب شود.
  • پس از ذوب شدن کامل موم، اسانس ها، عطرها یا رنگ های شمعی را به موم خود اضافه کنید.
  • یک فتیله را در مرکز یک ظرف مقاوم در برابر حرارت قرار دهید، سپس موم ذوب شده را داخل ظرف بریزید.
  • قبل از استفاده، شمع ها را به مدت 24 ساعت (یا تا زمانی که کاملا سفت شوند) خنک کنید.

ساخت شمع در منزل

نکات احتیاطی و مرحله اول

قبل از شروع کار از محل کار خود با روزنامه یا کاغذ مومی محافظت کنید. مگر اینکه فضای اختصاصی برای صنایع دستی مانند اینها داشته باشید.

روزنامه، کاغذ مومی، یا حوله و پارچه های پارچه ای را روی سطحی که روی آن کار می کنید قرار دهید. برداشتن موم از روی سطوح کمی دشوار است، بنابراین بهتر است اقدامات احتیاطی را انجام دهید.

دوم

موم مورد نظر خود را به تکه ها یا براده ها برش دهید یا خرد کنید. از یک چاقوی تیز یا حتی یک لایه بردار سبزیجات استفاده کنید تا موم خود را به صورت تکه ها یا تکه هایی به اندازه 1 اینچ (2.5 سانتی متر) برش دهید.

تکه های کوچکتر موم بهتر از تکه های بزرگتر ذوب می شوند و همچنین با سرعت یکنواخت تری ذوب می شوند. انواع مختلفی از موم وجود دارد که می توانید از بین آنها انتخاب کنید:
موم پارافین موم سنتی برای شمع سازی است و هنوز هم محبوب ترین موم است. برای مبتدیان خوب است زیرا به سرعت ذوب می شود، ارزان است و به راحتی رنگ یا معطر می شود.

با این حال، توجه داشته باشید که مواد شیمیایی که هنگام ذوب شدن این موم ساطع می شود، می تواند برای برخی افراد تحریک کننده باشد. وزن یک پوند موم پارافین تقریباً برابر با 20 اونس موم ذوب شده مایع است.
موم سویا به طور فزاینده ای محبوب می شود زیرا استفاده از آن آسان است، از دانه های سویا تهیه می شود و به راحتی تمیز می شود. سازگار با محیط زیست و قابل تجدید است.

محاسن موم سویا

همچنین موم سویا کندتر از سایر موم ها می سوزد.یک پوند موم سویا وقتی ذوب شود تقریباً برابر با 18 اونس مایع است.
موم زنبور عسل کاملاً طبیعی است و خاصیت تصفیه کننده هوا دارد. با این حال، بو یا رنگ را به خوبی حفظ نمی کند. روغن‌های ضروری عموماً با موم زنبور عسل کار می‌کنند، اما به خاطر داشته باشید که موم عسل رایحه دوست‌داشتنی خود را دارد.

وزن یک پوند موم زنبور عسل تقریباً برابر با 16 اونس مایع است که ذوب شود.

یا از شمع های قدیمی سوخته یا نیمه استفاده شده و تاب دار استفاده کنید. استفاده از شمع های قدیمی یک راه عالی برای بازیافت موم است. به سادگی آنها را ذوب کنید، همانطور که موم های دیگر را ذوب می کنید.

سوم

تکه های موم را در یک دیگ دوبل قرار دهید. موم خود را در یک ظرف کوچک و مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. سپس این ظرف کوچکتر را داخل یک قابلمه بزرگتر که تقریباً تا نیمه از آب پر شده است قرار دهید و یک دیگ بخار دوتایی موقتی ایجاد کنید.

حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. آب جوش به آرامی موم را ذوب می کند.
توجه: نمی توانید موم شمع را مستقیماً روی حرارت قرار دهید وگرنه آتش می گیرد یا تبخیر می شود.
به خاطر داشته باشید که تمیز کردن موم گاهی اوقات دشوار است – ممکن است بخواهید یک قابلمه ارزان قیمت و ایمن در برابر حرارت بخرید که به طور خاص برای ساخت شمع تعیین کرده اید.

چهارم

موم را در دیگ دوبل گرم کنید تا کاملا ذوب شود. از دماسنج پخت و پز یا آب نبات استفاده کنید تا دما را زیر نظر داشته باشید و اطمینان حاصل کنید که موم به نقطه ذوب خود می رسد. اگر دماسنج آب نبات ندارید، از دماسنج گوشت استفاده کنید.

فقط به یاد داشته باشید که حذف موم گاهی از ظروف سخت است.
#موم پارافین را ذوب کنید تا بین 122 تا 140 درجه فارنهایت (50 تا 60 درجه سانتیگراد) برسد.
_موم سویا را ذوب کنید تا به دمای بین 170 تا 180 درجه فارنهایت (77 تا 82 درجه سانتیگراد) برسد.
موم زنبور عسل را ذوب کنید تا به حدود 66 درجه فارنهایت (19 درجه سانتیگراد) برسد.
شمع های قدیمی را در حدود 185 درجه (85 درجه سانتیگراد) ذوب کنید. فتیله های قدیمی را با انبر جدا کنید.

ساخت شمع در منزل

قسمت دوم ریختن موم

  • 1
    یک فتیله را در مرکز قالب شمع قرار دهید. از قوطی ها، شیشه های سنگ تراشی، فنجان های چای قدیمی – هر نوع ظرفی که می تواند در برابر حرارت مقاومت کند، استفاده کنید.
  • قالب خود را روی یک سطح صاف قرار دهید و فتیله را در مرکز قالب آویزان کنید، به طوری که حدود 2 اینچ (5.1 سانتی متر) از قسمت بالایی خارج شود.
  • انتهایی را که در اطراف مرکز یک خودکار یا مداد قرار می گیرد حلقه کنید و آن را با یک تکه نوار محکم کنید. قلم را در بالای قالبی که موم خود را در آن می ریزید قرار دهید.
  • اگر یک ظرف به خصوص پهن دارید، چندین فیتیله با فاصله یکسان را در ظرف آویزان کنید.

موم را در قالب بریزید

  • 2
    موم ذوب شده را داخل قالب بریزید. به آرامی بریزید تا موم روی ظرف نریزد و حدود 0.5 اینچ (1.3 سانتی متر) فضای در بالای ظرف بگذارید.
  • اطمینان حاصل کنید که فتیله به طور تصادفی از قالب خارج نشود. موم باقی مانده را برای شمع های آینده رزرو کنید.
  • به خاطر داشته باشید که موم زنبور عسل پس از آنکه سرد شد کمی کوچک می شود، بنابراین ممکن است نیاز باشد که  مجددا برای
  • صاف و پر نمایی شکاف ها در قالب باز هم موم بریزید.

 

  • 3
    شمع را یک شب خنک کنید، سپس فتیله را کوتاه کنید. در صورت امکان، اجازه دهید شمع به مدت 24 ساعت خنک شود.
  • آن را در مکانی امن و دور از کودکان کوچک نگهداری کنید. پس از خنک شدن، از قیچی استفاده کنید تا فیتیله را تا حدود 0.25 اینچ (0.64 سانتی متر) کوتاه کنید. فتیله کوتاه‌تر به مهار و کنترل شعله کمک می‌کند.

قسمت سوم ساخت شمع های سفارشی

  • 1
    با روغن های ضروری به شمع های خود رایحه اضافه کنید. پس از ذوب شدن موم خود، آن را از روی حرارت بردارید .
  • و چند قطره روغن ضروری مانند نعناع فلفلی یا اکالیپتوس را با آن مخلوط کنید تا رایحه طبیعی شمع القا شود.
  • روش دیگر، از رایحه های شمع سازی (روغنی هایی که به طور خاص برای ساخت شمع هستند) استفاده کنید. و دستورالعمل های بطری را در مورد مقداری که باید اضافه نمایید را دنبال کنید.
  • سیترونلا را به موم خود اضافه کنید تا شمع خود را به یک دافع حشرات طبیعی تبدیل کنید.
  • قبل از افزودن اسانس به شمع خود، مطمئن شوید که روغن مورد نظر برای استفاده در شمع سازی ایمن است یا خیر.

اضافه نمایی رنگ

  • 2
    رنگ را با رنگ های روغنی یا مداد رنگی اضافه کنید.
  • از رنگ شمعی استفاده کنید که به طور خاص برای رنگ آمیزی شمع  است، و پس از ذوب شدن کامل موم، 0.5 اونس (~30 میلی لیتر) را به موم خود اضافه کنید.
  • مقدار رنگ را دو یا سه برابر کنید تا به رنگ تیره تر برسید.

 

  • 3
    موم را در قالب سیلیکونی بریزید تا موم ذوب شود.
  • به جای ریختن موم ذوب شده. و معطر خود در یک قالب سفت و سخت، یک قالب سیلیکونی را انتخاب کنید و فتیله را کنار بگذارید.
  • سپس، هنگامی که خنک شد، آن را بیرون بیاورید و آن را در یک ذوب موم قرار دهید تا یک جایگزین شمع جذاب باشد.

ساخت شمع در منزل

چگونه در 8 مرحله آسان شمع درست کنیم

اگر به طراحی خانه علاقه دارید، می دانید که پروژه های شمع سازی یک انتخاب محبوب برای ایجاد دکوراسیون خانه زیبا و منحصر به فرد است.

در زیر به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک شمع معطر در خانه درست کنید، روشی آسان! امسال برای ولنتاین خود برای هدیه ای که از فوریه گذشته بسیار ارزشمند هستند، بسازید.

فهرست عرضه: شمع سویا

یک بسته واکس سویا شمع سازی
یک بسته فتیله شمع بزرگ
یک بطری روغن معطر
یک عدد کاردک
یک عدد ظرف ضد حرارت
دیگ دوبل
دماسنج
یک جفت چاپستیک یا مداد

مرحله 1: موم را اندازه بگیرید

قبل از شروع فرآیند ساخت شمع، مطمئن شوید که سطح تمیز و صافی برای کار دارید. همچنین می توانید با روزنامه یا حوله کاغذی از منطقه محافظت کنید. هر چیزی را که نمی خواهید روی آن واکس زده شود را جابجا کنید.

ساخت شمع در منزل

اندازه گیری کنید که برای پر کردن ظرف خود به چه مقدار موم نیاز دارید، سپس آن را دو برابر کنید. این مقدار موم است که باید ذوب شود.

مرحله 2: موم را ذوب کنید

موم را در دیگ دوبل خود بریزید و اجازه دهید به مدت 10 تا 15 دقیقه ذوب شود و مرتباً هم بزنید.

ساخت شمع در منزل

مرحله 3: روغن های معطر را اضافه کنید

وقتی موم شمع شما ذوب شد، وقت آن است که روغن های معطر اضافه کنید. دستورالعمل های روی \; موم خود را برای مقدار اضافه نمایی دنبال کنید. به سادگی آن را در موم ذوب شده خود بریزید و چند ثانیه هم بزنید.

ساخت شمع در منزل

در حالی که این مرحله اختیاری است، ما قطعا آن را برای بوی خوش گل توصیه می کنیم.

مرحله 4: فیتیله را وصل کنید

قبل از اینکه موم را بریزید, باید فتیله را به کف ظرف خود وصل کنید. می توانید فتیله را با فرو بردن آن در موم ذوب شده و سپس به سرعت چسباندن آن به کف ظرف وصل کنید. بگذارید موم پنج دقیقه بماند تا سفت شود.

از طرف دیگر، می توانید آن را با چسب فوق العاده بچسبانید.

ساخت شمع در منزل

مرحله 5: موم را بریزید

قبل از اینکه موم را در ظرف خود بریزید، بگذارید چند دقیقه خنک شود. وقتی دمای دماسنج 140 درجه می شود، زمان آن فرا می رسد.

ساخت شمع در منزل

سپس موم را به آرامی در ظرف خود بریزید. فتیله را در جای خود نگه دارید، اما آن را نکشید. مقدار کمی موم در دیگ بگذارید تا بعداً شمع خود را پر کنید.

مرحله 6: فیتیله را محکم کنید

برای جلوگیری از تاب خوردن فیتیله خود در موم ذوب شده، باید آن را در جای خود محکم کنید. دو عدد چاپستیک را در بالای ظرف قرار دهید. فتیله را در این بین ساندویچ کنید تا در حالی که موم سفت می شود، در مرکز باقی بماند.

ساخت شمع در منزل

اجازه دهید موم به مدت چهار ساعت در دمای اتاق بماند.

مرحله 7: موم بیشتری اضافه کنید

اگر شمع شما با رویه ای ناخوشایند سفت شد (به شکاف یا سوراخ فکر کنید) به سادگی گرم کنید و موم باقی مانده خود را اضافه کنید. بگذارید سفت شود.

ساخت شمع در منزل

مرحله هشتم: فتیله را ببرید.

طول فتیله شمع شما باید کمتر از نیم اینچ باشد. اگر هنگام روشن شدن، شمع سوسو می زند یا شعله بلندی دارد، فتیله را کوتاه کنید.

ساخت شمع در منزل

اکنون که می دانید چگونه یک شمع معطر کلاسیک بسازید، می توانید اینفوگرافیک را به عنوان یک مرجع مفید دانلود یا پین کنید. دفعه بعد که به یک هدیه آسان و متفکر نیاز دارید، فقط راهنما را بردارید و شروع کنید!

نوشتهٔ پیشین
خواص آب زرشک طبیعی
نوشتهٔ بعدی
گل نماد آزادی چیست؟

محصولات پیشنهادی

جدیدترین مقالات