انواع قارچ سمی و خوراکی
انواع قارچ سمی و خوراکی را در این مقاله برای شما معرفی می نماییم. توجه نمایید که هرگز قارچی را که از طبیعت می بینید, را نخورید. چون احتمال دارد که سمی باشد و منجر به مرگ شود.
حتی اگر فکر میکنید که به قارچ خوراکی که همیشه از سوپر مارکت میخرید, بسیار شبیه است. چون شباهت های قارچ ها باهم خیلی زیاد است و گول می زند.
از زیبای های قارچ ها در طبیعت لذت ببرید و بگذرید. هرگز با مصرف قارچ طبیعی و ناشناس ریسک نکنید.
معرفی انواع قارچ سمی و خوراکی
قارچ ها در شکل ها و اندازه های مختلفی وجود دارند. در حال حاضر حدود 14000 گونه قارچ شنایایی و توصیف شدند. برخی از این موارد فوق العاده متمایز و خاص هستند، در حالی که برخی دیگر بسیار عمومی و مشابه هستند.
متأسفانه، این شباهت ها می تواند قارچ ها را کاملاً خطرناک کند. به همین دلیل است که ما برخی از رایج ترین قارچ های خوراکی را از قارچ های سمی جدا می کنیم.
بقیه مقاله به سیستم طبقه بندی مورد استفاده برای قارچ ها، استفاده های استاندارد در زمینه پزشکی و حقایق در مورد قارچ های جهان می پردازد.
ابتدا، قبل از اینکه نگاهی عمیق به طبقه بندی آن داشته باشیم، باید درک کنیم که قارچ چیست.
تعریف
قارچ بدن گوشتی قارچ است. هاگ دارد که اساساً میوه و دانه های قارچ هستند. آنها می توانند روی زمین، در کیسه های خاک یا هر جایی که منبع غذایی داشته باشد رشد کنند.
بسیاری از مردم قارچ را یک گیاه می دانند. با این حال، آنها کاملاً جدا از گیاهانی هستند که تا بالای سیستم طبقه بندی می روند. قارچ ها در قلمرو قارچ ها قرار می گیرند و سپس از آنجا جدا می شوند. از آن نقطه، همه قارچها از یک شاخه به نام Basidiomycota استفاده میکنند.
شاخه Basidiomycota یکی از دو زیرشاخه زیرمجموعه Dikarya است. این بخشها چیزی را تشکیل میدهند که اغلب «قارچهای بالاتر» پادشاهی قارچها نامیده میشود. همه اعضای این شاخه بازیدیومیست نامیده می شوند.
شاخه Basidiomycetes به 14 گروه تقسیم می شود. این شامل:
وزغ
گلوله های پفکی
بوی بد بو
قارچ براکت
پولیپورها
قارچ ژله ای
Boletes
لوستر
ستاره های زمینی
Smuts
بانت
زنگ می زند
مخمرهای آینه ای
کریپتوکوکوس
برخی از این گروه ها حاوی گونه های قارچ خوراکی و سمی هستند که در زیر به آنها اشاره می کنیم. برخی دیگر قارچ نیستند اما می توانند آفت یا نشانه بیماری و پوسیدگی باشند. بعضی دیگر، مانند مخمر کریپتوکوک، یک مخمر بیماری زا برای انسان است، به این معنی که می تواند باعث عفونت ها و بیماری های مختلف در انسان شود.
ما بر روی گروه قارچ یا وزغ تمرکز خواهیم کرد.
قارچ هایی مانند قارچ به دلیل نحوه تولید مثل و عملکردشان از پادشاهی گیاهان جدا شده اند.
به عنوان مثال، قارچ ها دانه ندارند. در عوض، آنها با استفاده از هاگ رشد می کنند. هاگ یک واحد تولید مثل دقیقه ای، یک یا دو سلولی است. در ساختار باردهی قارچ ها که قارچ واقعی است رشد می کند.
قارچ ها از توده های زیرزمینی میسلیوم رشد می کنند که در نهایت میوه می دهند. سپس، زمانی که قارچ بالغ شد، هاگ ها را از طریق شکاف ها و لوله هایی که در زیر کلاهک به سمت بیرون امتداد می یابند، می پرا کند.
یکی دیگر از عوامل متمایز کننده قارچ ها این است که کلروفیل ندارند. این بدان معناست که آنها نمی توانند فتوسنتز کنند و باید انرژی خود را از تجزیه مواد آلی دریافت کنند. به همین دلیل است که قارچ ها ساپروفیت یا قارچی که روی مواد آلی مرده و در حال پوسیدگی زندگی می کند نامیده می شود.
این مواد پوسیده اغلب مواد گیاهی قدیمی یا ذرات کوچک باقی مانده در خاک بالای محل رشد قارچ هستند. با این حال، باید مراقب باشید زیرا برخی از قارچ ها می توانند رشد کنند و مواد مغذی را از یک ماده بالقوه مضر جذب کنند.
انواع قارچ: انواع خوراکی و سمی
با حفاری عمیقتر در گونههای قارچ، از ویژگیهای قارچهای خوراکی شروع میکنیم و به گونههای سمی ادامه میدهیم.
برخی در یک منطقه خاکستری قرار می گیرند. به عنوان مثال، برخی از اینها لزوما خوراکی یا سمی نیستند. در عوض، هنگامی که به طور مناسب آماده شوند، می توانند ویژگی های مفیدی در زمینه پزشکی داشته باشند، یا افراد می توانند از آن برای استفاده های منفی و مرتبط با مواد مخدر استفاده کنند.
ما این گونه های بعدی را پوشش نمی دهیم زیرا آنها متفاوت هستند و بسیاری از کاربردهای آنها تأیید نشده است.
انواع قارچ خوراکی
قبل از اینکه به برخی از قارچ های خوراکی بپردازیم، باید درک بهتری از منظورمان از خوراکی داشته باشیم. یک سیستم رتبه بندی برای طبقه بندی خوراکی بودن قارچ ها استفاده می شود زیرا همیشه ساده نیست.
وضعیت خوراکی از E1 تا U متغیر است. E1 به معنای “خوراکی بودن تایید شده” است. E2 مخفف “خوراکی اما با شرایط” است. این شرایط تقریباً همیشه نشان دهنده درجه آمادگی لازم برای دادن قارچ قبل از خوردن آن است.
به عنوان مثال، اغلب لازم است قارچ ها را روی اجاق گاز یا ظرف پخته ای بپزید تا سموم موجود در آن به حدی تجزیه شوند که دیگر مضر نباشند. به همین دلیل است که در برخی مناطق قارچ Gyromitra esculenta یا False Morel خورده می شود و در مناطقی دیگر هشدار داده شده است که سمی است.
پراکنش جغرافیایی
قارچ ها معمولاً در لهستان، فنلاند، سوئد و استونی و غیره می شوند و حتی به عنوان کنسرو به فروش می رسند. با این حال، راهنمایان صحرایی هشدارهای شدیدی در مورد قارچ در اسپانیا و ایتالیا صادر کردند.
مرگ و میر ناشی از قارچ وجود دارد، اما به ندرت اتفاق می افتد زیرا آماده سازی سریع و مناسب تمام چیزی است که برای خوراکی کردن آن نیاز دارید.
رتبهبندیهای دیگر برای قارچها E3، «غذایی نامشخص»، P برای «سمی» و U برای «تأیید نشده» است. اگر یک قارچ در هر یک از این سه دسته دوم قرار میگیرد، بهتر است از آن اجتناب کنید.
همه قارچ های خوراکی در لیست زیر قارچ های E1 یا E2 هستند که بیشتر آنها از گونه های E1 هستند.
1. قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)
قارچ های دکمه ای از رایج ترین قارچ هایی هستند که در سراسر جهان مصرف می شوند. فارچ های دکمه ای می توانند سفید و قهوه ای باشند.
رنگ حالت قارچ های نابالغ همراه با قهوه ای است. هنگامی که آنها سفید هستند، اغلب به آنها قارچ دکمه ای می گویند. که آنها قهوه ای هستند، اغلب به عنوان قارچ شاه بلوط بفروش میرسند.
هنگامی که آنها بالغ شدند، در واقع به عنوان قارچ Portobello به بازار عرضه می شوند. درپوش آنها کمی بزرگ میشود و در این حالت بین 4 تا 6 اینچ (10 تا 15 سانتی متر) اندازه خواهد داشت. این قارچ در مقایسه با سایر قارچ ها تاریخچه طبقه بندی پیچیده ای دارد. از سال 1946 در جنس Agaricus بوده است.
هنگام جستوجوی این قارچها احتیاط کنید زیرا شباهتهای مرگباری دارند. به عنوان مثال، قارچ Destroying Angel در جنس Amanita شبیه قارچ های دکمه ای است.
با باز کردن قارچ می توانید تفاوت را تشخیص دهید. قارچ دکمه ای باید دارای آبشش های صورتی یا قهوه ای باشد، در حالی که فرشته ویرانگر دارای آبشش های سفید خالص است.
چین اکثریت قریب به اتفاق این قارچ ها را تولید می کند که آشپزخانه های جهان را تامین می کند. برداشت آن در سال 2019 به 8.94 میلیون تن رسید. آن را با ایالات متحده مقایسه کنید که در همان بازه زمانی تنها 0.38 میلیون تن برداشت کرد.
2. قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus)
قارچ صدفی یکی از ساده ترین قارچ ها برای تولید کنندگان خانگی است. آنها در مقایسه با قارچ های دکمه ای آشناتر ظاهر جالبی دارند. شکل آنها جایی است که نام خود را از آنجا گرفتند زیرا شکل آنها شبیه داخل یک صدف است.
با این حال نگران نباشید. آنها طعم آن را ندارند.
قارچ صدفی طعم ملایمی دارد که برخی فکر می کنند کمی شیرین است. آنها همچنین دارای بافت منحصر به فردی هستند زیرا آبشش های آنها به جای محافظت در قسمت بیرونی زیر کلاه خود رشد می کنند.
صنایع خاص نیز از قارچ صدفی در پاکسازی قارچی مناطق آلوده استفاده می کنند.
جنس قارچ صدفی به دلیل شکل آنها به معنای “گوش کناری” ترجمه می شود. آنها اغلب در درختان چوب سخت در حال پوسیدگی رشد می کنند.
عامل دیگری که آنها را غیرعادی می کند ظرفیت آنها برای تبدیل شدن به انگل ضعیف گیاهان علفی زنده است. آنها همچنین قارچ های نماتوفاژ هستند، به این معنی که می توانند با فلج کردن نماتدها با سموم، نماتدها را بگیرند و ببلعند.
انواع قارچ سمی و خوراکی
3. قارچ شیرین دندان یا جوجه تیغی (Hydnum repandum)
قارچ جوجه تیغی یا شیرین دندان یک قارچ طلایی است. آبشش های آن بیشتر شبیه لنگ می باشد. این ویژگی تشخیص آنها را آسانتر می کند و نام مشترک آنها را به آنها می دهد. این قارچ ها یک نوع خوراکی محبوب هستند زیرا دارای مشخصات طعمی جذاب هستند.
قارچ جوجه تیغی طعمی فلفلی مانند لوستر دارد اما با ته رنگ دودی تر. بافت آنها حتی پس از تفت کمی تردتر از اکثر قارچ ها است. اگر قارچ های خود را در اواخر سال برداشت کرده اید، ممکن است طعم کمی تلخ داشته باشند. با این حال، حرارت کافی در حین حاضرسازی از شر آن خلاص می شود.
برداشت قارچ جوجه تیغی ایمن است زیرا هیچ گونه سمی شبیه سمی ندارد که بتواند شما را فریب دهد.
4. قارچ انوکی یا انوکیتاکه (Flammulina velutipes)
قارچ انوکی اخیراً در دنیای غرب محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. آنها در اصل از غذاهای آسیایی می آیند و همچنین نام Enokitake را دارند. آنها معمولا سفید یا قهوه ای هستند. قارچ های انوکی که در وحشی رشد می کنند اغلب تیره تر و کوتاه تر هستند.
این قارچ ها دارای ساقه های بلند هستند. آنها به صورت دسته های تنگ در اطراف یکدیگر رشد می کنند و با کلاهک های کوچک ختم می شوند. آنها به خوبی با غذاهای آسیایی سازگار هستند زیرا صدها سال است که با یکدیگر. سازگار شده اند. قارچ ها کمی لزج هستند و در سوپ ها و غذاهای رشته فرنگی بهتر است.
هنگام برداشت قارچ انوکی در طبیعت باید کمی دقت کنید. آنها بسیار شبیه به Deadly Galerina یا Autumn Skullcup هستند. در ادامه مقاله به این گونه سمی می پردازیم.
5. قارچ کولی یا فلور (Cortinarius caperatus)
قارچ کولی به اندازه آنچه قبلاً توضیح دادیم رایج نیست. بخشی از دلیل این امر این است که آنها به طور طبیعی فقط در عرض های جغرافیایی شمالی جهان رشد می کنند. به عنوان مثال، آنها به صورت تجاری در کشورهایی مانند فنلاند در دسترس هستند.
در کشورهای دیگر در امتداد یک خط عرض جغرافیایی مشابه، شما باید آنها را به صورت وحشی برداشت کنید. در کشور ما ایران جنگلهای ارسباران آذربایجان محل اصلی رشد این قارچ میباشد.
قارچ کولی وقتی خام مصرف شود طعم خوبی ندارد. تا زمانی که آنها را نپزید اغلب تلخ خواهند بود. قارچ ها پس از پخت طعم ملایمی خواهند داشت.
یافت قارچ کولی کافی با هم برای یک وعده کامل غیر معمول است. با این حال، طعم ملایم آنها با مجموعه ای از قارچ های دیگر به خوبی هماهنگ می شود تا غذا را حجیم کند.
انواع قارچ سمی و خوراکی
6. قارچ قیفی یا زرد کیجا Chanterelle (Cantharellus cibarius)
قارچ Chanterelle یکی دیگر از گونه های بسیار محبوب قارچ است. شناخته شده ترین لوسترها آنهایی هستند که رنگ زرد روشن دارند.
این قارچ ها طعمی متمایز دارند که باعث می شود در دنیای آشپزی در سطح جهانی مورد توجه قرار گیرند. این محبوبیت قارچ ها را با ترافل به عنوان یک غذای لذیذ آشپزی قرار می دهد.
مشخصات طعم آنها به نوعی بین فلفلی و میوه ای قرار دارد. آنها اغلب در چربی مانند کره پخته می شوند تا طعم غنی خود را نشان دهند.
هنگام برداشت لوستر مراقب باشید. دو قارچ ظاهری بسیار شبیه به هم دارند – قارچ Jack O’Lantern و False Chanterelle. با این حال، آنها به ندرت آنقدر سمی هستند که باعث مرگ شوند. در عوض باعث مسمومیت و اسهال شدید خواهند شد.
7. یال شیر (Hericium erinaceus)
قارچ یال شیر دارای الگوی رشد متمایز است که آن را تقریباً از هر قارچ دیگری متمایز می کند. ابتدا، آبششهای آن بلند و دندانمانند میشوند تا زمانی که به یک توده «مودار» بزرگ تبدیل شوند.
آنها برخی از شناخته شده ترین اثرات دارویی در جهان را دارند. گفته می شود که آنها تمرکز، خلق و خوی را تقویت می کنند، مغز شما را سالم نگه می دارند و از سیستم ایمنی شما حمایت می کنند.
آنها همچنین التهاب را در بدن شما کاهش می دهند. این خواص در درجه اول از مواد شیمیایی گیاهی آنها ناشی می شود.
این قارچ ها طعم خاصی شبیه به خرچنگ دارند. این طعم منحصر به فرد آنها را به طور فزاینده ای در بین سرآشپزها محبوب کرده است، به ویژه در مدارس آشپزی آمریکا. انواع قارچ سمی و خوراکی.
8. قارچ مرغی جنگلی یا قارچ جوجه چوب (Laetiporus sulphureus)
مرغ قارچ جنگلی شبیه چیزی خارج از یک رمان فانتزی به نظر می رسد. این قارچ ها بیشتر شبیه به رشد کنترل نشده قارچ هستند تا قارچ. با این حال آنها واقعاً یک قارچ هستند و یکی از جالبترین قارچها برای بوت کردن هستند.
قارچ مرغی
همانطور که ممکن است از نام آن حدس بزنید، طعم این قارچ شبیه مرغ است. برخی دیگر فکر می کنند طعم آن بیشتر شبیه خرچنگ است. اگرچه همه با مشخصات طعم موافق نیستند، ظاهر مشابه آن با گوشت پس از پخته شدن تقریبا غیرقابل انکار است.
در نتیجه، اغلب یک جایگزین گوشت عالی برای گیاهخواران و وگان ها می شود.
مرغ جنگلی ظاهری دارد که به راحتی قابل شناسایی است. اغلب با رنگ زرد روشن در قسمت بیرونی حلقه شده است. هرچه به قسمت مرکزی قارچ نزدیکتر باشد معمولاً نارنجی روشن است.
بیشتر بخوانید. رژیم گیاهخواری رایگان
9. قارچ شیمجی یا راش سفید (Hypsizygus marmoreus)
تشخیص قارچ شیمجی در حین جستجوی غذا چالش برانگیزتر است زیرا آنها می توانند انواع مختلفی داشته باشند. آنها اغلب در دسته هایی شبیه به قارچ های انوکی رشد می کنند. با این حال، آنها کلاهک بزرگتر و ساقه های پهن تر از Enoki خواهند داشت.
این قارچ ها باید قبل از خوردن پخته شوند. آنها قارچ های E2 هستند که وقتی خام مصرف شوند می توانند باعث مشکلات گوارشی شوند. پس از پخته شدن کامل، تلخی قارچ ها کاهش می یابد و طعم آجیلی و اومامی باقی می ماند.
بافت آنها حتی پس از پختن هم سفت و ترد می ماند.
این قارچ ها بیشتر در کشورهای آسیای شرقی کشت و استفاده می شوند. به عنوان مثال، آنها اغلب در غذاهای ژاپنی استفاده می شوند، زیرا طعم اومامی دارند.
انواع قارچ سمی و خوراکی
10. قارچ پورسینی یا بولتوس یا قلنبه قارچ چسبناک (Boletus edulis)
شما همچنین ممکن است قارچ Porcini را با قارچ Bay Bolete یا Penny Bun بشناسید. این قارچ ها در سراسر نیمکره شمالی توزیع گسترده ای دارند، و آنها را به یک قارچ معروف و محبوب در سطح جهانی تبدیل می کند.
این قارچها معمولاً در جنگلها و مزارع درختان رشد میکنند، زیرا برای زنده ماندن نیاز به ایجاد ارتباط همزیستی با بافت ریشه درخت دارند. بدن باردهی قارچ در تابستان تا پاییز رشد می کند.
این قارچ ها طعم ملایمی دارند که می توان آن را خشک کرد، به صورت خام مصرف کرد یا به هر شکلی پخت. آنها معمولا به پاستا، ریزوتو و سوپ اضافه می شوند. همچنین یکی از معدود قارچ هایی است که در دنیا به صورت ترشی فروخته می شود.
انواع قارچ سمی و خوراکی
11. قارچ شیتاکه (Lentinula edodes)
قارچ شیتاکه از دیرباز در چین و بقیه شرق آسیا کشت می شد. با این حال، آنها اخیراً به یک امر مشترک در آشپزخانه های غربی تبدیل شدند.
قارچ ها پس از پخت طعم اومی و بافتی مخملی دارند. این قارچ ها بیشتر به صورت خشک به فروش می رسند.
ساقه این قارچ ها از کلاهک قارچ سخت تر است. به همین دلیل است که اغلب دور انداخته می شوند. با این حال، اگر نمی خواهید آنها را هدر دهید، می توانید آنها را طولانی تر از کلاهک ها بپزید. سپس بافت جویدنی تری ایجاد می کنند.
قارچ شیتاکه نیز یک قارچ دارویی در قارچ سنتی آسیایی است. قارچ شیتاکه روی درختان برگریز در آب و هوای مرطوب رشد می کند. اینها در دنیای قارچ شباهت زیادی دارند.
12. قارچ میتاکه Maitake (Grifola frondosa)
قارچ میتاکه شکل عجیبی دارد. آنها در پشته های نواری در اطراف پایه درختان رشد می کنند. در اطراف درختان بلوط شایع هستند. ما مرغ از جنگل داشته ایم. اکنون نام رایج این قارچ Hen-of-the-Wood است. اغلب می توانید آنها را در اواخر تابستان تا اوایل پاییز پیدا کنید.
Maitake حتی زمانی که خام میل شود بافت بسیار لطیفی دارد. آنها ساختاری شبیه به برگ در امتداد بدن اولیه قارچ دارند. این قارچ ها به صورت خام مصرف نمی شوند و در صورت پخت نیز خوب هستند.
در فرهنگ ژاپنی، Maitake اغلب به عنوان تمپورا سرو می شود. آنها هیچ شباهت سمی ندارند. برخی از گونه های نزدیک به هم شبیه به نظر می رسند.
مانند Meripilus sumstinei. اینها بیشتر بافت لاستیکی دارند و سیاه می شوند. با این حال، آنها هنوز هم خوراکی هستند.
13. قارچ شیپور سیاه (Craterellus cornucopioiides)
قارچ شیپور سیاه توسط Black Chanterelle and the Horn of Plenty انتخاب می شود. شکلی شبیه ترومپت شبیه به لوستر استاندارد دارد. رنگ سیاه جوهری آنها تشخیص آنها را آسان می کند. همچنین باعث ایجاد نام “ترومپت مردگان” شد زیرا آنها شبیه شیپورهای کوچکی هستند که از دنیای زیرین جوانه می زنند.
پراکنش این قارچ بسیار گسترده است. به طور طبیعی در جنگل های سراسر اروپا، آمریکای شمالی، ژاپن و کره رشد می کند. آنها ترجیح می دهند در زیر درختان پهن برگ مانند راش و بلوط در نقاط مرطوب رشد کنند. آنها همچنین خاک آهکی را ترجیح می دهند. آنها در ژوئن تا نوامبر میوه می دهند.
این قارچ ها یک غذای لذیذ هستند. می توانید آنها را به صورت خام و پخته مصرف کنید، اگرچه اغلب آنها خشک می شوند. هنگامی که آنها خشک می شوند، مشخصات طعم آنها رایحه ترافل سیاه به خود می گیرد. آنها همچنین مملو از اسیدهای چرب مفید و پروتئین هستند.
14. قارچ ریشی یا گانودرما (گانودرما لینگژی)
قارچ ریشی از تنه درخت، معمولاً در فاصله دو تا سه فوتی زمین رشد می کند. آنها در هر شکل و مرحله زندگی قابل خوردن هستند. با این حال، آنها به طور سنتی به عنوان یک مکمل به عنوان پودر استفاده می شود.
به این دلیل که طب سنتی چینی معتقد بود که این قارچها به تقویت حافظه کمک میکنند و حتی میتوانند زندگی جاودانه را به وجود آورند.
طب مدرن کمتر با این قارچ مسحور شده است. با این حال، دانشمندان دریافته اند که قارچ ریشی می تواند مکمل بیماران سرطانی در طول دوره های درمان باشد.
این به این دلیل است که آنها حاوی مواد شیمیایی گیاهی ضروری هستند که برای حمایت از سلامت کلی شما کار می کنند.
قارچ Reishi شکلی فن مانند دارد که در اطراف پایه تنه درخت خمیده می شود. آنها یک رنگ نارنجی روشن دارند که اغلب روشن ترین رنگ را نزدیک درخت شروع می کند.
پس از آن، هر چه به لبه نزدیکتر میشوید، به تدریج محو میشود و زرد میشود. در نهایت به رنگ نارنجی مایل به قهوه ای تیره خشک می شوند.
15. بلویت چوبی (Clitocybe nuda)
قارچ Wood Blewit خوراکی است، اما قارچ E2 است زیرا می تواند در افراد خاصی باعث واکنش های آلرژیک شود. در نتیجه، این قارچ ها به جز در برخی از کشورهای اروپایی به طور گسترده کشت نمی شوند.
واکنش های آلرژیک اغلب در صورت خام خوردن قارچ رخ می دهد. با این حال، حتی پس از پخته شدن نیز می توانند واکنش هایی ایجاد کنند. بنابراین، اگر قصد خوردن آنها را دارید، توصیه می کنیم از مقادیر کم شروع کنید.
16. قارچ مورل (Morchella esculenta)
قارچ مورل یکی از با ارزش ترین قارچ های خوراکی است. رشد آنها در کشت سخت است، بنابراین باید به صورت وحشی برداشت شوند. گیاهخواران با تهیه رستوران های سطح بالا با مورل پول بسیار خوبی به دست می آورند.
خانوادههای شکارچی قارچ اغلب «نقاط مورل» مخفی دارند که هر سال برای برداشت این قارچها به آنجا برمیگردند.
مورل ها طعم و بافت خوبی دارند. مشخصات طعم آنها آجیلی و خاکی است. پس از پخته شدن، بافت لطیف و گوشتی دارند. آنها ظاهر منحصر به فردی نیز دارند. کلاهک قارچ تقریباً شبیه یک لانه زنبوری چروکیده یا یک صخره اسفنجی است.
17. ماتسوتاکه (Tricholoma matsutake)
قارچ ماتسوتاکه ممکن است شبیه یک قارچ معمولی دیگر باشد. با این حال، آنها در واقع یکی دیگر از گونه های ارزشمند قارچ هستند که بسیار نادر هستند. آنها اغلب در کشورهای شرقی رشد می کنند.
آنها دارای ساقه ضخیم و بلند و کلاهک کوچکی هستند. شما می توانید این قارچ ها را با عطر کمی تندشان تشخیص دهید.
قارچ ماتسوتاکه در سال های اخیر ارزش بیشتری پیدا کرده است. آنها روابط همزیستی با درختان مخروطی در مناطق جنگلی ایجاد می کنند. متأسفانه، انگل های کاج و ادامه جنگل زدایی، یافتن این قارچ ها را در طبیعت سخت تر از همیشه می کند.
18. قارچ گل کلم (Sparassis crispa)
قارچ گل کلم یکی از قارچ هایی است که توصیف شکل قارچ را دشوار می کند. همانطور که از نام آنها پیداست، به جای قارچ شبیه گل کلم هستند. علاوه بر این، آنها می توانند بسیار بزرگ شوند و شکاف های عمیقی داشته باشند که تمیز کردن آنها را دشوار می کند.
اگرچه ممکن است کار سختی باشند، اما طعمی دارند که ارزش آن را دارند. آنها بوی شیرین و طعمی شبیه به فندق دارند. آنها اغلب در پایه درختان کاج رشد می کنند و گاهی اوقات می توانند به وزن چندین کیلوگرم برسند.
19. قارچ ذغالی (Russula cyanoxantha)
این قارچ شبیه ذغال سوز است، از این رو نام رایج آن است. این قارچ ها در بیشتر اروپا به وفور رشد می کنند، به همین دلیل است که یکی از رایج ترین قارچ های وحشی در این قاره هستند.
قارچ کاملاً همه کاره است زیرا کلاه آن نرم است و پس از پخته شدن بافتی شکننده دارد. علاوه بر این، طعم ملایم و آجیلی دارد که پخت و پز آن را با طیف گسترده ای از غذاها آسان می کند.
20. پافبال غول پیکر (Calvatia gigantea)
قارچ غول پیکر پف بال کاربردهای بی حد و حصری دارد و ظاهری تقریباً فوراً قابل تشخیص دارد. آنها سفید روشن و مانند توپ هستند. آنها می توانند بزرگ شوند و تا 44 پوند (20 کیلوگرم) رشد کنند. از آنها برای پانسمان زخم ها استفاده می شود زیرا حاوی موکوپروتئین و کالواسین هستند.
اگرچه قارچ خوراکی است، اما فقط زمانی می توانید آن را بخورید که در حالت نابالغ باشد. کل قارچ باید سفید باشد. وقتی گوشت از سفید به زرد و قهوه ای تغییر می کند، هاگ قارچ سمی می شود.
به همین دلیل است که قارچ های کوچکتر بیشتر برای مقاصد آشپزی استفاده می شوند.
21. خرچنگ بریتل گیل (Russula xerampelina)
خرچنگ شکننده یکی از رایج ترین قارچ های خوراکی در جنس Russula است. نام رایج خود را از بوی غذاهای دریایی که قبل و بعد از پختن ایجاد می کند، به دست آورده است. طعم آن نسبتا ملایم است، اما بوی آن می تواند آن را محدود به استفاده در غذاهای خاص کند.
این قارچ در جنگل های مخروطی در سراسر آمریکای شمالی و اروپا رشد می کند. قارچ شکلی استاندارد با کلاهک پهن و کمی گرد و ساقه ای ضخیم دارد.
قسمت بالایی کلاهک آنها قرمز روشن و بورگوندی عمیق با آبشش ها و ساقه های سفید است.
22. زین دریاد یا قارچ پشت قرقاول یا بال شاهین (Cerioporus squamosus)
زین دریاد یکی دیگر از قارچ های تنه نشین است. در سراسر آمریکای شمالی، اروپا و حتی استرالیا رشد می کند. آنها معمولاً نیاز به برداشت وحشی دارند، اما یافت آنها به سختی قارچ هایی مانند مورل نیست. آنها رایحه خیار با طعم لیمویی به شکل نابالغ دارند.
نمونه های بالغ زین دریاد سمی نیستند. با این حال، به دلیل اینکه سفت هستند، کمتر در غذاهای آشپزی استفاده می شوند. آنها همچنین با افزایش سن، حاوی حشره میشوند. قارچ ها به شکل فنجانی و زین مانند با لکه های کرم و قهوه ای هستند.
23. قارچ عسل (Armillaria mellea)
قارچ عسلی یکی دیگر از قارچ های وحشی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یافتن آنها در طبیعت در سراسر نیمکره شمالی دشوار است.
آنها همچنین به عنوان یکی از معدود قارچ های انگلی منحصر به فرد هستند. آنها در اطراف پایه درختان بیمار رشد می کنند و از درخت در حال مرگ تغذیه می کنند.
این قارچ ها رنگی شبیه عسل دارند و اغلب به صورت دسته ای رشد می کنند. آنها به عنوان قارچ E2 خوراکی هستند. اینها در شکل خام خود سمی هستند. اگر آنها را با الکل مصرف کنید می توانند مشکلات بیشتری ایجاد کنند.
با این حال، اگر آنها را درست به روش درست تهیه کنید، طعم غلیظ و آجیلی دارند.
انواع قارچ سمی و خوراکی
بخش دوم قارچ های سمی
برخی از قارچ های سمی تنها در صورت مصرف باعث ناراحتی گوارشی می شوند. با این حال، اگر شما آنها را حتی در مقادیر کم مصرف کنید، میتوانند کشنده باشند. قارچ های سمی معمولاً بر اساس ترکیبات سمی به شش دسته تقسیم می شوند.
آماتوکسین ها خطرناک ترین هستند که در صورت مصرف آنها احتمالا شما را می کشند. قارچ های این دسته تقریباً همه نام های مشترکی دارند که به شما سرنخی از تمایلات سمی آنها می دهد. آنها عبارتند از Destroying Angel، Deadly Parasol و Fool’s Mushroom.
سموم ژیرومیترین اغلب باعث ناراحتی گوارشی می شوند. با این حال، آنها می توانند به اندازه کافی به کلیه ها و کبد شما آسیب وارد کنند تا در صورت مصرف زیاد، شما را بکشند.
سموم محرکهای دستگاه گوارش
محرک های دستگاه گوارش بزرگترین گروه قارچ های سمی هستند. احتمال اینکه شما را بکشند یا به بیمارستان بفرستند بسیار کمتر است. با این حال، تا زمانی که از بدن شما دفع نشوند، باعث ناراحتی دستگاه گوارش می شوند.
موسکارین هم سیستم گوارشی و هم سیستم عصبی پاراسمپاتیک شما را مختل می کند. می تواند باعث اشک، تعریق شدید و رستگاری همراه با افت فشار خون شود. علائم در عرض 24 ساعت محو می شوند. مرگ با مصرف این قارچ ها نادر است، اما غیرممکن نیست.
قارچ های دارای ترکیب “کوپرین” خود سمی نیستند. تنها زمانی که آنها را می خورید و الکل مصرف می کنید می توانند باعث ناراحتی شوند. بهبودی در عرض 24 ساعت اتفاق می افتد
در نهایت، ایبوتنیک اسید یک ترکیب روانگردان است. اغلب اثرات روانگردان همراه با گیجی، از دست دادن هماهنگی عضلات، تعریق، لرز و توهم دارد. معمولاً پس از خوابیدن قارچ، حافظه خود را از تجربه قارچ کاملاً از دست می دهید.
1. کلاه مرگ (Amanita phalloides)
کلاه مرگ یکی از سمی ترین قارچ های جهان است. تقریباً نیمی از قارچ را می توان بالغ کامل نامید. با این حال، ظاهر بسیار ملایمی دارد. آنها دارای ساقه سفید، آبشش و کلاهکی هستند که از سفید تا سبز روشن متغیر است.
این قارچ ها در سراسر اروپا در جنگل های بلوط رشد می کنند. اکنون به لطف کشت گونه های درختی اروپایی در آمریکای شمالی یافت می شود.
2. چتر کاذب (کلروفیلوم مولیبدیت)
این قارچ یکی از قارچ های سمی است که اغلب بلعیده می شود. آنها شبیه قارچ خوراکی Parasol Mushroom هستند و در چمن ها رشد می کنند. خوشبختانه آنها کشنده نیستند. در عوض باعث ناراحتی گوارشی مانند استفراغ و اسهال می شوند.
قارچ زمانی که به طور کامل رشد کند، شکلی شبیه به چتر آفتابی دارد. در درجه اول مایل به سفید با پراکندگی لکه های برنزه در بالای آن است. به دلیل رنگ منحصر به فرد هاگ آن، لپیوتای سبز اسپور نیز نامیده می شود.
3. رول-رینگ قهوه ای (Paxillus involuts)
قارچ Brown Roll-Rim همانطور که از نامش پیداست ظاهر می شود. ساقه آن معمولاً کرمی مایل به سفید است و کلاهک قارچ قهوه ای است. تا سال 1944 تصور می شد که این قارچ ها از نوع E2 باشند.
مردم میدانستند که وقتی خام خورده میشوند باعث ناراحتی معده میشوند، اما بعد از خوردن پخته شده هیچ چیز منفی احساس نمیکنند.
با این حال، اخیراً مشخص شده است که آنها باعث همولیز خودایمنی احتمالاً کشنده می شوند. به عبارت دیگر، باعث می شود سیستم ایمنی بدن شما به گلبول های قرمز خون حمله کند و آنها را پاره کند.
شما می توانید سال ها این قارچ را بخورید و متوجه ضرر آن نشوید. در نهایت باعث نارسایی حاد کلیه، نارسایی تنفسی و شوک فیزیکی می شود.
4. کونوسایب مرگبار (Conocybe fila)
Deadly Conocybe یک قارچ بی گناه به نظر می رسد، اگر تا به حال وجود داشته باشد. دارای ساقه بلند و نازکی است که روی آن کلاهکی ظریف به نظر می رسد. حلقه ای دارد که تقریباً تا نیمه ساقه تشکیل می شود که به شناسایی آن کمک می کند.
این قارچ ها یک قارچ معمولی چمنی هستند، به ویژه در شمال غربی اقیانوس آرام. اگرچه از نظر ظاهری بیگناه هستند، اما به همان گروهی از قارچهای سمی تعلق دارند که قارچ کلاهک مرگ در آن قرار دارد.
آنها به دلیل کلاهک مشابه، بیشتر شبیه قارچهای جنس Psilocybe هستند. از قارچ های روانگردان هستند و به ندرت در دراز مدت مضر هستند.
5. زین الفین (Gyromitra infula)
تصور می شد که قارچ زین الفین پس از پختن سال ها قابل خوردن است. با این حال، در سال های اخیر نادرست بودن این موضوع ثابت شده است. سموم آن حتی پس از پخته شدن نیز تجزیه نمی شود.
در عوض، آنها آسیب های طولانی مدتی را وارد می کنند که تا سال ها بعد به سختی قابل مشاهده است.
نام قارچ از شکل زینی که قارچ پس از بالغ شدن دارد گرفته شده است. کلاهکی به رنگ قهوه ای نارنجی با ساقه ای ضخیم و سفید دارد. به دلیل شکل آن در زمان نابالغ، به آن مورل کاذب کلاهدار نیز می گویند.
انواع قارچ سمی و خوراکی
6. فرشته نابودگر (Amanita bisporigera)
قارچ Destroying Angel از کلاه تا ساقه به رنگ سفید روشن است. ممکن است چندین قارچ با این نام شناخته شوند. با این حال، A. bisporigera یکی از آنها است که معمولاً فرشته ویرانگر نامیده می شود.
این قارچ ها یکی از سمی ترین گونه ها در جهان به حساب می آیند. آنها هم در جنگل ها و هم در علفزارها رشد می کنند. به راحتی می توان آنها را با قارچ دکمه ای، قارچ اسبی و قارچ مرغزاری اشتباه گرفت که همه آنها خوراکی هستند.
7. قارچ گلدان فلس دار (Turbinellus floccosus)
برخلاف سایر قارچهای بسیار پرطرفدار معروف به لوستر، این قارچ سمی است. این قارچ E3 است زیرا به طور منظم در کشورهای خاصی مانند نپال و مکزیک برداشت، پخت و مصرف می شود.
اگر کاملاً درست آماده نشده باشند، و گاهی اوقات حتی اگر آماده شوند، باعث مشکلات گوارشی مانند اسهال و استفراغ می شوند.
این قارچ ها کلاهک های نارنجی روشن و آبشش های بلند و خامه ای دارند. این شکل معکوس قارچ است که آن را شبیه گلدان می کند. فلسهای بلندی که در پایین ساقه رشد میکنند باعث میشود که پوسته پوسته به نظر برسد.
8. رنگ آمیز زرد (Agaricus Xanthodermus)
بهترین راه برای شناسایی و اجتناب از این قارچ، برش دادن آن یا کندن آن از پایه آن است. وقتی این کار را انجام می دهید، رنگ زرد روی قسمت آسیب دیده قارچ ظاهر می شود. پختن قارچ باعث زرد شدن کل قارچ می شود. همچنین بوی قوی ایجاد می کند.
قارچ Yellow Stainer یکی از مضرترین قارچ ها نیست. برخی از افراد به آن واکنش نشان نمی دهند و برخی دیگر دچار تحریک گوارشی می شوند. تا زمانی که رنگ زرد را نبینید شبیه قارچ های دکمه ای به نظر می رسد.
9. Satan’s Bolete (Rubroboletus satanas)
Satan’s Bolete ظاهری فیزیکی دارد که به نظر می رسد شایسته این نام باشد. دارای ساقه قرمز روشن و سپس یک کلاهک خامه ای منحرف شده است. اگر این برای شناسایی کافی نباشد، وقتی آن را برش می دهید آبی می شود.
این قارچ های اسکات سمی هستند اما یکی از رایج ترین قارچ هایی نیستند که به دلیل ظاهرشان باعث مسمومیت می شوند. آنها می توانند باعث استفراغ شدید و اسهال شوند، اما به ندرت منجر به مرگ می شوند.
10. جک اولانترن یا فانوس جک (Omphalotus illudens)
قارچ Jack O’Lantern بزرگ، نارنجی است و اغلب در اطراف پایه درختان سخت رشد می کند. به نظر بسیار شبیه مرغ در جنگل است.
شما می توانید آن را با ظاهر گوشتی تر و تمایل به رشد در خوشه های بزرگتر تشخیص دهید. آنها به ندرت هنگام مصرف می کشند اما باعث اسهال، گرفتگی عضلات و استفراغ می شوند.
انواع قارچ سمی و خوراکی
11. قیف عاج (Clitocybe dealbata)
قیف عاج در درجه اول سفید است و کلاهک به شکل قیف است. آنها معمولاً در مناطق علفزار مانند چمنزارها و علفزارها در بیشتر اروپا و آمریکای شمالی رشد می کنند. آنها را به دلیل عرق کردن در هنگام مصرف، قارچ عرق آور نیز می نامند.
این قارچ ها به دلیل سطح سم موسکارین تا حدودی کشنده هستند. معمولاً علائم اصلی ترشح بزاق و تعریق است. در موارد بدتر، می توانید درد شکم و مشکلات گوارشی بیشتری را احساس کنید. اگر پرخوری کنید ممکن است باعث مرگ شود.
12. کلاه جمجمه پاییزی (Galerina marginata)
کلاه جمجمه پاییزی یک کلاه قهوه ای دارد. به شکلی کلیشه ای قارچی گرد شروع می شود. همانطور که بالغ می شود، صاف می شود.
دارای آبشش های کرمی و ساقه ای به رنگ قهوه ای تیره است. آنها در فصل پاییز رشد می کنند و شبیه قارچ های غلاف دار و قارچ عسل هستند. هر دوی دومی خوراکی هستند.
نام دیگر این قارچ Funeral Bell به دلیل سطوح خطرناک آماتوکسین است. اگر مسمومیت درمان نشود، اغلب باعث نارسایی کبد می شود.
13. کلاه مرکبی (Coprinopsis atramentaria)
قارچ کلاه مرکبی به طور قابل بحث به اندازه قارچ E2 سمی است. هرگز نباید این قارچ را با الکل مصرف کنید. این قارچ کاملاً خوراکی خارج از شرایطی است که در آن الکل مصرف می کنید.
با الکل باعث افزایش ضربان قلب، ناراحتی گوارشی و احساس سوزن سوزن شدن در اندام ها می شود. به همین دلیل، گاهی اوقات به عنوان یک درمان برای الکل تجویز می شود. به همین دلیل نام رایج دیگر قارچ Tippler’s Bane است.
انواع قارچ سمی و خوراکی
14. شامپینیون کاذب (Clitocybe rivulosa)
این قارچ Clitocybe یکی دیگر از قارچ های خطرناک این خانواده است. به نظر می رسد شبیه تونل عاج، یک قارچ سمی دیگر است. با این حال، ممکن است با قارچ Fairy Ring Champignon، یک قارچ خوراکی نیز اشتباه گرفته شود.
حتی مانند قارچ خوراکی حلقه های پری را در علفزارهای علف تشکیل می دهد.
خوشبختانه، مصرف قارچ به ندرت باعث مرگ می شود. با این حال، هنگام مصرف باعث تعریق و ترشح بزاق می شود.
15. کلاه مشبک مرگبار (Cortinarius rubellus)
Deadly Webcap یا Fool’s Webcap بسیار سمی هستند. شایع ترین علامت مسمومیت با این قارچ نارسایی کلیه است. اگر قارچ به مقدار زیاد مصرف شود، نیاز به پیوند کلیه دارد.
این قارچها دارای کلاهکهای قهوهای طلایی با ساقههای قهوهای خالدار با حلقهای در وسط و شکل مقعر هستند. آنها تا حدودی شبیه به قیف Chanterelle و کلاه مومی، هر دو edibl به نظر می رسد.
انواع قارچ سمی و خوراکی
16. قارچ مغزی (Gyromitra esculenta)
فارچ مغزی نیز مورل کاذب نامیده می شود، زیرا آنها بسیار شبیه به هم هستند.
جالب اینجاست که نوع سم موجود در این قارچ زمانی که خام خورده شود آن را سمی کشنده می کند اما بعد از پختن. به عنوان یک غذای لذیذ تبدیل می شود. هنگام مسمومیت، علائم شامل استفراغ و اسهال است.
به دنبال آن یک کما و گاهی اوقات در موارد شدید مرگ رخ می دهد.
17. کلاه یاس بنفش (Mycena pura)
کلاه یاس بنفش به دلیل رنگ بنفش روشن در کلاهک و ساقه آن منحصر به فرد است. آبشش ها اغلب سفید مایل به کرم هستند. قارچ ها کلاهک وسیعی دارند و در شرایط خاصی دارای نورتابی زیستی هستند.
در حالی که آنها حاوی سموم شناخته شده هستند، اثرات آن هنگام خوردن هنوز نسبتا ناشناخته است. آنها شبیه به قارچ Wood Blowit هستند. انواع قارچ سمی و خوراکی.
18. بال فرشته (Pleurocybella porrigens)
اگر چیزی به نام یک قارچ زیبا وجود داشت، آن قارچ بال فرشته بود. آنها از پایه درختان با کلاهی نازک و مسطح رشد می کنند که با بلوغ به آرامی فرو می رود. آنها تقریباً سفید خالص هستند. همانطور که قارچ بالغ می شود، ممکن است رنگ آن زرد کم رنگ شود.
این قارچ با سمومش یواشکی است. هنوز دقیقاً مشخص نیست که چه چیزی آن را سمی می کند، و همه افراد هنگام خوردن آن دچار مسمومیت نمی شوند. با این حال، به ویژه افرادی که از قبل شرایطی دارند، می تواند باعث انسفالوپاتی کشنده شود.
ظاهر آن ها شبیه به قارچ های خوراکی صدف است، بنابراین هنگام جستجوی غذا مراقب باشید.
19. سولفور تافت (Hypholoma fasciculare)
سولفور تافت نام خود را به دلیل سایه زرد روی کلاهک قارچ گرفته است. با بالغ شدن قارچ، آبشش آن از زرد به سبز تغییر می کند.
سمیت این قارچ فقط یک واسطه است زیرا معمولاً فقط باعث ناراحتی گوارشی می شود. با این حال، می تواند باعث اختلال در بینایی و حتی فلج در موارد شدید شود.
انواع قارچ سمی و خوراکی
20. استفراغ روسولا یا قارچ پوست خوک پافبال سمی (Russula fragrantissima)
نام رایج دیگر این قارچ از نظر بصری توصیفی تر است: پوست خوک پوفبال سمی. نمای بیرونی قارچ شبیه پوست خوک است و شکل قارچ شبیه قارچ پفکی است.
قارچ می تواند باعث مشکلات گوارشی شود. حتی باز کردن آن به طوری که هاگ های خود را آزاد می کند می تواند مشکل ساز باشد زیرا هاگ ها در تماس با دهان، بینی و چشم شما را تحریک می کنند.
خط پایانی
بدون دانستن اینکه دقیقاً هر گونه قارچ چگونه به نظر می رسد، تشخیص اینکه آیا یک قارچ وحشی خوراکی است یا سمی دشوار است. به همین دلیل است که جمع آوری برای قارچ توصیه نمی شود .مگر اینکه آموزش دیده باشید.
هیچ نشانه بیرونی واضحی برای قارچ سمی به جز دانستن ویژگی های خاص گونه های سمی وجود ندارد. بیشتر اوقات، قارچ ها سمی هستند زیرا در هنگام رشد، ترکیبات سمی ایجاد می کنند.
یا به عنوان مثال، قارچ های کلاهک مرگ، برخی از سمی ترین قارچ های جهان، حاوی آماتوکسین هستند. اینها به سرعت روی کبد شما تأثیر می گذارند و باعث می شوند هنگام مصرف آن را خاموش کنند.
هنگام جستجوی قارچ، به کتاب های راهنمای خود توجه کنید. همیشه باید خاک را پاک کنید تا پایه را به خوبی ببینید زیرا حلقه یا فنجان پایه می تواند نشان دهنده تغییر در گونه باشد. آبشش یکی دیگر از راه های رایج برای تشخیص تفاوت بین ظاهر قارچ ها است.
فواید تغذیه ای مصرف قارچ
قارچ های خوراکی دارای طیف وسیعی از کاربردها و مواد مغذی هستند. آرایش دقیق تغذیه ای آنها از گونه ای به گونه دیگر متفاوت است. با این حال، بیشتر قارچ ها دارای مزایای تغذیه ای خاصی هستند، مانند یک مشت پروتئین و اسیدهای چرب.
قارچ هایی که در مقدار مشخصی نور خورشید رشد می کنند، ویتامین D تولید می کنند. بنابراین، می توانند مکمل خوبی برای ویتامین D باشند، به خصوص در فصول تاریک سال.
قارچ هایی مانند کریمینی همچنین منبع عالی روی برای شما فراهم می کند، یک ماده مغذی ضروری برای سیستم ایمنی بدن.
سایر فواید تغذیه ای بیشتر قارچ ها شامل کاهش فشار خون است زیرا آنها منبع غنی پتاسیم هستند. بسیاری از آنها اثرات ضد التهابی نیز دارند. از اینها می توان برای درمان و پیشگیری استفاده کرد. آنها به تحریک سیستم ایمنی شما کمک می کنند و شما را کمتر مستعد ابتلا به بیماری می کنند.
انواع قارچ سمی و خوراکی
استفاده اصلی پزشکی برای قارچ
- به غیر از فواید تغذیه ای قارچ و مکمل های قارچ، روش های دیگری نیز وجود دارد که داروها از قارچ ها استفاده می کنند.
- به عنوان مثال، برخی از قارچها خوراکی یا سمی در نظر گرفته نمیشوند.
- در عوض، آنها قارچ های روانگردان هستند زیرا حاوی ترکیبی به نام سیلوسایبین هستند.
شاید نام این قارچها را با نام «قارچهای جادویی» شنیده باشید. در ابتدا، فرهنگهای باستانی از این قارچها برای ایجاد بینش در فرهنگهای سراسر جهان استفاده میکردند. بومیان آمریکای شمالی از آنها استفاده می کنند، بومیان مناطق اطراف اندونزی و حتی هند.
در طول دهه 70، قارچ جادویی بیشتر به عنوان یک داروی تفریحی مورد استفاده قرار گرفت. این سوء استفاده باعث ایجاد ننگ علیه قارچ ها شد. با این حال، پیشرفتهای اخیر در علم پزشکی از قدرت سیلوسایبین برای درمان بیماریهای سلامت روان استفاده کرده است.
در حال حاضر از قارچ جادویی برای درمان افسردگی شدید و حتی علائم اضطراب استفاده می شود. بیماران در مطالعات اخیر بهبود بسیار سریعتری را در درمان افسردگی با استفاده از سیلوسایبین دریافتند.
مطالعات بیشتر در مورد اثرات ثانویه سیلوسایبین عبارتند از افزایش احساس خوب بودن، ظرفیت بالا برای بیان احساسات و عملکرد در موقعیت های اجتماعی. این موارد تا کنون بسیار پیشنهاد بوده و هنوز قبل از اجرای بیشتر در حال مطالعه هستند.
انواع قارچ سمی و خوراکی